|
|
- yalakalık olayını abartan öğrencidir. ders boyunca hocanın bir espri yapmasını bekler. yakaladığı ilk fırsatta da gülerek hocayla göz göze gelmeye çalışır.artık niçin yapar bunu bilemem. büyük ihtimal hocanın ona iyi not vereceğini düşünür. belki de sınav günlerinde benim de hocanın her söylediğine gülme çabalarım bundan,tam bilemeyeceğim. aslında biliyorum.
sonuç olarak sınavlarda yaptığım bu çalışmaların karşılığını alamamışımdır.
- (bkz: yağcılarda inecek var)
- bir zaman ardı ardına gelen gülme efektleri "tıhııhıhıh" ya akabinde "tısısısısıs" ya, buna mukabil "hacı attıysan imzayı çıkalım" a dönüşür...
lakin bu olayın havuz dersinde yapıldığı aklıma geldi de, cidden apayrı bir yetenekmiş... belki de en ön sırada oturunca, bir gerginlik oluyor ister istemez "ehihihi" tadı yakalanıyordur...
hadi lafı döndermemeyim *
- bu modeli overclock yaparsanız hocanın her sıçtığını yiyen öğrenci modeli olur.
- 'kanaat notu' mefhumunu yanlış anlamış güruhtur. böyle olduklarından aynı şeyi üniversitede de yapmakta beis görmezler.
- (bkz: hocaya gülen öğrenci modeli)
(deulu, 27.04.2006 20:30)
- yabancı bir hoca ise ve hoca kendi söylediğine gülüyorsa zorla gülmesi gereken öğrenci olabilir. hiç bir şey anlamasa da gülmesi gerekebilir. yoksa hoca bu benim ne dediğimi anlamıyor, ben bunu sözlüye kaldırayım, ya da esprimi beğenmedi ben bu çocuğu kafamda tutayım, sınavda az not veririm diyebilir.
- kendileri gayet yavşak yalaka tiplerdir. öğrenci bi espri yapsa mal mal bakarlar. hoca hıh dese kahkaha atarlar. eshefle kınanırlar tarafımdan.
- (bkz: yalaka)
- cc kavgası
- eğer hocanın her söylediği böyleyse insan altına da işeyebilir.
(bkz: @31560)
- ileride cıvık müdürüm afedersin diye bahsedilmeleri muhtemel öğrenci güruhu, pek sevilmezler, bende sevmem, siz de sevmeyin ve uzak durun. dd için adam satar bunlar.
(deulu, 17.03.2007 01:18 ~ 01:19)
- o öğretmenin dersinde sıkılan öğrenci tipidir. hiçbişey yapamıyorum bari gülüp eğleniyim düşüncesini barındırır. ayrıca her ağızdan çıkana sıcak soğuk dinlemeden espri yapma yeteneğine(!) de sahiptir...
- -evet çocuklar üçgenin iç açıları 180 derece olduğundan,buraya altmış iki,şuraya da otuzbi ....
-ekis ekis ahumsa
-noldu hamdullahçığım iyi misin?
-hocam geçen espriye kafam takıldı,şimdi de böyle diyince bi anda böyle bir şeyleşme oldu bende böyle ilik ilik,oruçum bi de
-ehe hehhe (bir önceki esprisine güven oyu aldığını idrak edip yan sırıtış atmak)
hamdullah tarzı öğrenciler de bolca bulunmaktadır okullarda.öğretmenin iğrençs esprisini geçtim,ondan sonra ki cümlelerini de espri sanarak bir gülme eğilimi gösterirler.
|