belki ilginizi çeker
  1. · çıkma teklifi eden kızda gizli orospuluk vardır
gündem
  1. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · vivien leigh
  9. · aşkı bulamam ben

hoşlanılan kişinin çıkma teklif etmesi  

1. ben istedim bir göz allah verdi iki göz tadında yüzde istemsiz sırıtmalar yaratan olay. evde bu olaydan sonra zıp zıp zıplanır, şarkılar söylenir. olsa da yesek dedirtir.*
    (restless times, 18.07.2007 21:03 ~ 21:03)
  2. (amphibian, 18.07.2007 21:06)
  3. (bkz: hani)
    (paranoiagenerator, 18.07.2007 21:12)
  4. oturduk işte muhallebiciye. ucu düz hastası olduğum tatlı kaşığıyla nazik lokmalar alıyorum kazandibimden. kaşığı da çaktırmadan çantaya atıp eve götürmek ayrıca deplasmandan puanla dönmek de niyetindeyim.

neyse manalı bakışlar falan filan heyecandan limonatamı üstüme döküyorum. sessizlik oldu. filmlerde de öyle olmaz mı zaten?

sessizlik sürdü. sonunda bana delici gözleriyle baktı ve o insanın içine işleyen sesiyle
    "çıkalım mı?" dedi.

ben sevincimden dili tutulmuş haldeyken kendi muhallebisinin parasını koydu cüzdanıma bakmaya başladı."evet!" dedim ve ben de benimkinin ve iki suyun parasını ödedim. çıktık.

""ee çıkmak bu muymuş?" diye kendi kendime sorarken "ben de çok sıkılmıştım hakikaten, hadi iyi günler." dedi ve ufukta kayboldu.

bu işin acısını yaza hızlı bir çıkışla listeleri alt üst eden bir demet akalınvari bir parça ile çıkaracağım.

şu ayarda olabilir:
    beni muhallebicide bile ektin
    ama sen çok dandiktin
    umrumda bile olmaz
    senden daha adamdır rintintin
    (iao, 18.07.2007 21:15)
  5. (ven, 18.07.2007 21:20)
  6. o akşam uyku nedir bilinmeyecek,evdeki yemeklerin tadına bakılmaksızın,neden olduğunu bilmediğin bi şekilde koşturmaya sebebtir.
    ertesi gün olabilecekler çok kafada kurulmamalı,plan yapılmamalıdır. bu gibi bıçak sırtı mutluluklar elde fena patlayabiliyor.(bkz: yaşayan bilir)
    (olivepoison, 18.07.2007 21:28 ~ 21:46)
  7. (undeadtr, 18.07.2007 22:21)
  8. keşke olsa dediğim şey.
    (bkz: gökten kemik yağması)
    (zarwan, 18.07.2007 22:26 ~ 22:26)
  9. (tekmeleyen kuş, 18.07.2007 22:27)
  10. hoşlanan kişi erkekse, erkeğin kimyasını gösterir..

hoşlanırsın, ölürsün yolunda ama açılamazsın bir türlü. sonra bir gün gelir, karşına geçer, böyleyken böyle diye açıklar kız, sende olmayan cesareti vurur suratına.

hoş, problem bu değil. o an bunu düşünmezsin bile. göklerde bulursun kendini. ağzının köşesi kulak kepçenle temas halindedir.

sonra bir an düşünürsün, "gelip de kendisi teklif eden kız" imajını düşünürsün, bilinçaltında hazırdır zaten yaftası, "orospu" dersin içinden. önceden ciddi ciddi sevgili olmayı hayal ettiğin bu kızı artık eğlenilecekler listesine utanmadan ve hatta tepeden eklersin.

-

senaryo tanıdık gelmedi mi?
    sonra soruyorsunuz, "kızlar niye teklif etmiyor?" diye.

ben kız olsam ben de yanaşmazdım.
    (gxix, 18.07.2007 22:31)
  11. bir kankanız geliyor ve şu senden hoşlanıyor diyor. siz de gidip teklif ediyorunuz. (bkz: malesef)
    (galileogalilei, 07.11.2007 03:46 ~ 03:49)
  12. - ayten...
    - hüseyin?
    - bi çıkma yapsana yaa. iyice yolsuz kaldık gene.
    - ?
    - peder beyden istersin sen hı? seni kırmaz.
    - ... (neden ben ya? ayrıca "peder bey" ne? sene 2008, "peder bey".)
    (tembel, 19.06.2008 09:56)
  13. bazen şu şekilde de cereyan edebilir:
    azman: a
    hoşlanılan erkek: h.e.

yıl 98 sonu, bu elemanla servisteyiz evimize dönüyoruz. bir sene boyunca elemanla uğraşılmış yolu yapılmıştır...

a: baksana h.e. yıllık için fotoma
    h.e: ooo. amma güzel çıkmışsın kız... kız azman, benle çıksana...
    a. (içses: yok lan, ciddi değil bu, dalga geçiyor kesin... böyle mi denir çıkalım mı diye? artı funda'nın yanında mı denir? ) hiç düşünmedim düşünmem de...

burda film kopar, elemanın surata bakılır, bozulduğu görülür (ciddi olduunu anlarsın) (ağzıma sıçayım dersin ama geçtir) sonra da kendi durumunu kurtarmak için seni itin götüne sokar ve bir daha da asla aranız öyle olacak hale gelmez.

yıllar sonraki denyoluklarım için (bkz: @1372373 )
    (azman, 19.06.2008 10:31)
  14. iki taraf da orta okulda ise olası bir durumdur. ancak ergenlik sonrası yaşlarda hala çıkma teklif etme ritüeline giriyorsa, hoşlanılan kişiden hoşlanmaktan biran önce vaz geçip yanından hızla uzaklaşılmalıdır.
    (closer, 19.06.2008 11:30)
  15. hoşlandığından mi bilmiyorum bizim dersanede bir öğrencinin kimya hocasına teklif etmesi durumudur
    -arkadaşlar be bu karıya teklif edecem..valla
    -yürü lan sen kim ona teklif etmek kim.o ne doktorlar muhandisler geri çevirmiştir
    -ederim
    -edemezsin
    -ederim
    -edemezsin
    -varmısınız addasına
    -variz.. nesine .birdaha hiçbir kıza teklif etmemesine..
    -bu çok ağar oldu ama tamam lan .görürsünüz siz sizi hayat boyu damsız bırkacağım..ahahahaaa.

derse girilir.ders biter .tam bitiş zili çaldığında öğrenci ayağa kalkar .herkes heyecanlı bir şekilde olayı takip etmektedir.sınıfta çıt yoktur. ve öğrenci o tarihi teklifi yapar.
    -hocam çıkalım mı.

herkes şaşkınlık için de manzarayı izklemektedir.
    hoca cevabını verir
    -çıkabilirsiniz arkadaşlar.
    (efilzade asrın idrakine anlatmalıyız, 19.06.2008 11:56)
  16. (mystery222, 23.09.2008 22:14)
  17. "rüyanızda görürsünüz" demek istemiyorum şimdi. bu kadar negatif bakmamak lazım hayata, sonuçta ihtimaller dünyası. yok ya aslında "rüyanızda bile göremezsiniz" demek istiyorum ben. yok yok, belki rüyada olabilir zira bu çok rağbet gören , her daim top 10'da zirveye oynamış bir rüya. de mi lan morpheus? morpheus ??? morpheus sen de mi ?!?

(bkz: sanırım sen de aynı rüyayı görüyorsun)
    (bkz: aynı rüyaların insanıyız)
    (setheleh, 23.09.2008 23:19)
  18. eğer erkekseniz ve aynı ülkede yaşıyorsak;

(bkz: yok öyle bir şey)
    (erky, 10.05.2009 20:15 ~ 12.05.2009 17:00)
  19. karşılık olarak teklif edenin direk dudağına yapışılması gereken davranış...
    (neprirodan, 10.05.2009 20:16)
  20. paradoksikal bir andır.

geleneksel türk yaklaşımı ile teklif eden tarafın erkek kısmı olacağı göz önüne alınmasından mütevellit anlık hissiyat değişimlerinin başlayacağı ve teklif eden tarafa cehennem işkencesini müjdeleyen kritik noktadır.

zira teklifi alan kız, kız tarafı olmasından mütevellit; her ne kadar salyalarına hakim olamasa da kendisini ağırdan satmaya çalışacak öyle 'dan diye' atlamamak için elinden geleni yapacaktır. istemem yan cebime koy anlayışı ise konstant değişim atakları yaşayan halet-i ruhiye arasında vuku bulamaycaktır.

tüm bu şartlara rağmen, ilişkinin başlaması durumunda, teklifi yapan taraf uzun süreli "o kadar da hevesli değilim aslında" ataklarına muhattap olacaktır ki, cehennemin başladığı nokta tam da budur.

bu an; 'öpüşme eylemi' için tüm şartların kararında olduğu anlarda, öpüşme eyleminin başlamasını müteakip tam orta yerinde 'hububat fiyatlarından bahsetmeye başlama', 'ben aslında böyle öpüşmem' deme atakları şeklinde kendini gösterebilir.

üzerinde yeterli araştırma bulunmamakla birlikte, bir takım vaka sunumlarında uygun müdahelenin palyatif olarak 'tamam sen beni seviyorsun ben de seni' demek olarak bildirilmiştir.

ancak uygun tedavi bulunana kadar bu tip anlardan kaçınılması, şayet mümkün ise randomize eşler seçilmesi koruyucu hekimlik ve halk sağlığı adına daha bir makuldür.
    (sarafin, 10.05.2009 20:31)
  21. hakancan uzatmalı arkadaşı goncagül'e çıkma teklif edecektir.muhallebicide oturulmaktadır....

-hakancan hava ne kadder güzel değil mi?
    +haklısın şebnemcan hakikaten
    -hakancan sana birşey sorabilir miyim?
    +sor tabiiii....
    -benimle çıkar mısın hakancan?
    +(muhallebi boğaza kaçar) öhem...höm....hımmm..valla goncagül bilmiyorum ki.... ne desem şimdi...aslında başka kulüp pardon kızlardan da teklifler var ama...
    -nasıl yani hakancan(ağlamaklı ve kırlmış bir sesle)
    +(cinsiyetini hatırlayan hakancan) canım tabi aslında ben çıkma teklif edicektim canım benim..
    (katilolmaklazım, 15.07.2009 15:19)
  22. (bkz: @3708267)

-kemallll
    +efendim goncagül...
    -4 ay önce ettiğin çıkma teklifini kabul edyorum...unuttuysan ben ediyorum. seni sevdiğimi yeni anladım kemal
    +canım çok seviyorum seni bebeğim benim

ertesi gün starbucks da buluşulur
    -kemalll
    +efendim goncagülüm
    -senden hamileyim kemal
    +ne? nasıl yani ya?! ne zaman yaptık ki nasıl ne oluyor ya?!
    -(goncagül ağlayarak) uhu.... hem yap hem kabullenme seni sevdim çocuğunu...
    +yok goncagülüm ben bir an şokla....

5 ay sonra kemal kendini hastahane kucağına aldığı çocuğunun(!) neden bu kadar mithatcanı andırdığını düşünürken bulur.

-fin-
    (katilolmaklazım, 15.07.2009 15:29)
  23. talış kuşu tadındadır.sıç kuşum sıç. wayyyy anası der insan her halde ilk olarak ve inanılması güçtür ilkin. bundan sonra ohhh vur patlasın çal oynasındır hayat. aman deyim, öylle it gibi aşık olduğunuz bayan veya bay size çıkma teklifini etti diye götünüze wallstreet borsasında tavan yapmış kağıt muamelesi yapmayın üzülürsünüz.
    (manofthegod, 15.07.2009 15:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil