belki ilginizi çeker
  1. · platonik takılan erkekler
  2. · önceleri iyiydi ama asılmaya başlayınca soğudum
  3. · güzel kızı sıçarken düşünmek
  4. · aşk abartılmış balon bir duygudur
  5. · itü sözlük
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · google wave
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · it s all coming back to me now
  9. · eugenia sheppard

hoşlanılan kişiden soğuma nedenleri  

sayfa  / 2
  1. akla gelebilecek herşey olabilir.örneğin bahsi geçen kişinin burnundaki tatağı itinayla elinde toparlayıp fıske yardımıyla hedef aldığı yere attığını görmek efendime söyleyim kızın kendinizden daha fazla sakallı olması durumu,bakımsız olduğunu görmek,size ters düşen bir müzik zevkinin olması,konuşmayı becerememesi,adab-ı muaşeretten bihaber olması,saygısız olması gibi yüzlerce neden sayılabilir.
    (bkz: ukte doldurmaktan zevk duymak)*
    (bkz: maksat halka hizmet)
    (silentpain, 02.05.2006 01:21)
  2. hoşlanılan kişiyle sevgili duruma gelince birden hoşlanma duygusunun gitmesi durumunda olabilir. artık onu elde etmişin ve onunla çıkıyorsun, ee bunun büyüsü nerde?

ayrıca (bkz: platonik takılan erkekler)
    (nigra, 02.05.2006 02:07)
  3. vapurda boğaz esintisi eşliğinde martıları izlerken aşkı düşünme olgusunun kaybolması
    (pyrotechnician, 02.05.2006 03:02)
  4. herşeyin ilk günkü gibi olmasını beklemek imkansızdır.hoşlanılan kişiden soğuma nedenleri kişiye bağlı nedenlerdir.karşı taraf kendisi hakkında illaki negatif bir açık vermiş olması gerekir.ilk günlerde bireyin gözlerinin içine doya doya bakamaz gözlerini kaçırırsın,fakat artık o gözler karşındadır doya doya bakabilirsindir,fakat artık bakmaktan bıkmışsındır.ah şunun elini bir tutsam,ne zaman el ele tutuşabileceğiz düşüncesi artık bitmiştir,el ele tutuşabilirsinizdir,fakat artık bu işten de soğumuşsunuzdur.ilk günkü o sevgiyi,bağlılığı sonuna kadar götürebilmek çiftlerin elinde olan birşeydir.kız veya erkek nasıl olsa benim artık sevgilim var diyerek,kendine bakmaz,herşeyini salar ise bu kervan böyle yürümezdir,yürümeyecektir.
    (jenerator devresi arizali, 02.05.2006 08:59 ~ 09:01)
  5. onun size,sizin ona baktığınız gözle değil de tamamen bazı amaçlarına hizmet edebilecek şekilde gördüğünü farketmek.(bkz: piç)
    (ıgetbored, 27.09.2006 22:16)
  6. (ardaarda, 27.09.2006 22:33)
  7. (goyathlay, 27.09.2006 22:34)
  8. iyi sevişememesi, evlenmeden olmazcılardan olması, starbucksta siparişini soran kasiyere "nescafe" demesi, neden bana sevdiğini söylemiyorsun diyerek insanı bunaltması, akabinde kendi kendine tribe girmesi ve bunun gibi yazmakla bitmeyecek nedenlerdir. hoşlanırsın, bazen beraber olursun ya da olmazsın ve sonra mutlaka soğursun. giriş ve sonucu aynı, gelişmesi farklıdır.
    (joeykeys, 17.03.2008 03:17)
  9. gereğinden fazla naz yapması. kendince, siklemez modlara girip sizi sınaması.
    (fuser, 27.03.2008 21:17)
  10. (allahın coolu, 27.03.2008 21:45)
  11. bağlaç olan "de"yi bitişik yazması.
    (joeykeys, 02.05.2008 21:32)
  12. hoşlanılan kızın bu soğuma beklentisini alenen hissettirmesi.

çok fena da koyar ayrıca.
    (kl7mu, 02.05.2008 21:38 ~ 21:40)
  13. ders esnasında izlendiğinin farkında olmadığı bir an, koltuk altı terlemiş mi diye kolunu kaldırıp baktığını görmek.

hakkında hep güzel hayaller kurarken cengiz kurtoğlunu dinlediğini öğrenmek.

eşref saati, sıla ve 1001 gece dizilerinin müptelası olduğunu öğrenmek.

"kahveyi gloria jeansten başka bir yerde hayatta içmem" dediğdini duymak.

not:bu arada farkında olmadan hoşlandığım ama soğuduğum 4 farklı kızı deşifre etmiş oldum.
    (tengizkaan, 02.05.2008 22:16)
  14. burnunu karıştırdıktan sonra tatağı top yapıp fiske ile atacağına bir yere sürme çabası içinde olmasından kaynaklı nedenler.
    (hansvoralberg, 02.05.2008 22:21)
  15. üzerinize fazla düşmesinden dolayı kaynaklanan nedenlerdir.
    (elladan tinuviel, 02.05.2008 22:24)
  16. özellikle erkeği soğutan unsurlar;

-kızın pis kokması,
    -kafa sikmesi,
    -zırt pırt ağlaması (tamam kadınlar duygusal olur ama 1 saat gecikmeli arandı diye de ağlanmaz. misal veriyorum yani),
    -erkeğin bilimum şifrelerini öğrenmek istemesi (e-mail, itüsözlük vs),
    -koltuk altının ıslak görünümde olması,
    -kışın bacak bacak üstüne attığında çorabının azıcık üstündeki alanın (ve tabi bütün bacağın) kıl yumağı olması.
    (delicaponcadı, 02.05.2008 22:25)
  17. bazen ipe sapa gelmez olgular olabilmektedir.

- sen ağzında mı oynattın az önce sigarayı?
    + öyle sıkıntıdan...
    - sıkıldın yani ortamdan öyle mi?!
    + hayır ya...
    - o zaman niye köpek kuyruğu gibi sallıosun sigarayı?
    + yahu ne bileyim be...
    - yani benden sıkıldın başka dişilere kuyruk sallıyosun yani bu mu?!!!
    + kızım manyak mısın be?!
    - aşık oldum lan ben sana soğut lan kendinden!! finallerim var lan benim!!

dip not: örnekteki kız hayal ürünüdür. gerçekte var olma olasılığına şüphe ile yaklaşılmaktadır. hayır, şenay düdek değildir.
    (zoser, 02.05.2008 22:28)
  18. burnunun kenarında duran sümük kırıntıları.
    (sadakatsiz, 03.05.2008 11:28)
  19. birçok neden olabilir.
    dış görünümle ilgili nedenler, kötü kokması, kıyafeti gibi bilimum şeyler.
    veya tanıdıkça kişisel özelliklerinin, karakterinin amanın ben kaçayım burdan dedirtecek cinste olması.
    ya da bir başka erkeği beğenip onla kıyaslamaya başlayınca herşeyin farklı bir hal alması.
    (kararsızkişilik, 03.05.2008 12:54)
  20. seksin sıradanlaşması..
    (koyukahve, 03.05.2008 17:16)
  21. hoşlanılan kişi kadınsa, alışverişe beraber çıkma gafletini gerçekleştiren erkek o an itibari ile soğuma eğilimine girecektir.yok zatı muhterem erkek ise,erkek arkadaşları ile yaptığı muhabbeti kameraya alıp göstermek kadının ilişkiyi bitirme sebebidir.öyleki insan bazen kendinden tiksiniyor.

(bkz: çenemin yayını sikim)
    (albatros2424, 03.05.2008 18:30)
  22. (raziel, 03.05.2008 18:48)
  23. sigarayı sömürür gibi içmesi, ilgisizliği, kabalığı, bütün bunlara rağmen hala kendini dünyanın 8. harikası sanması gibi sebepler silsilesidir.
    (tosbacik, 03.05.2008 19:04)
  24. devamlı dırdır etmesi
    elinin çok terlemesi
    koltuk altı ıslak iken kolunu kaldırması
    ulu orta sivilce patlatması
    yemek yerken ağzını açıp dilini göstermesi
    ...
    aklıma gelince daha ekliycem
    (usiyin, 03.05.2008 19:31)
  25. hoşlanılan kızın "hadise taklidi" yapması, değildir. kesinlikle neden bu değildir.
    bu taklidi video formatında dijital ortama aktarması yetmezmiş gibi bunu bir de facebook'ta yayınlamasıdır. budur..

tabi durumdan haberdar olan arkadaşların "face'e gir bi hadise a.yı izle, eki eki" şeklindeki tuz basmaları, soğukluğun derecesini daha fazla düşürmüştür.

vay .mnskym çok fena sinir oldum sözlük .!
    (denizin dengesiz rengi, 17.03.2009 22:35)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil