|
|
- bu süre 1 saniye değil 3 veya 5 saniyedir.
- (bkz. joker hakkı)
- (bkz. kadın hakkı)
- lisede bana el kaldıran hocaya savurduğum ve etkili olan tehdit
(solti, 30.04.2004 03:06)
- -osman kalk ayağa
-evet hocam
-gel bakım yanıma
-...
-korkma yaklaş
-...
-yaklaş yaklaş
-geldim hocam
-çaaattt
(ardından her şey slow motıon şeklinde yaşanır ve osman hocaya kafa atar hoca bi skim anlamaz)
-bııjjt *
- eğer aynı hak hocaya da tanınmışsa sınıfça öğretmen ve öğrenci arasında bir horoz dövüşü izlenmesi olasıdır.
- (bkz: hata yapma hakkı)
- onur kurulu üyesi olarak yalayıp yutmuştum disiplin yönetmeliğini, böyle bir hak yoktur. boşu boşuna hocaları dövmeye kalkmayın. ama mevcut tüzükte sanırım hocanın vurması da yasak, yani büyük ihtimal konuyu kapatır idare. ha sonuç:
(bkz: bişşşiyy olmazzz)
- (bkz: refleks)
(bambuk, 28.04.2006 17:40 ~ 16.08.2006 17:29)
- doğrusu 3 saniye diye biliyorum. ben bir saniyede bana "dışarı çık." diyen baş müdür yardımcısına(lisede) dönüp, tüm okulun önünde "bokbeyinli! siz bir bokbeyinlisiniz." demiştim ve aklanmıştım. hayır bıraksalar dövecektim; ama nafile süre geçmişti.
- hocanın uzaktan ayakabı atmasıyla 1 saniye içinde ki geri vurabilme hakkını bertaraf edebileceği durum.bu hak bir efsanede olabilir fakat hocaya vuran öğrencinin efsaneliği tartışılmaz ber gerçeklik olarak kaydedilir okul yıllıklarına.
(shade, 30.01.2007 12:48)
- sene sonunda hocanın arabasının camlarını patlatma hakkı gibi bir haktır. kullanan yoktur. çemkiren çoktur.
- bütün dönem hocadan dayak yiyip sene sonunda 1 er saniyeleri topluca kullanmak daha mantıklıdır.
- yalan akabinde dolan bir hadisedir bana sorulursa. onun bir saniye içinde olduğunu kanıtlayacak bir gücün yoktur çünkü o hiyerarşinin içinde..
- lise 1 deyken ingilizce hocamızın ilk tanışma dersinde bize saydığı haklarımızdan birisi. eğer size vurursam sizde bana refleks olarak vurma hakkına sahipsiniz demişti. cesaretinin sebebi heralde bayan olmasından kaynaklanıyodu.
(bkz: kızlara el kalkmaz)
- verilen hakkın kullanılması durumunda öğrenci belki bir darbeyle durumu kurtarabilecekken aksine daha feci dayak yemesine neden olabilecek bir haktır. ama sonucu ne olursa olsun o öğrenciye el kaldıran şahısa atılan bir yumruğun tadı damakta kalır kanımca.
(xanax, 18.02.2007 00:00)
- eğer böyle bir hak varsa ve öğrenci bu hakkı kullanırsa o öğrencinin o dersten geçme olasılığı bir insanın bir ferrariyi koşarak geçme olasılığına eş değerdir.
- yönetmeliğin b bendine göre, hocaya 3 saniye içinde vurmamışsanız oyuna pota altından başlamanız gerekmektedir
- (bkz: önce o eli indir)
- silahla yapılırsa daha etkili olabilecek eylem ama redkit gibi gölgenizden bile hızlı silah çekmeniz lazım.
-osman şerefsiz herif konuşma....çattttt
-dan
-ahhh osman yavrum ne yaptın?
-reflex olarak hocam kusura bakmayın.bak bu sefer topuğundan vurdum bir dahakine kafana sıkarım akıllı ol...
(bkz: topuklara sıkmak)
(bkz: muhtıra)
- kimi öğretmen yani hocanın değil eli ayağının altı öpülmesi gerekir ama bazı hocalar için 1 saniye bile fazladır.
- orjinali için (bkz: 3 saniye kuralı). refleksif bir harekettir. kişi kendisine verilen tepkinin aynısını omurilik vasıtasıyla istemsiz olarak karşısındakine uygulayabilir. bu sebeple benzer tepkilerin fizyolojik açıklaması bulunduğundan ötürü legaldir. hocanın vurup da açtırdığı güllerin yanını öğrenci öğretmenin suratında dikenlerle bezeyebilir.
(bkz: vurun kahpeye)
- öğrenciye takma hakkınını da beraberinde getirmesi mümkündür.
- (bkz: çıkışta bekle hoca)
- "level 42 tarih hocası" ve "level 17 liseli bıçkın genç" arasında ki mücadelede bıçkın gencin frp fedarasyonuna yaptığı itiraz neticesinde kazandığı haktır..bir nevi counter-attack tır..
|