belki ilginizi çeker
  1. · ani seks ihtimali
  2. · çocuklarla girilen komik diyaloglar
  3. · volkan demirel
  4. · soru sorulduğunda sinirlenen psikopat hoca
  5. · bir gün herkesin akp li olması
  6. · türklerin meslek yorumları
  7. · türk milliyetçiliği
  8. · hsbc
  9. · kasap havası duyunca yerinde duramayan kasap
  10. · ttnet
gündem
  1. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  5. · aşk
  6. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  7. · uykusu olup da uyumayan insan
  8. · pkk
  9. · türkiye iş bankası

hocacevval  

1. altıncı nesil yazar kişi, hoş gelişler ola!
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 08.07.2009 01:31)
  2. bir eğitim görevlisine göre oldukça yavşak başlıklar açan yazar.. hayır bir gün biri çıkıp ''hocam ani seks ihtimali diye bir başlık açıp içini doldurmuşsun, ne ayak? yaz bakalım şuraya bir 50'' derse ne yapacak bilememektedir..

olsun yine süper yazılar yazacak, yine hocalığını her daim her alanda hissettirecektir.. hayat a4'ten, eğik odalardan ibaret değil ki..
    (hocacevval, 10.07.2009 23:18)
  3. keşke öğrencisi olsaydım dediğim öğretmen. (bu kanıya girilerinden ve kendisine yaptığı nick altlarından vardım tabi) "hocam gece yazdığınız hormonlu girilerinizin bedelini, gündüz ödeyeceksiniz nihahaha" derdim. ne şanslı öğrenciler var da kıymetini bilmiyorlar. acaba benim hocalarım hangi sitelerde fink atıyordur. neyse, hoş gelmiş...
    (nicke gerek yok bana ismimle hitap edebilirsin, 13.07.2009 00:16)
  4. şöyle bir hocam olmadı ki dediğim yazar. hoşgelmiş.
    (kapsul, 13.07.2009 19:06)
  5. mesleği üzerinden popülarite kazanmaya çalıştığını düşünüyorum. yani illa ki mesleğini belli etmek zorunda mıdır insan? bir mevzu gelir durumu izah etmesi açısından anlatmak icap eder söylersin. ama burada sürekli ben hocayım diye kendini teşhir etmek bana popülist bir eylem gibi geliyor.
    (asayisberkendal, 14.07.2009 01:00)
  6. nickaltının çoğunu doldurmuş ve "hocayım ben hocayım" diye haykırmış üstüne tehdit etmiş hoca kişi yazar. eyvallah olsun, saygılar...
    (idiot, 14.07.2009 01:01 ~ 01:52)
  7. noktalama işaretleri çok karizmatik.. öyle böyle değil.. sanki tadı damakta kalmış ufka doğru bir bakış.. her cümleden sonra durup adam akıllı bir düşünelim diye zahir..
    (herzevekil, 04.09.2009 21:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil