hoca incileri   

adana çık aradan

1. hocaların ettiği efsane sözler, kurdukları süper ötesi cümleler
    (nickini vermek istemeyen seyirci, 22.12.2005 20:10)
  2. 1.90 boyunda 130 kilo ağırlığındaki efsanevi fen lisesi müdüründen inciler:

ranzanın üst katından düşen çocuğu göstererek
    -argadaşınız bacadan düştü!

-çikolataları yiyonuz , gabuhlarını bahçeye atıyonuz!

masa tenisi oynarken gözünün altına raket çarpıp moraran öğrenci için:
    - argadaşınızın yemyeşil gözleri az daha yuvalarından fırlıyordu!

etüd vaktinde sınıfta gitar çalan çocuğa hitaben:
    -şimdi bana diyorsun ki al o gitarı gafamda kır!!!

-koynumda zeeerli çengerek beslemişem!!! (engerek yılanıyla çıngıraklı yılanın harmanlanmış hali)

-ben gırlıyam!

bahçede yeni ektirdiği çiçekleri göstererek:
    - bakın çocuhlar çiçehlerime, nasıl güzel olmamış mı?
    - olmuş hocam
    - e o zaman neden odama gelip tebrih etmiyonuz, niye hocam çiçehleriniz çok guzel olmuş demiyonuz!!!
    (nickini vermek istemeyen seyirci, 22.12.2005 20:12 ~ 29.03.2006 20:31)
  3. (bkz: oflu hoca)
    (stone cold, 22.12.2005 20:43)
  4. mehmet bayrak:
    -bahçemden uranyum çıkıyordu,japonyadan arkadaşlarım gelip aldılar..

-ben lisede basket takımının kaptanıydım(boy 1.50)
    (subuo, 22.12.2005 21:01)
  5. (bkz: hoca camide)
    (selam kelamı, 27.04.2006 20:10)
  6. -avrupaya pakaysinuz, kiliselerin önünde iki üç dane mercedes var. kimun punlar? papazlarun!... şimdi siz bir öğrenci kadar olamayi misunuz! herkes en aşağı 50 milyon getirecek! ve pu yardimu da el altindan, kimseye köstermeden yapacak! (hanimiş benim mercedes'im)

bu vaaz, of'un bir beldesinde, cuma namazı sırasında tarafımdan duyulmuştur. oflu hoca efsane değil, yaşıyor! o bizden biri! (bu fikrim of'un içinde yeni inşa edilen ve hocalara ait olan sekiz katlı bir binayı görünce pekişiverdi)
    (selenge, 27.04.2006 20:29 ~ 30.04.2006 14:00)
  7. bir kış günü yine kaloriferler çalışmıyodur ve soğuktan b.ku donan biz öğrenciler müdür yardımcımıza sınıfa gelip bir bakmasını çok üşüdüğümüzü söyledik oda geldiği zaman gerçekten çok soğuk olduğunu görünce söyleyecek bişey bulamayınca:''ee çocuklar madem üşüyosunuz halay çekin ahahhaha'' diyip gitmişti
    (mudflow, 15.07.2006 15:11)
  8. oğlum sen arkadaki salak olan.
    (coco, 15.07.2006 19:12)
  9. ders anlatırken mürekkebini bitirdiği board marker ile yazmaya devam eden hocaya öğrencilerden gelen sitem:
    -hocam okunmuyor!!!

hoca:
    -elimi takip edin..
    (jugis nomen, 15.07.2006 19:25)
  10. biyoloji bölümü 2. sınıf ekoloji dersinde geçmişti:
    - arkadaşlar şimdi siz aşık oldum falan zannediyorsunuz ama doğa size çiftleşin diyor.
    (ayrinti, 20.07.2006 10:45)
  11. orta okulda din dersinde,
    h:şimdi çocuklar! gusül abdesti nasıl alınır? bugün onu öğreneceğiz.
    -nasıl alınır hocam?
    h:bekle evladım anlatacağım dedim ya!
    anlatır.kızlar biraz utangaç bir sessizlik içinde dinlerken, erkeklerin her zamanki fırlamalıkları üzerlerindedir.anlatım bittikten sonra, hoca ekler.
    -vucüdunuzda toplu igne kadar kuru yer kalmayacak.her yerinizi güzelce temizleyeceksiniz.edep bölgelerinizi özellikle..
    -kızlarda mı hocam?
    h:tabii evladım.tabi kızların cinsel birliktelikten sonra yapması gereken birşey daha var ama şu an onu söylemek istemiyorum.
    -neden hocam söyleyin,bizde öğrenelim...
    h:boşverin çocuklar..tamam tamam.bayanlar banyoya girdiklerinde kadınsal bölgelerinin içini parmakları vasıtasıyla temizlemelidirler.
    -yuahha.hahaha.hhoho..
    (bütün kızlar iptal) gün boyunca kızlara parmaklar gösterilerek göndermeler yapılır
    (ccuk, 16.08.2006 17:05)
  12. —evladım, senin dikkatini derse toplayabilmen için mini etek mi giymem lazım?

(ertesi gün)

—bak senin için etek giydim pek mini olmadı ama kılık kıyafet yönetmeliği bu kadarına izin veriyordu, artık biraz dersle ilgilenirsin herhalde.
    (ozguradam, 03.03.2007 09:54)
  13. mk: efsane matematikçimiz
    b: biz

mk: herkes yüz alsa ben keman çalarım.
    b: ?!..
    mk:....
    mk: herkes sıfır alsa ben yine keman çalarım.
    b: ?!...
    (paternoster, 03.03.2007 10:10)
  14. üniversitede eski türk edebiyatı dersi. hocamız 62 yaşında bir zat-ı muhterem (geçen sene vefat etti, allah rahmet eylesin). ben, her zamanki gibi uykusuzum ve dersten maksimum fayda peşindeyim, uyuyorum. fakat sakata gelmemek için bi yandan da dersi dinlemeye çalışıyorum. rüya-gerçek karışmış vaziyette. hoca, beyitlerdeki doğa tasvirlerinden falan bahsediyor. bi an şu cümleyi kurdu:

- ankara soğuk memleket. ülkemiz de sebze-meyve yönünden zengin. bol bol c vitamini alın.

allah allah! divan edebiyat beyit doğa tasvir tamam da soğuk? ankara? sebze- meyve?

rüya mı gördüm diye dönüp arkadaşa baktım. dumur olmuş vaziyette bön bön baktığını görünce, gerçekle yüz yüze geldim.

bu hocamın vasiyetidir: (bkz: bol bol c vitamini alın)
    (viktorrap, 29.06.2007 16:28)
  15. hocaların sahip olduğu japon mahsulü incilerdir. her inci gibi iyi para ederler.
    (adsız, 29.06.2007 16:49)
  16. "yüz allah'ın, doksan dokuz peygamber efendimizin, doksan sekiz bendenizin, doksan yedi asistanımın, ondan aşağısı da öğrencilerimin hakkıdır."
    (mümtaz, 29.06.2007 17:00)
  17. lise yılları, din kültürü ve ahlak bilgisi dersi. mevzu islam da bi erkeğe kaç karı düşebileceği sorunsalı. hoca da güzel güzel izah ediyor. kız arkadaşlardan bi tanesi klasik liseli kız asiliği ile sorar:
    -hocam, erkekler 4 kadınla evleniyo da kadınlar neden 4 erkekle evlenemiyooo?
    hoca iki saattir anlattıklarının boşa gittiğini anlamasının da etkisiyle:
    -yavrucuğum, afedersin ama paçavraya dönersin nuurum!
    (stargazer, 30.06.2007 00:03)
  18. (bkz: yaran hoca monologları)
    (fox mulder, 20.08.2007 22:26)
  19. senenin başında hoca milletin adını ezberlemeye çalışıyor ve kime soru soracaksa önce onun yüzüne uzun uzun bakıyor ismini hatırlamak için. bir arkadaşa bunu ard arda 5 kere yapınca arkadaş "hocam harbi kırılıyorum ama" diye isyan edince hocadan tarihi cevap geldi: "arkadaşlar benim 4 tane sınıfım var. hepsinde de 30'ar öğrenci ver ve hepsinin de adı var ben ne yapabilirim!"
    (kızlaragösterilenpulkoleksiyonu, 03.04.2008 00:20)
  20. lise 1 de, arkaya oturmuş iki tip abuk subuk sesler çıkarmaktadır
    hoca- oğlum o sesleri doğal ortamında çıkar.
    (gertrude stein, 10.06.2008 14:50)
  21. -sivri bir şeyin var mı oğlum ?
    -siz hepiniz kaşarlanmışsınız!

gibi örnekleri olan cümlelerdir.
    (pakanajuhla of boreat, 10.06.2008 14:52)