|
|
- (bkz: kafaya tebeşir atan öğretmen)
- ilk defa karşı karşıya kaldığınızda dumur olduğunuz ve gıkınızın çıkmadığı, hocanın da "nihhahaahhahaha! (kötü kalpli hoca gülüş efekti) en etkili yöntemi buldum artık!" diye övündüğü şeydir.
- tam kafaya patladığında alında eğer kocaman kırmızı bir leke oluşursa karizmadan -5 hitpoint düşürür. kişi geri atıp aynı yere tutturursa + 10 karizma hitpoint ve bir adet uzaklaştırma kazanır.
- yıllar yılı iğrendiğim olay,tamam arkada yaramazlık yaptık konuştuk belki sen de gıcık oldun attın bize hocam tebeşiri,e anama söven yavşağa ben tebeşir atınca neden haksız oluyorum ?
(bkz: hoca bana taktı ya)
- ortaokulda dersanede bir hocamın yaptığı ve öncesinde "sus artık" diye uyarıda bulunmadığı için, olay sırasında benim konuşmaya devam ettiğim, haliyle de bir açılıp bir kapanan ağzımın açık bir anını yakalamış tebeşirin dilime acı tad vermesiyle cereyan eden durum...
bir sinir, bir azarlama, bir gerginlik anından çok sınıfça kopmamıza sebebiyet veren olay olmuştur. tebeşir girdiği ilk anlarda benim hala farkında olmayıp konuşmaya devam etmeye çalışmam ise ayrı bir yarıcı ayrıntıdır..
- (bkz: öğretmen döven öğrenci)
- (bkz: öğretmene tebeşir atan öğrenci)
- ortaokuldaki ingilizce hocamın cam önünden toparladığı kartopunu derin bir sohbete daldığım arkadaşımın kafasına nişanlayarak yeni bir boyut getirdiği eylem.
not: daha sonradan öğrendiğimize göre atıştan önce bizi birkaç defa uyarmış.
- zaman zaman tebeşirin yanlış öğrenciye çarpması ile sonuçlanan öğretmen eylemidir. mecbur muyum hoca ben etmediğim laklağın tebeşirini yemeye. özür dilerim diyor bi de. hayır kafama da atamadın, üstüm başım kirlendi.. aç o not defterini bakıyım, gel sözlü notları kısmına. he şöyle.
bi de tebeşiri asıl yemesi gereken kişi.. gülüyor bi de hala.. o zaman kınamamıştım, şu anda buradan kınıyorum seni..
- aynı anda sağ ayağını da kaldırabilirse dubble karizmatik duran hareket.
(dili hafif ısıyormuş gibi yapma var bide o çok ayrı)
- ortaokul öğretmenimin benim üzerimde denemeye çalıştığı olay ama ne kadar psikopat bir bünyeyle karşı karşıya olduğunu bilmediği için tebeşir asıl böyle atılır hocam diye aynen tahtaya fırlatacağımı hesap edememişti.tai bende disipline gideceğimi hesap edememiştim o ayrı.
- genelde tam isabetle sonlandırırlar bu hocalar eylemi. ortaokulda ben de hocam tarafından vurulmuştum kafamdan o kada uzun mesafeden nasıl bir hızla attı anlayamadım.
- kafaya çıkıp tebeşiri açık pencereden dışarı göndereceksin , hoca apışıp kalacak .
- liselerde neredeyse bir öğretmen sporu haline gelen eylemdir. adama saç baş yolduran cinsten öğrencilere tekme tokat girme isteğinin çeşitli sebeplerden dolayı bastırılmasıyla ortaya çıkar. aslında bu tebeşiri alır senin taaa...diye başlayıp fırlattıktan sonra gözüne sokarım diyerek kurduğu cümle de bu eylemle şahane gider. hadi öğretmenler, durmayın! sonuna kadar arkanızdayım, yeni nesil öğrenci milletine az bile...
(bkz: pamuk eller tebeşire)
- ardından kırılan tebeşirin parasını bizden alması..
(smv66, 28.09.2008 21:49)
- üniversitenin ilk yılında da başınıza gelebilir zira benim gelmiştir. önce bi üzülürsünüz lan ben lan neyse bişey demiyorum dersiniz, sonra bi' bakarsınız, lan lan çok komik lan derken bulursunuz kendinizi. genelde çok konuştuğunuz için yersiniz kafanıza tebeşiri. evet.
- (bkz: enemy down)
- (bkz: öğrencinin hocaya mandalina kabuğu fırlatması)
(bkz: öğrencinin hocaya su şişesinin kapağını atması)
(bkz: pişman değilim hakim bey)
- fiz101-101e dersinin "atış" konusunda hocaların uygulamalı olarak gösterdikleri eylem.
(bkz: togo giz)
|