belki ilginizi çeker
  1. · sifon çekildiği halde gitmeyen bok
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · yeşim salkım
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · yılmaz özdil
  8. · alkışlarımız kısa camel a gidiyor
  9. · göğüste top yumuşatmak

hoca dışarı attığı halde çıkmayan öğrenci  

1. saygısız bir öğrencidir.zaten hocanın kendisini dışarı atacak kadar saygısızlık yapmış ve buna doymamıştır.dışarıya çıkma konusunda da direnerek saygısızlığın en üst seviyesine ulaşmıştır.

(bkz: ukte)
    (ceyus, 21.12.2007 17:45)
  2. derste uyurken yakalanıp, hoca tarafından "git dışarıda uyu" şeklinde uyarılmasına rağmen, uyku mahmurluğuyla "nereye gidicem ki?" diye soran öğrencidir. kopan kahkahalar sonunda hoca bile güler, öğrenci de atılmaktan yırtar, sınıftan çıkmaz
    *
    (goddamngenius, 21.12.2007 18:17)
  3. (tınmaz melaike, 21.12.2007 18:18)
  4. (misuf, 21.12.2007 18:19)
  5. (vikartindur, 21.12.2007 18:21)
  6. yüzsüz öğrencidir ya da lisededir devamsızlığı son haddine dayanmıştır ve yarım gün daha yok yazılmaya tahammülü yoktur...
    (medium, 21.12.2007 18:24)
  7. (bkz: @1895570)
    (powdered sugar, 21.12.2007 18:35)
  8. 'yüzsüzler korosu' na üye olmakla beraber fena sınıfta fena davranışlar sergilemektedir.
    (nihil, 21.12.2007 18:39)
  9. affınıza sığınarak...
    (bkz: sifon çekildiği halde gitmeyen bok)
    edit: lan bi de affınıza sığındık... yuh!
    (steinmetz, 21.12.2007 18:45 ~ 24.12.2007 02:44)
  10. hocayı muhattap olarak almayan öğrencidir.saygısız olup olmadığı hocanın öğrenciyi dersten atma nedenine göre tartışılabilir zira okullarımızda psikolojisi bozuk öğrenciler kadar psikolojisi fazlasıyla bozuk öğretmenler de mevcuttur.
    (pis mındar, 21.12.2007 18:48)
  11. muhtemelen devamsızlık sınırında olan öğrencidir.. yoksa niye çıkmayayım lan, gider sigaramı içerim kantinde, bi de yüzsüzlük mü edicem, hayret bir şey..
    (escaflowne, 21.12.2007 19:10)
  12. hocanın sınıftan atarken "yiyosa çık" bakışı attığı öğrenci olması da olasıdır. hoca bir taraftan sinirlenmiş "çık dışarı!" diye kovmaktaysa da diğer taraftan "çıkacağın varsa göreceğin de var!" bakışı atar ki çıkacağı varsa da çıkamaz.
    (hayvanat bahçesinde kuş olsam, 21.12.2007 19:28)
  13. bence akıllı öğrencidir.
    dışarı atılma hadisesi benim ve de bir çok öğrencinin başına çok defa da şu şekilde gelmiştir:

hoca:çık dışarı!
    öğrenci:tamam hocam.
    hoca:nereye gidiyonn,gel buraya!yüzsüze bak,hem suçlu hem de hala dersten kaçmak derdinde.bi özür dileme çabası bile yok!
    (theraflu, 21.12.2007 19:37 ~ 19:39)
  14. kaşınan öğrencidir
    (cosidetto, 07.07.2009 22:58)
  15. devamsızlıktan çakması an meselesi olan öğrencidir, o yoklama kağıdını eline geçirip okul numarasını ve imzasını karaladığı ne imzası be direkt paraf attığı anda koşarcasına uzaklaşacaktır o sınıftan. sınıftan atılacak kadar saygısızlık yapmış mıdır orası tartışılır, bazen hocanın egosundan dolayı kopar mevzu. üniversite hocası olmuşsun hala sınıf öğretmeni gibi sınıftan adam atıcam diye uğraşıyosun, bu dangoz tavırların yüzünden hiçbi öğrenci senden hazzetmiyo zaten yeri gelmişken de söyliyim.
    (cant a thing with ashes, 07.07.2009 23:11)
  16. devamsızlıktan kalmak üzere olup kadere direnen öğrencidir.
    (indrowus, 02.08.2009 22:37)
  17. -h:çık lan dışarı
    -o:çıkmıyorum sıkıyosa gel çıkar
    -h:şimdi sana burdan bi çıkarıcam koşa koşa ananın yanına gitcen...
    -o:peki hocam ya siz yorulmayın ben çıkıyorum şaka yapmıştım zaten hihi..
    h:siktirgit lann....
    (ayse teyze, 02.08.2009 23:40)
  18. başıma benzer bi şey gelmeseydi malmış sanki biraz diye düşünürdüm ama bi sor bakalım neden çıkmadı, onun suçu yoktur belki de nerden biliyosun. hemen olayı da anlatıyım mesela, daha açıklayıcı olsun:

sınıftan bi grup öğrenci olarak adaya gidilcektir ve buna sabah derse girmeden önce hep beraber kahvaltı yapıyoken karar verilir. karar kesinleşince ders başlayalı 10 dakika olmasına rağmen planı yapan esas oğlan ve esas kızlardan oluşan 4 kişi sanki kahveye giriyo gibi sınıfa girer. ilk 15 dakika hoca yok yazmıyo ya, e bizim de daha 5 dakikamız var, rahatız o yüzden. hoca bu harekete sinirlenir aslında ama yine de bi şey demiycektir öğrencilerine, sadece oturmalarını bekler. ama öğrenciler ''özgürlük ve saygı kavramları arasındaki ince çizgi''yi tutturamayıp geçtikten sonra saygısızlık tarafında koşarak ilerler ve de hocaya ''hocam ya biz adaya gidicez ama makbulegül ve mahmutcan da gelsin istiyoruz ama bugün onları yok yazarsanız devamsızlıktan kalıcaklar. onları bu gün yok yazmasanız olur mu?'' diye sorarlar ve gerçekten de ''tabi çocuklar eğlenmenize bakın, ben idare ederim'' cevabını beklerler. şimdi anlattıkça da bunların bi üniversitede yaşandığına inanamıyorum (bkz: bir üniversitede yaşanabilecek en dumur olaylar) ama yaptık işte bi kere. hazırlık öğrencisi olmanın ve hocayla aradaki o harika ve arkadaşça olan sıcacık diyaloğun da payı var tabi bunda. neyse. tabi ki de cevap bizim beklediğimiz gibi olmadı ve hoca birden bağırmaya başladı, saygısız olduğumuzdan falan bahsetti uzun uzun. sonra biraz daha sakinleşince ''siz nereye gidiyosanız gidin onlar gelmiycekler. ya hemen çıkın dışarı ya da geçin hemen yerlerinize oturun, derse başlamak istiyorum'' der. adaya gitmeyi kafasına koymuş bu 4 öğrenci de aynı anda kapıya doğru yönelirler ama o da ne, hoca yine çileden çıkar ve bağırmaya başlar: ''nereye gidiyosunuz siz, hemen yerinize oturun şimdi!! derse başlıycaz, geçin hemen oturun bi yerlere!'' tabi dördümüz de ne yapıcağımızı bilemedik, az önce çıkın diyen oydu şimdi nereye gidiyosunuz diye bağırıyo avazı çıktığı kadar. biz de çaresiz oturduk yerlerimize, ilk dersten sonra yine derse girmedik çıktık taksime gittik tabi ama o 90 dakikalık iilk ders boyunca sınıftaydık ve olabildiğince hocayla gözgöze gelmemeye çalıştık. ama iyi ki çıkmadım da oturdum yerime, pişman değilim şimdi olsun yine aynı şeyi yaparım. çok seviyodum o hocayı be, hayatımda ilk kez bi hocayla iyi geçiniyodum ve hocanın benimle ilgili şikayet ettiği şeyler sevdiklerinden azdı. bu olaydan sonra aramızı eskisi gibi yapmamız zor oldu birazcık ama düzelttik yine de hiçbi şey yaşanmamış gibi. büyük insan kendileri ne de olsa. zeytinli kek tarifi istemişti benden son gün, mail atarım demiştim ama daha atmadım şimdi hatırladım bak. şimdi annemden tarifi alıyım da mail atıyım kadıncağıza bi.
    (3 top çikolatalı dondurma, 03.08.2009 20:02)
  19. devamsızlığı kalmadığı için hocasına yok yazmamasını söylemiş ancak hocasının kabul etmemesi üzerine o zaman çıkamam diyen öğrencidir.
    (bkz: ben)
    devamında hoca muhtemelen sizi en arkaya yollar ve küs bir çocuk misali sizi yoksayarak derse devam eder.
    (merhemsiz kel, 03.08.2009 20:04)
  20. (bkz: zamansız ereksiyon)

az mı yerinde zımbalanmış, bacaklarını hareket ettiren, kollarını kasan, bi şeylere(hayır, ondan farklı bi şeylere) odaklanmaya çalışıp da kanı malum yerden uzaklaştırmaya çalışan vatandaş gördük?
    (doktordan temiz tesla bobini, 03.08.2009 20:08)
  21. alacaklarını almadan gitmeyen futbolcu misali hocadan yok yazılmama garantisi isteyen öğrencidir.
    (kaç yazar, 03.08.2009 20:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil