kıskandığım yazardır. kaç aydır şu sözlükte olan benim başlığımda sadece 5(yazıyla beş) giri bulunurken bu hanım kızımızın başlığına ilk geldiği günde şu an benim yazdığımla birlikte 6 giri girilmiştir. ühü.
benim başlığa da yazsanıza lan ibneler!. ağla1!
balık burcu erkeğiyle ilişkiye girmemiş yazar.(erkek yada bayan farketmez) yada balık burcu erkeği tarafından ezilen yazar. balık burcuna kini olan yazar.
abazan erkek başlığına hoşlandığım erkek türüdür yazarak niyetinin sadece genç dimagları kirletmek,genç abazanları 31 e yöneltmek olduğunu ispatlayan yazar.
erkeksin lan! biliyorum amına koyim. hatta liselisin sen. yaşın da 16 filan bence. sabit ip ni alıp bulucam seni bekle beni!
erkek olmasının yanında küçük bir olasılık olarak da kadın olma pardon hotgirl olma ihtimali olan yazardır. fakat muhtemelen beyin bulanıklığı bir balık burcu erkeği tarafından şutlanmış olmasıyla açıklanabilir.
hakkında; "yok yok hala kız olduğuna inanıyorum" dediğim yazar(!)dır*.
sazan avına çıkmış zübük desek daha mı doğru olur demekten kendimi de alamıyorum ayrıca.
dikkatleri üzerine çekmeye çalışan erkek bir yazar olduğuna inanıyorum. aslında amacına ulaşmış, kimse bana bi'şey yazmıyor
bende nick değiştirsem mi acaba?
2009 model catgirl. biraz modifiye edilmişi galiba. ama kaporta aynı, sözlüğe gel, ortalığı ayağa kaldır ve de bir gün, gün aşırı ya da, sözlükteki abazanları üzecek cümleyi sarfet: ben erkeğim. ve ardından da altta kalma, üste ekle "efendim ben işte hep demek istediklerinizi yazdım, yok bilinçaltınızı açığa çıkardım, tercüman oldum hislerinize".
yani ne diyim abazanlıktan da bezdirirler adamı. bi rahat bırakın şu abazanları yahu, adamların dertleri zaten başlarından aşkın.
yazık yahu çekilen otuz birlere, atılan laflara, istenen msn adreslerine. yazıktır abazan gençliğe. yapmayın etmeyin.
nickaltına az giri girilen, ya da giri girilmeyen yazarların isyan etmesine yol açan troll.
ulan benim bile 7 girim var ! 24. girini giriyorum lan!
(bkz: oyhh boşaldım sanırım)
(bkz: küfretmenin dayanılmaz hafifliği)