belki ilginizi çeker
  1. · yaran diyaloglar
  2. · thedill
  3. · 1 mayıs 2009
  4. · sea of life
  5. · bilgisayarım ibadethanemdir
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · colin kazım richards
  5. · the twilight saga new moon
  6. · babaların garip huyları
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · tu seras
  9. · ünlünün cenaze namazında meksika dalgası yapmak

how on earth  

1. gecenin bir vakti, birinin bir yerlerde etekleri tutuşmuş. ne yapacağını bilmez halde, başı ellerinin arasında oraya buraya koşarken o biri, elinde bir kova suyla çıkıp karşısına diğeri, düşünmeden boşaltmış suyu. biri kendisine yapılan bu yardım için teşekkür etmeyi düşünürken, diğeri ben aslında kimseye yardım edemem diyip, dönüp arkasını gitmeye kalkmış. ama daha bitmedi demiş biri, hapşurmuş diğeri çok yaşa da demiş biri derken gidememiş diğeri.
    (...)
    sonra anlaşmış ikisi. diğeri etrafa dağıttığı ve elinden uçurduğu bütün kağıtları topladıktan sonra kolunun altına sıkıştırıp gelmiş o diğerinin yanına. hepsi bu kadar demiş. henüz, hepsi bu kadar.

dökülmüş bir kova su, cepte saklanan bir aşk, burnunu sokan o biri, 17 kere hapşuran diğeri, akıllarda yer eden bir şarkı, atılması gereken zar, tutulması gereken söz, beraber içilmesi gereken bira . sex on the beach de olmaz değil hani.
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 30.03.2009 02:35)
  2. oh yea cinsten kıvır kıvır saçlı bilgisayar hastası ytü'lü çocuk. yahu saçları benden uzun benden . böyle bitli pis bir görünüm falan. 1 mayıs günü nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum ile kendisini aramıza katmayı düşünüyoruz. 1ay önce 150kontör almış; ama daha 30kontörünü zor harcayabilmiş. hayatımda böylesini görmemiştim. umarım paylaşımcıdır da içkisini, kontörünü bizden esirgemez oh yea.
    (thedill, 24.04.2009 21:02 ~ 21:03)
  3. (thedewil, 24.04.2009 21:02)
  4. geride bıraktığı günde yanında olmam gereken kişiydi o.
    ama olamadım ben. bu sefer böyle oldu, üzüldük biz.
    evet geride bıraktığı gün doğum günüydü onun.
    aramadım bile ben, arayamadım ya da.
    bir mesaj bile atmadım. mail de.
    hatta ben o gün hiç bilgisayarımı bile açmadım.
    saatlerce masamda durduğu halde üstelik.
    ertesi gün açtığımdaysa bir mail vardı ondan.
    ama okumadan kapattım ben yine bilgisayarı.
    sonra açtım tekrar ve okudum bu kez.
    bana ' senden açıklama beklemiyorum, kızmadım ama üzülürsen kızarım' yazmış.
    yazabilmiş.
    hatta mektup okumayı seviyorum diye;
    sevgili kırkdokuz diye başlamış.
    başlayabilmiş.
    gerçekten iyi o.
    hatta doğum gününü kutlamayan arkadaşına üzülme diyebilecek kadar.
    mübarekten ziyade de mükemmel o.
    benim gibi bir arkadaşı olsa bile.
    eşşeğim ben ama sen de mükemmelsin be çocuk.
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 02.05.2009 01:05)
  5. metallica konserinde 8 nolu kapı önündeki direniş grubunu yönetmemde emeği geçen şahane insan, yazar, dost ... böyle uzar gider. beraber içemedik adam gibin gitti. memlekette artık. burdan söylüyorum kutlanması gereken olayımız var onu yazın hallediyoruz
    (snake, 07.05.2009 02:19)
  6. gördüm baktım ara makas attırmış o saçlarına, heeytt dedim benim daha lastik tokam yok, sen hepsini kolunda stok yapmışsın herhal. muhabbetine doyum olmayan şahsiyettir kendileri. uçan ev'e çıkana kadar beni nefes nefese bırakmış ardına bile bakmamıştır. ara ara zalim olabiliyor; ama yok be duygusal çocuk bu. cidden. yemin. söz. memleketinden olsa gerek, severim oralı insanları. ah mersin ah... bu çocukla harbiden sinemaya gidilir. tamam biz ağlıyoruz da sen de mi be hafız diyebileceğim, dediğim, diyebilirdimdim nanedir.

1 mayıs'ta ne işin vardı o merdivenlerde... abi önümdeymişsin resmen. keşke bir mesaj ataydın. doğumgününde yanında bulunamadığım; ama 3 saat boyunca birbirimizi tanımadan aynı yerde oturduğum tek eriktir kendileri.

ayaklarım sizin olsun; ama ellerimi verin bana. ( dilime dolandı durdu )

edit : naber
    (thedill, 13.05.2009 11:45 ~ 11:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil