belki ilginizi çeker
  1. · notebook cool pad
  2. · pavyon
  3. · hp pavilion dv9876eg
  4. · laptoplardaki ısınma problemi
  5. · laptopun dizleri yakması
  6. · bilkom
  7. · hp pavillion
  8. · penis yakan dizüstü bilgisayar
  9. · notebook şarj adaptörüyle ayak ısıtmak
  10. · pavilion
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · zongul ducks
  4. · yılmaz özdil
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · zakkum
  9. · kafayı kazıtmak

hp pavilion  

sayfa  / 3
  1. hp' nin yeni taşınabilir bilgisayarserisi, estetik tasarımı, güzel özellikleri ile beraber çin malıolması sebebiyle olsa gerek diğer modellerinden daha ucuzdur.
    (dlord, 18.12.2005 08:29)
  2. dvd writerıyla yaşamadığım sorun kalmamış ama onun dışında beni her yönüyle tatmin etmiş dizüstü bilgisayar.
    (big bang, 19.01.2007 14:33)
  3. (bkz: pavyon)
    (yasal uyarı, 16.02.2007 18:29)
  4. sağdan soldan aldığım duyumlara göre teknik sorun jeneratörü bir aletmiş bu.
    (wondrous, 25.04.2007 23:48)
  5. dv6299ea modeliyle beni son derece memnun eden laptop.masaüstü bilgisayarımın açamadığı oyunları en yüksek performanslarla çok rahat oynayıp fantezi yapıyorum şu sıralar.
    (torbaci sirin, 01.05.2007 02:04 ~ 02:10)
  6. webcami beni artık cileden çıkarmış alettir. built in webcami olmasına rağmen webcam iniz takılı olduğundan emin olun mesajı almışlığım vardır. insanın bıçakla balyozla webcam i söküp "al lan oldumu şimdi" nidaları atası gelıyor. yorucu. `
    (pasteteux, 18.08.2007 11:05 ~ 11:05)
  7. alan bir çok arkadaşımda çok saçma sorunlar çıkarmış laptop ailesi.
    (lord hypnos, 18.08.2007 11:44 ~ 11:44)
  8. şıklığı için fazladan bir 100-200 doları daha hak eder ama şanssız bir insansanız özellikle anakart arızası ve sonrasında epey sıkıntı yaşayabilirsiniz.
    (luto, 18.08.2007 11:45 ~ 28.06.2008 01:50)
  9. uzak durulmalıdır, alınmamalıdır. bir sorun çıktığında teknik servise götürürsünüz, tamam basit bir iş derler. bilgisayarı verirsiniz sonra bekle babam bekle. 30 gün elinde tutma süresini doldurmak için türlü soytarılığı yaparlar, bahaneler bulurlar. ararsınız "kardeşim, hp dedik; kalite dedik, sorun çıktığında kolayca halledebilinirlik dedik sizin markayı aldık" özündeki konuşmayı yaparsınız; "efendim, yurt içinde depomuz yok, parça bekliyoruz" cevabını alırsınız. delirirsiniz..." o kadar para alıyorsunuz, koskoca markasınız nasıl türkiye'de deponuz yok?" sorusuna cevap alamazsınız. yasal elde tutma süresinin dolamsına yakın bir zamanda bilgisayarın yenisini talep edeceğinizi, ona göre makineyi hazırlamalarını istersiniz. sabah parça beklenirken nasıl olursa akşam üzeri hem parça gelir hem de tamir olunur.
    kısacası kötünün de kötüsü. markaya kanılıp alınmamalı aksi halde çok uğraştırıyor.
    (mor kulaklı mavi kurbağa, 18.08.2007 16:26 ~ 03.03.2009 14:20)
  10. tasarımı, ekranının netliği ve parlaklığıyla cezbedebilen ütü.
    (plectrum, 18.08.2007 16:27)
  11. 1 senedir hiç bir sorun çıkarmayan, diğer laptoplara göre biraz fazla ısınan ancak 45 gün hiç kapanmadan ve bekleme moduna alınmadan aralıksız download yaptığım laptop serisi.
    (kkadirr1989, 18.08.2007 16:29)
  12. dv8373 modelini yaklaşık 1 senedir kullanmakta olduğum dizüstü bilgisayar serisi. hatta an itibariyle giriyi de o bilgisayardan girmekteyim.

düşük modellerinde çok problemler çıktığı gözardı edilemeyecek bir durum olsa da, 6000 ve üzeri serilerinde (8000 ve 9000 özellikle) son derece problemsiz ve rahat bir kullanım sağlıyor bu makineler. ben 8373 ile gayet mutluyum, şuana kadar da hiç problem yaşamadım. hafif bir ısınma sorunu var, o da fanın yanlış yerleştirilmesinden kaynaklanıyor kanımca, bilgisayarın arka kısmını 1-2 cm yükseltirseniz köşelerine bişeyler koyarak, o problem de halledilmiş oluyor.

kurulum cdsi olayına gelince, evet cd gelmiyor yanında, ancak amcalar bu problemi şöyle halletmişler, hard disk in bir kısmını (bende 7 küsür gb mesela) özel bir alan haline getirip, bütüün driverları işletim sistemi yükleme dosyalarını falan oraya koymuşlar ve kilitlemişler orayı. siz bilgisayarı ilk açtığınızda, bilgisayar size "kurtarma diski oluşturmak istiyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltiyor, eğer kabul ederseniz, iki adet dvd nin içine format için gerekli herşeyi yükleyip veriyor elinize. ondan sonra makineyi formatlamak için yapmanız gereken tek şey dvd yi takıp yönergeleri takip etmek, bu kadar.

teknik özellikler olarak ta gayet yeterli bulduğum bir laftof sahibi olaraktan hp ye bu kadar bok atılmasını doğru bulmuyorum. belirli parçalarda problemler her zaman çıkabilir.
    (evilmaddox, 18.08.2007 16:30)
  13. (bkz: presario)
    (wondrous, 18.08.2007 16:47)
  14. 8 arkadaş bu bilgisayardan aldık.3ümüz sorunsuz kullanırken diğerlerinde çıkan problemler;

1-17" ekranı olan eski kasa 240 gb hdd li bilgisayarda bilgisayara indirdiğin bir dosyanın yerini değiştirince nasıl oluyorsa o dosya kullanılmaz hale geliyor.

2-15.4" yeni kasa kullanan arkadaşlarımdan birinin anakartı nasıl olduysa yandı..

3-15.4" yeni kasa kullanan arkadaşlarımdan birininkinden önce ses gelmedi sonra ses geldi görüntü gelmedi,bilgisayarı teknik servise verdiler onlar da parasını iade etti.

4-15.4" yeni kasa kullanan arkadaşımın bilgisayarının power tuşu durup dururken bozuldu servise gitti

5-15.4" eski kasa kullanan başka bir arkadaşımın bilgisayarı windowsa giremden(yükleme ekranında) donuyordu, servise götürdüler adamlar format attı geri verdi tekrar aynı sorun ortaya çıktı yine format atıp gönderdiler tekrar aynı sorun çıktı bu sefer amerika'dan parça gelecek falan dediler uzun süre beklettiler, internetten bilgisayarının durumunu takip eden arkadaşım "bakımı bitti" yazısını görünce gidip bilgisayarını almak istedi , teknik servisten aldığı cevap ise tam anlamıyla trajikomikti "bakımı bitti, onarımı devam ediyor"(evet aynen böyle) daha sonra bilgisayarını aldı ordan bir süre sonra yine aynı sorun ve bu arkadaşım şu anda o firmayla mahkemelik durumda.

6-17" 160 gb hdd eski kasa kullanan bir arkadaşımın bilgisayarının dvd-rom u bir ara sapıttı ama şu ara düzgün çalışıyor

7-15.4" eski kasa kullanan bir diğer arkadaşım linux kullanıyor, hiç sorun çıkarmadı

8-15.4" eski kasa kullanıyorum allah'a çok şükür hiç sorun çıkmadı.

şimdi baktığımız zaman bu marka alan 8 kişiden 5inde ciddi problemler çıkmış.ve işin kötü yanı da başka marka kullanan diğer arkadaşlarım da neredeyse hiç sorun çıkmadı.demekki stabilite problemi var.şanslıysanız hiç sorun çıkarmaz, şansızsanız da uğraşacak işiniz var...

fan'dan gelen düzeltme: evet benim de fanım bozuldu.demek ki neymiş; hp'den bilgisayar falan alınmazmış.

hard diskten gelen duzeltme: hard diskim tamamen kullanim disi kaldi.bravo hp!!!
    (lord hypnos, 18.08.2007 16:51 ~ 05.06.2008 21:29)
  15. yanında ücretsiz olarak verilen çalınma, sıvı kaçması, düşüp kırılma, yüksek voltajdan dolayı yanma risklerini kapsayan bir yıllık yenileme sigortası ile gönlüme taht kurmuş şık bilgisayar.

gerçi bu sigortanın da fos olup olmadığını, yenisini vermemek için dokuz takla atıp atmayacaklarını da bunlardan biri başıma gelirse göreceğim ya, dur bakalım...
    (chaghdash, 18.08.2007 16:57)
  16. yeni nesil hp serisi olmasına rağmen büyük sorunlar çıkaran laptop serisi.

3 aylık dv 9000 serisi modelinde klasik ısınma , şarj aletinin ısınması gibi problemler oluşmakta. ısınmaya bağlı olarak pc nin kendini anında kapatması ise ayrı bir sorun. sanırım anakart ile ilgili bu problem. bu sorunların haricinde kullanımı ve logiciel özelliklerin hepsi dv serisinde standart bulunmakta.
    (sarmalak, 18.08.2007 17:04)
  17. ısınma sorunu yaşanan hadiselerde hp.com adresinden teknik destek ile güncel bios dosyasını bilgisayara yüklediğinizde sorunun üstesinden gelebilen pc. bios güncelleşmesinin ardından sudan çıkan balık misali pc biraz sarsılıyor. bu durumda ise f11 ile ilk format atıldığında çok iyi performans sağlamakta.
    (sarmalak, 20.08.2007 22:20)
  18. hakkındaki yorumları okuyunca aldığıma pişman olduğum laptop. zira şanssızımdır ve bu şanssızlık 1. haftasında kendisini göstermiş, wireless durup dururken kendini kapatmaya başlamıştır ve kendini açık sanmaktadır. servisin yolu gözükmüştür, bana.
    (kendini dayı sanan ayı, 14.10.2007 14:02)
  19. güzel görünüşlerine aldanılıp alınmaması gereken dizüstü,tahminim üretim hatası olduğudur bu dv6000 serisinde.
    (spitzer, 14.10.2007 16:42)
  20. sahibini çıldırtan, çok ısınan, hard diski ve bataryası çabucak bozulan laptop serisi.
    (coolwolf, 18.01.2008 23:48)
  21. fanından zaman zaman kamyon sesi gelen bilgisayardır.
    (lord hypnos, 05.03.2008 01:14)
  22. lanetli olduğunu düşündüğüm bilgisayar modelidir.efenim geçen yıl bir delilik edip almış bulundum.aldıktan 2 gün sonra bataryası çalışmadı.servise yolladık,üretim hatası dediler.yenisini yolladılar.aradan 4 ay geçti;gözüm gibi baktığım bilgisayarım mavi ekran verdi.yine servise yolladık;tabii tüm verilerim silinmiş halde geldi.bendeniz deli olmuştum.şimdi de space tuşunun üstündeki harfler basılmıyor.ve ben hala gözüm gibi bakarken.yine servis yolu gözüktü.bu sefer verilerimi yedekliyorum ama sinirden ağlayacak gibiyim.sakın bu bilgisayara 10 metreden fazla yaklaşmayın derim.insan sinir hastası olup çıkıyor.

edit:sanal klavye de berbat bişey.
    (poison, 10.04.2008 21:45)
  23. her üç ayda bir bozduğum ve her üç ayda bir hp nin bana yeni modelini verdiği bir seri.......notebook alırken iyi marka olsun diip aldığım hp nin nie bu kadar sorun çıkarttığı tartışılır doğrusu....... neyseki hp de pavilion serisinin rezilliğinin farkında ve müşteri memnuniyetine önem veriyor....... eğer yeni notebook alıcak sözlük insanları varsa ve ben sıkılmam sürekli değiştiririm yeni yeni kullanırım dv2000, 6000 ea,et bissürü serisini elden geçiririm diyorsa alsın kesinlikle tavsiye ederim......
    (illumination altar, 25.06.2008 16:16)
  24. eski tasarımları ısınmasın diye deli gibi fan çalıştıran(dv5000 serisi), saçma sapan sorunlarla haşir neşir edebilen, öte yandan yeni serilerinde ise bilgisayarın kaplamasını değiştirdikleri için ısıyı daha da dışarı veren fakat bu esnada elinizi yakan bilgisayar.ha ben yazı yazmam,yumurta pişiririm diyorsanız o ayrı.
    (lord hypnos, 26.07.2008 00:14)
  25. estetik tasarımı , parmak izi okuyucusu , ve uzaktan kumandasıyla red dot dizayn ödülüyle halen kullandığım çok şık bir dizüstü bilgisayardır . ancak çift çekirdek olmasına rağmen hızı çok değil vista açılana kadar ve işlem esnasında saç baş yolduruyor .
    (legendhakan, 26.07.2008 01:27)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil