|
|
- sınavı rezil geçen not fakiri öğrencinin, en azından üç beş de olsa notu biraz düzeltirim mantığı ile son bir umut yakarışıdır.
- hocam 8. soruya hiç puan vermemişsiniz bari gidiş yoluna 5 puan verin.
- oğlum, zaten soru on puanlık. hem senin gittiğin yol, doğru yol değil (sanırsın baba, oğlunu bir köşeye çekmiş de nasihat veriyor)
- hocam bari gidiş yoluna verseydiniz bir kaç puan
- lan de sktr git, tarih dersinin gidiş yolu mu olur? matematik mi lan bu denyo.
- bi deniyim dedim kızmayın.
- öğrencilerin çoğunun kafasında oluşabilecek düşüncedir,desteklemekteyim.hatta bu düşünce yüzünden hiçbir şey bilmediğim sınavlarda sırf puan alayım diye bildiğim bütün formülleri yazardım özellikle de fizik sınavında.
- -imam efendi, ben hac ibadetimi yerine getirdim,taa arabistan'a gittim. günahlarımı silersin di mi?
+tövbeee, müslümanlıkta yok öyle şey.
-hocam bari gidiş yoluna puan verin.
- yıllar önce şu diyaloğa şahit olmuştum:
-hocam bu sorudan hiç puan alamamışım naaptınız siz??
-ya oğlum sonucun yanlış nası puan vereyim..
-hocam grafiği çizmişim ordan da puan almam lazım diilmi??
-yaa git başımdan be grafiğin de yanlış puan verilicek bişey yok işte
-hocam grafiğimi çizmişim parabolun gidişi doğru ama....
-lan yok puan falan yanlış işte
-ama hocam formülü yazmışım gidiş yolundan 1-2 puan verin bari
-siktir git lan!
özet olarak, not için herşeyi yapacak yüzsüz öğrencinin sarfedeceği laftır.(chucky, 17.02.2007 20:49 ~ 20:54)
- -hocan bari gidiş yoluma puan verin
+lan ters şerittesin üstelik 120 yapiyon birak in yok sana ehliyet falan
-ama hocam yol çok güzel ağaçlar göl felan sevmediniz mi
+lan el freni nerde
- hocanın muhtemel cevaplarından biri için (yaşanmış bir olay)
(bkz: gidiş yolun doğru olsa cevabın da doğru olurdu)
- geçen sene kağıdıma itiraza gittim ve hocanın çok puan kırmış olduğu işlem hatalarını görünce adeta çıldırdım.soruların gidiş yolları sapına kadar doğruydu ama neymiş herif box yapacakmış illa.itiraz kağıdına aynen hocam emeğe de mi saygınız yok yazdım ve dersten kaldım.
|