motto'su latince draco dormiens nunquam titillandus , ingilizce a sleeping dragon must never be tickled olan okul.keşke orda okusaydım dedirten hayal ürünü.
orda okusam kütüphanesinden çıkmayıp 7 yılda alemin en kral büyücüsü olacağım okul. karanlık sanattan tut da yemek yapımına kadar her birşeyi dibine kadar öğrenir sonra bir morsmordo çakardım tepesine.
birleşik krallıkta bulunan ve 4000 pound gibi bir fiyata embassy-ces ile yaz okuluna gidebileceğiniz ve kendinizi filmde oynuyormuş gibi hissedeceğiniz bir yerdir..
kehanet hocası- sybill trelawney+ at adam firenze
sihirli yaratıkların bakımı hocası- rubeus hagrid ya da profesör grubbly-plank
aritmansi-profesör victor
kütüphane- madam pinch
hayallerimin okulu.londraya gidersem peron dokuz ve onun arasındaki bölmeden geçip hogwarts ekspresine ulaşmaya çalışacağım,o derece.
harry potterı ilk okumaya başladığımdan, yani küçüklüğümden beri bekliyorum böyle bir okul olsa da beni de çağırsalar die.mektup fln gelcek die düşünürdm hep küçükken.kaç yaşına geldim hala yok mektup fln anasını satıyım.
melez prens filminde gece yatakhaneye gitme saatini çokça geçtikten sonra kıyıya köşeye saklanıp yiyişen tiplerin olduğu okul ..çok iyisiniz lan demedim değil..