|
|
- 2003 yılında "the reason" albümünü çıkaran crawling in the dark, remember me, running away, pieces gibi muhteşem parçaların da sahibi olan grup. http://www.hoobastank.com/... adresinden albümün parçaları dinlenebilir.
(triny, 18.03.2004 11:29 ~ 29.03.2004 14:22)
- tek patlamalık barut olan bir grup.solisti japon veya amerikalı değil kanadalıdır.
hoobastank ismini nerden buldukları soruluncada "bir gün mi akor bastım.tellere vurmak için elimi salladığımda çıkan ses hooo, vurduğuma anda çıkan seste bastankkk ti" diyebilecek kadar gereksizlerdir.(akaydo, 30.03.2004 15:32 ~ 19.04.2004 15:10)
- the reason klibinde dükkan sahibini çok pis kafalayan ekip. şarkı da güzeldir.
- birkaç güzel parçası mevcuttur,özellikle bu aralar the reason adlı parçası pek bi çalmakta mtvde
- the reason adlı parçasının klibine hasta olduğum grup.
- 2001 çıkışlı kendi isimlerini taşıyan ilk albümlerinden sonra 2003'te the reason adlı albümü piyasaya süren amerikalı pop-rock grubu.
- hoobastank grubunun ilk albümünün adıdır (2001). playlisti aşağıdaki gibidir.
1-crawling in the dark
2-remember me
3-running away
4-pieces
5-let you know
6-better
7-ready for you
8-up and gone
9-too little too late
10-hello again
11-to be with you
12-give it back
- 23/10da konseri olan fakat bütün biletler satıldığı için gidemiyeceğim grup
- running away diye bir şarkı var dediğim zamanlarda 'o ne lan?' dedikleri şimdi the reason diye bir parça var dediğimde 'aaaa ben onu biliyom hani dıdıdındıdı dıdı dındıdı diye başlıyo'dedikleri piyasaya düşmüş ama genede güzel şarkı yapabiliyolar dediğim grup...
- doug robb adlı bir çekik gözlünün bağıra bağıra en dı rizın izz yuuuuo*diye bağırışı dinlenesi, hasta olunası grup.
- günlerdir dinliyorum the reason'ı hala bıkmadım.bir de running away diye bir şarkıları vardı o da pek bir güzeldi.kesinlikle iyiler.
- (bkz: every man for himself)
(sükun, 04.05.2006 22:50)
- (bkz: reason)
|