belki ilginizi çeker
  1. · 4 s kuralı
  2. · vurkaç taktiği
  3. · bi kere o götü indir
  4. · kaçan kovalanır
  5. · aşık olduğuna tutarsız davranışlarda bulunan erkek
  6. · gönül kaçanı kovalar
  7. · ergen tripleri
  8. · the more you ignore me the closer i get
  9. · klasik erkek davranışları
  10. · sana hiçbir şey demiyorum
gündem
  1. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  2. · ezel
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · onur öymen
  5. · kaşlarını almayan kızlar
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · 2012
  8. · erkeklerin amına koyayım
  9. · itiraf ediyorum

hoşlanılan kızdan ilgi görünce ilgisiz davranmak  

sayfa  / 5
  1. erkeklerin istediklerini elde edinceye kadar hoşlandıkları kıza ilgi gösterip sonra kendilerini ondan kaçan kovalanır mantığıyla geri çekme eylemidir.
    (pati, 23.04.2006 09:36)
  2. (bkz: bi kere o götü indir)
    (esdora, 23.04.2006 10:16)
  3. bazı erkeklerin haberleri olmadan yaptığı şey...heyecandan olsa gerek...
    (petrucciante, 23.04.2006 12:24)
  4. "benden hoşlanacak kadar alçalan bir kızla çıkamam." felsefesinin uygulamaya konuş şekli.
    (hansvoralberg, 23.04.2006 12:30)
  5. (bkz: the more you ignore me the closer i get)
    (finch, 05.11.2006 16:56)
  6. bir arkadaşımın bir ara, siz "oğlak burcu erkekleri hep aynısınız.. hoşlandığınız kız sizden hoşlanmaya başlayınca soğursunuz hep!.." demesiyle bilmediğim bir özelliğimi öğrenip kendimden şüpheye düştüğüm durumdur. gerçi bence hiç alakesi yok ama o ayrı..
    (smg, 02.01.2007 22:58)
  7. ulaşılamayanların değeri her zaman elde olanlardan kat be kat fazladır.
    (bkz: insanoğlu)
    (deulu, 05.01.2007 01:19 ~ 01:19)
  8. havaya girme durumu.
    (makedamnsure, 05.01.2007 01:43)
  9. (bkz: fiat tempra)
    (middle finger response, 05.01.2007 01:45)
  10. (bkz: ergen tripleri)
    (kedikara, 05.01.2007 01:52)
  11. beynin kullanılan-kullanılmayan tüm kısımları tek bir kişiye odaklanmışken, sözcükleri, jestleri ve mimikleri kontrol etme çabasıdır. burada amaç, senden çocuğum olsun istiyorum gibi ürkütücü replikleri engellemek, kızın koşarak kaçmasına sebep olmamaktır.

tek başına yemek yemeye giderken uzun zamandır deli gibi hoşlandığın, gece yatarken düşündüğün kız ışıklar saçarak geliyor! seni görmedi... güzel sen de onu görmemiş gibi yap. ama üzerine üzerine yürü. aha! yollar kesişti!... merhaba de, merhaba de!

- vaay, naaber?
    - iyiyim sağol, sen nasılsın?
    - benden de iyilik.

al işte! "vaay naaber" ne ulan öküz! neyse önemli değil, geçelim. sakın göğüslerine bakma! (bu arada gözler gerzekçe sağa ve sola devrilir) nereye gittiğini sor!

- naapıyosun?
    - yemek yiyecektim, sen?
    - hmm, ben de...

sakın davet etme! asıldığını düşünebilir. dur bakalım o ne diyecek. hayırrr! göğüslerine bakma! becerebilirsen hiç oralı görünme ama kendini davet ettir.

- benim öğleden sonra bi işim var, o yüzden şimdi yemem lazım.
    - nerde yiyeceksin?
    - biraz ilerdeki lokantada.
    - geç kalmazsan benimle gel, bir kız arkadaşımla buluşacağım, köşedeki lokantada yiyeceğiz.

oğlum çok şanslısın lan! ama sakın sevinme mimiği yapma. aslında şu arkadaş olayı kötü oldu ama neyse... onsuz günler de gelecek.

- olur. zaten işim çok acil değildi.
    - güzel, hadi gidelim...

yürürken çok yakın durma, rahat davran. hadi bak artık göğüslerine bak, şanslı ibne seni!
    (mavio, 05.01.2007 02:31 ~ 03:23)
  12. (bkz: vurkaç taktiği)
    (yedinin yedincisi, 06.01.2007 23:56)
  13. (bkz: sana hiçbir şey demiyorum)
    (buğra, 07.01.2007 00:08)
  14. "cool ayaklarına yatmak" denilen olayın uygulamalı şeklini barındıran davranış ve düşünüş biçimidir.
    (xzarenqn, 07.01.2007 00:15)
  15. (bkz: gönül kaçanı kovalar)
    (mephisto, 07.01.2007 00:17 ~ 00:18)
  16. olaya şu açıdan bakıldığında mantıklı bir zemin kazanabilir;
    delikanlı kızdan hoşlanmaya başladığı zamanlar da genelde ilgili kızı sadece uzaktan alıcı gözlerle süzer. bu süreçte kız ile pek muhabbete girilemez ya da girilmez ve bu süreç sonucunda bir karara varması gereken delikanlımız, hoşlanılan kız ile daha da yakınlaşma çabaları içine girer. ne kadar hoştur ki bu çabalar kısa sürede sonuç verir ve kız ile aralarında samimi bir ortam oluşur. bazen de çocuk çabalamadan, kız tarafı samimiyeti arttırma girişimlerinde bulunabilir, o ayrı.
    fakat öncekinin aksine bu durumda bir gariplik vardır.. aradaki samimiyet arttıkça erkek, daha önce göremediği bazı şeylerin farkına varacak ve bu durum sonucunda da yavaş yavaş kızımızdan uzaklaşacaktır. zira o bilinmeyen gizemin sırrı çözülmüş aslında uzaktan görüldüğü gibi bir albeni veya her neyse, o bulunamamıştır. sonuç ya hayal kırıklığı ya da mutsuz bir ilişkidir...
    bununla birlikte, bu ilişkinin sonun önceden sezebilen erkek eğer garip davranmaya başladıysa (-ki öyle adlandırılır kızlar tarafından..) yani çekimser ya da bir diğer değişle daha arkadaşçıl (bana gelmezsin tavrı) bir tavırda ise işte bu durumda arkadaş; "hoşlandığı kızdan ilgi görünce ilgisiz davranan" insan olarak adlandırılır, -ki yanlıştır!..
    (smg, 07.01.2007 02:01)
  17. çok yanlış bir taktiktir...hala kullananlar var ise acilen buna bir dur demeleri gerekmektedir.çünkü hoşlanılan kız bu duruma hiç hoş bakmaz ve bu durumu arkadaşları ile de paylaşır.bu ilgisiz davranma olayı kötü sonuçlara sebebiyet verebilir.
    (goddess of the cemetery, 07.01.2007 02:39)
  18. bilinçli ise odun bilinçsizce tecrübesizlikten yapılıyorsa aklını sikeyim denir halk arasında bunu yapan kişilere.
    (hendryx, 07.01.2007 03:06)
  19. (bkz: oyuncak) (bkz: çocuk) anlayan anlar
    (radioslave, 07.01.2007 03:36)
  20. götü tavan yapmak, götü yere göğe sığdıramamak...
    (seqtomik, 27.01.2007 22:16)
  21. gerçekten hoşlanmamaktır. gerçekten hoşlanan bir insan bu durumdan mutlu olur. böyle insan olmaz olsun..
    (melancholic, 27.01.2007 22:36)
  22. aynı kişinin hoşlanılan kızdan ilgi görmeyince de ilgili davranmaya meyilli olduğu, bu kısır döngü içinde asla ilan-ı aşk edemediği, kendi sıkıntısı içinde debelenip dururken eğer daha önceden kızın apaçık bir ilgisine karşılık hayvanlık etmişse de kah kendisini kah sevdiceğini suçladığı ve bir yere de varamadığı eylem.

genelleme gibi durabilir belki; (bkz: kova burcu erkeği)
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 27.01.2007 22:42)
  23. saçmalık.
    (cthulhu, 27.01.2007 22:44)
  24. çoğu zaman işe yarayan (kızın burnunu kaldırmamaya yarayan) muazzam erkek taktiği
    (darkaville, 27.01.2007 22:58)
  25. (bkz: 4 s kuralı)
    (sulfur, 25.02.2007 19:28 ~ 19:28)
 sayfa  / 5

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil