görseller
hot fuzzhot fuzz
hot fuzzhot fuzz
belki ilginizi çeker
  1. · simon pegg
  2. · türkçeye saçma çevrilmiş film isimleri
  3. · frontiere s
  4. · yaran film replikleri
  5. · sıkı aynasızlar
  6. · shaun of the dead
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · google wave
  3. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  4. · ugg
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · okan bayülgen
  7. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  8. · dünya türk olsun
  9. · elvin beşikçioğlu

hot fuzz  

1. bad boys 2'den çakma film
    (kaşgarlı mahmut, 06.05.2007 19:08)
  2. eski mel brooks filmlerinden beri yapılmış en güzel parodi film. inanılmaz eğlenceli ve sağlam kadroya sahip bir film. en ünlü isimler shaun of the dead filminden de tanıdığımız bill nighy ve simon pegg. shaun of the dead filminin yönetmeni yapmıştır bu filmi de ve kanımca çok çok daha komiktir. kesinlikle tavsiye edilir.

----------spoiler-------------------
    yaşlı bir teyzeye uçan bir tekme vardır filmde ve bu sahne beni sinema salonunda hiç gülmediğim kadar güldürmüştür
    ----------spoiler-------------------
    (panavision, 08.05.2007 20:26)
  3. ---spoiler---
    başlarda fazla komik olmayan fakat sonlara doğru esasoğlanın gaza gelip stanford ahalisini tokatlamaya başladığında güldüren film.
    ---spoiler---
    (keyif pezevengi, 08.05.2007 20:33)
  4. bahçe çitlerinden atlama sahnesi (hiç kestirme kullanmadın mı?) ve marketten cornetto isteme diyaloglarıyla da shaun of the dead'e selam eden, güzel film.
    (talen, 23.05.2007 03:23)
  5. göndermesiyle, aksiyonuyla, komedisiyle baştan sona keyif alarak izlenebilecek özellikle sonuyla oldukça şaşırtan başarılı edgar wright- simon pegg filmi.

(bkz: ver coşkuyu)
    (bkz: yaran altyazılar)
    (ivyy, 15.07.2007 00:42)
  6. hollywood yapımı polisiye filmlerle dalga geçen harika bir komedi-aksiyon filmidir.

--- spoiler ---

özellikle o deniz mayınını bulduktan sonra o olmayan patlamadan kaçma sahneleri beni yerlere yatırmıştır.

--- spoiler ---
    (albus, 15.07.2007 01:30)
  7. aynı kadro tarafından çekilmiş olan shaun of the dead filmi referans alınırsa, güzel olması muhtemel olan film.
    (abozek, 20.07.2007 23:08 ~ 16.11.2008 17:25)
  8. inanılmaz bir ingiliz komedisi.simon pegg bir kez daha kendisini aşmış gördüğümüz üzere.absürdlük olayının ise, asla ve asla boku çıkarılmamış,tam kararında olmuş.edgar ve simon ikilisinin 3. filmini heyecanla bekliyoruz
    (bokarec, 20.07.2007 23:34)
  9. ilk yarım saati oldukça sıkıcı olan ama kasabanın sırrının ortaya çıkması ve finale doğru kasabaya yapılan baskın,silahlı çatışmalar çok güzel ve yine bir sürü aksiyon/polisiye filme göndermeler mevcut.
    (sealth, 23.08.2007 12:39)
  10. (insert coin, 23.08.2007 13:12)
  11. shaun of the dead ekibi yine sağlam iş çıkarmış, izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.

diğer aksiyon-macera filmlerine yapılan göndermeler de başarılıydı. eğlenmek, hoş vakit geçirmek istiyorsanız kesinlikle izleyin, hatta eğlenmek istemiyorsanız da izleyin.
    (tersimpistir, 25.08.2007 03:26)
  12. filmde en çok point break e yapılan göndermeler adamı güldürür ve dahi süründürür.

--spoiler--

*when is your birthday?
    -21st of february
    *which year?
    -every year!

--spoiler--
    (azman, 10.09.2007 17:27)
  13. süper polis nicholas angelin mülayim gibi gözüken stanford kasabasındaki her ne hikmetse hep kaza olarak olayları sürekli olarak takip etmesi sonucunda ortaya çıkardığı ultra dede şuç makinası grubun işinin bitirilmesine bayılırken bu filmden keyif aldığınızı hissedeceksiniz. simon pegg, ingiliz sinemasına yakışır bir başrol oyunculuğu sergilemekle kalmıyor, çoğu bel altı olmayan basit ama ince esprilerin odağında yer alarak seyircie kendini sevdirmeyi başarıyor.
    (wildboy, 03.03.2008 22:59)
  14. bir the killers albümüdür.all these things that i've done gibi güzel bir şarkı bulundurur bünyesinde.
    (joeninmemeucu, 03.05.2008 16:44)
  15. aksiyon-komedi-gerilim ne ararsanız bu filmde var tabi komedi kısmı daha ağır basıyor. mutlaka izlenmesi gereken filmler listesinde başlardaki yerini almıştır.
    (prometheusofadrianopolis, 08.01.2009 06:29)
  16. amerikan polisiye filmlerine bol bol gönderme yapan, komik ve eğlenceli bir film.
    londra şehrinde fazlasıyla başarılı olan bir polisin, yetkililer tarafınca kıskanıldığı için ingiltere'nin bir kırsal kesimine gönderilmesiyle oradaki sakin hayatı didiklemesiyle ortaya çıkardığı tuhaf ve komik olayları anlatıyor film.
    (ceyus, 11.01.2009 13:31)
  17. filmi izlememiş olanların okumaması şiddetle salık verilir.

** spoiler **

öncelikle filmin çok süpriz bi sonu var.

naptım şimdi? okuma dedik di mi sana? piç ettim işte filmi. niye? biri bana bruce willis'li 6. his için de "çok süpriz sonu var" dediydi. fragmanını da izlemiştim o filmin. şak diye 5. dakkada sonunu tahmin edivermiştim.

hot fuzz'ınsa fragmanını izlemedim. ancak filmi izlerken ortalardaki bi noktasında içimden "lan şimdi bu filmin sonunda böyle böyle olsa ne geyik olur ha... gerçi çekmezler öyle bi şeyi ya, yapmazlar" diye geçirmiştim. öyle bi sonu çekemezlerdi çünkü o zaman film ultra komik, mükemmel, süper matrak bi şey olurdu. öyle bi beklentim yoktu.

nitekim çekmiş ibneler. beni de ters köşeye yatırmış bulundular. kahkahalarla güldüğümü söyleyemem ama ekrana koskocaman ve ağzı açık bi sırıtışla dakikalarca bakakaldığımı ve sersemlediğimi hatırlıyorum. kasabanın ihtiyar heyetinin dört başı mamur bir cinayet şebekesi olması kadar absürd ve komik bi şey düşünemiyorum. yaşlı ingiliz neneleri, ellerinde sten gun falan. fevkalade.

** spoiler **
    (janken, 16.08.2009 20:15)
  18. son zamanlarda izledigim en güzel filmlerdendir kendileri, shaun of the dead'ın iki katı iyi bence...
    (kornish, 02.09.2009 10:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil