dünyanın en uzun boylu erkekleri bu kategoridedir. ayrıca bunlar acayip yakışıklı ve sevimlilerdir. kızları da okumayla kafayı bozmuş ama yine de canayakın insanlardır..
cimriliğiyle dünyaya ün salmış millet
portakallar.
izbandut gibi sarışın insanlardan oluşan millet kısaca hans tipliler.
anavatanında 17 milyon adet bulunabilen, değişim programları sayesinde cimriliklerini gözlemleme şansı bulduğum millet.erkekleri almanlardan nefret etme eğiliminde oluğu için içilesi, muhabbet edilesi elemanlar olup, kızları hakkında fikir belirtmemeyi yeğliyorum.
erkekleri bende tüccar izlenimi bırakmış insanlar.
aşağıdaki soruları sormak istediğim insan.
1- hayata yeniden gelsen hangi hayvan olmayı tercih ederdin. neden
2- telefonda kiminle konuşuyorsun
ikinci soruyu şundan soruyorum. çünkü. özgürsün. tek tabancasın. bunları öğrettiler. bilgi setimde var. peki telefonda kimle konuşuyon. beni mi yiyon. telefonu mu gösteriyon. anlamadım.
konya dediler. kadar dediler. buraya getirdiler olayı. yazık
edit: sanatçı kiminle konuşuyor. hattın diğer ucunda kim var. telegole mi bağlanıyor hepsi. buna cevap aradım. soruyu önce kendime sordum. sonra topluma sordum. sonra başka birine daha sordum. o da tanıdık zanetti. sahte bir sıcaklık gösterdi. ne yavan adammış
edit2: ya laf lafı açıyor. bunların hepsi aslında gariban ha. gariban kavramını bilmiyorlar. bilseler garibanız diycekler. o da aklıma geldi şimdi. iyi oldu. iyi halt ettim.
bazen yürürken bir şeyleri ölümcül şekilde yanlış yapmışım gibi geliyor. sanki seni ben ellerin olsun diye mi sevdim şarkısının sözlerini az önce kaleme almışım gibi. nedensiz bir suçluluk duygusuyla at başı giden ayıp kapama refleksi naçiz bedenimi teslim alıyor. götüm başım açık mı kaldı diye seri şekilde kendimi kolaçan ediyorum. sigaranın yanan tarafı dışarda. bunlar güzel haberler. üstüme başıma sıçmamışım.
donuyla koşan adam. bunu hissetmiyor mu. gece 3 te koşan kel adam. ansızın panik dalgası sarsmıyor mu tüysüz bedenini. kalas gibi şişen bacaklarını. görmüyor mu. zeki müren görmüyor mu.
doğru. bu giride hollandalı yok. bu giride sen varsın. bu giride ben varım belki. biz varız. koşu sporuna gönül verenler var. eric var. roland var. mehmet var. (olm sen kimsin. bu favorilerin hali ne) günter var. martin var. joseph var. lan baya hollandalı varmış. ipini koparan geldi ha iki dakkada. donla koşmak olunca tabi.
(buraya giri sonu pançlaynı gelecek)
eşcinsel olanlarına pkk isminin verildiği milletir. -ben de diyorum ki bu dağ ayıları ne arıyor orda-
fantezide ve esrar da sınır tanımayan bir millet
bir kısmı uçabiliyor.
toprak kazanma konusun iyi mühendislere sahiptirler
dubai deki adada katkıları bu nedenle çok fazladır.
ayrıca lale soğanı satarak manyak para kaldırmışlardır
"tanrı dünyayı, hollandalılar hollanda'yı yaratmıştır" cümlesi ile tanımlanabilen insan topluluğu.
türkiye'de karşılaştığım her 5 turistten 4'ü hollandalıdır.
traktörleri ile meşhurdurlar.
(bkz:
massey ferguson)
olmayan topraklarında (evet, olmayan toprağı yaratmıştır bu adamlar, termodinamik hollandalı görünce kuyrugunu sıkıstırıp kacar, ne diyosun sen)domates ve salatalık yetiştirip bir de üstüne bu tatsız tuzsuz şeyleri almanya'ya ihraç eden insanlar. maşallah ya hu, maşallah...
kadınlarını bilmem ama erkeklerin isimlerinin herhangi bir yerinde "van" bulunan ülke.