|
|
- audrey tautounun 2006 yapımı,fransız yapımı,yönetmenliğini pierre salvadorinin üstlendiği şirin afişli filmi.
- audrey tautou'nun vücudunu fütursuzca sergilediği, ohannes dedirttiği filmi. gerisinden pek bir şey anlamadım zaten.
(bkz: inanır mısın tam üç kez boşaldım)
- geçen cuma vizyona giren bir fransız romantik komedi filmi.filmin isminden de anlaşıldığı gibi bir zengin avcısı(iréne)nın başından geçenleri anlatıyor...başrollerde audrey tautou ve gad elmaleh in olduğu film, sevmedikleri zengin insanlarla hayatlarını kolayca, istediklerini tüketerek geçirebilmek için birlikte olan kadınların hissiyatlarından da bahsederek tipik hollywood romantik komedilerinden farklı olarak konuyu eleştirel bir biçimde sunuyor. eğer bir cesaretin var mı aşka kadar sıcak bir romantik fransız filmi izlemek istiyorsanız, izledikten sonra sizde 'o' insanı bulmak isteğini kabartıcak bir film istiyorsanız, bu film tam olarak aradığınız film değil çünkü filmde çiftin arasındaki romantik unsurlar yok denecek kadar az,oyuncular her ne kadar iyi güzel oynamışlarsa da aralarında kuvvetli bir bağ, bir çekim gücü oluşmamış ama yine de bence hepimizin nefret ettiği amerikan yapımı romantik komedi filmlerine alternatif sunuyor ve oldukça eğlenceli, çok büyük beklentilerle gidilmediği taktirde iyi vakit geçirilecek filmlerden biri...
(blondie, 25.07.2007 01:41 ~ 26.07.2007 00:20)
- fransızlar yaptımı yapıyorlar filmi. çıkışta film boyunca sürekli gülmek gülümsemek durumunda olmanın verdiği kas gerginiğini yaşıyorsunuz. süper kesinlikle izlenmesi lazım yani.
audrey tautou'ya laf yok zaten ama gad elmaleh de boş değilmiş onu gördük.
---------filmden parça dikkat-----------(önemli bir sahne anlatmayacağım ama)
gad elmaleh'in işten kovulduktan sonra başka bir otelde refleks olarak bavulları alıp sonra farkedip usulca yere bırakması var ki bir hafta gülerim ben o sahneye
---------------------------------------------
(bkz: zengin avcısı)(la mer, 28.07.2007 15:38 ~ 15:39)
- basrollerini audrey tautou ve gad elmalehin paylastigi vasatın üzerinde hoş bir fıransız romantik komedi filmi. boş vaktiniz çoksa ve de yapılacak bir işiniz yoksa izlenilebilir.
- audrey tautou'nun güzelliği ve fiziğine götümün düştüğü filmdir.bu kadın gerçek olamaz, olmamalı.
(trieste, 13.02.2008 11:47 ~ 11:48)
|