belki ilginizi çeker
  1. · hoşlanılan kıza x yapma
  2. · yeni hoşlananlar için hoşlanılan kız
  3. · hoşlanılan kızın haddini bil demesi
  4. · hoşlanılan kızla insan gibi flört etmek
  5. · çarpışan arabada hoşlanılan kıza çarpmak
  6. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · yaran diyaloglar
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · domuz gribi
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · susmak
  9. · manhattan

hoşlanılan kıza uçan tekme atmak  

sayfa  / 2
  1. oha dedirticek davranış biçimi. gerçi kişinin sevme alışkanlığına göre değişir tabi
    (bewitchingwitch, 06.08.2004 14:27)
  2. hoşlanılan kıza x yapma başlıklarını sadece varlığıyla bile protesto eden güçlü anlatımlı ironik başlık.(bkz. aşk acısından halay çekmek)(bkz. coen kardeşler arı olursa)
    (soruisareti, 06.08.2004 15:06 ~ 15:12)
  3. (bkz. bunu yapan insan olamaz)
    (dydm, 06.08.2004 15:54)
  4. hadi sana eyvallah türünde tekme.
    (bkz. mecaz anlamı)
    (axel fox, 06.08.2004 15:55 ~ 15:55)
  5. olayın hoşlanmadan öteye gitmemesini garantileyen eylem
    (dawsan, 06.08.2004 17:25)
  6. kızın yere düşen kitaplarını toplayıp tanışmaya niyetli bireyin, kızın kitaplarına sımsıkı sarılmış olması sonucu başvurduğu eylem
    (mavio, 26.08.2004 19:09)
  7. (bkz: amacın ne)
    (medium, 18.05.2007 21:34 ~ 21:34)
  8. bu eylemden sonra büyük ihtimalle ortada hoşlanılan bir kız kalmayacaktır.(bkz: yorgan gitti kavga bitti)
    (poisontendre, 18.05.2007 21:37)
  9. hoşlanılan kız harbi bi kızsa karşılığında kafa göz gidecek eylemdir.
    geçmiş olsundur.bu insan hala kendisini avutmak isterse,bu kadar salaksa ahanda;
    (bkz: büyük aşklar kavgayla başlar)
    (clompi, 18.05.2007 21:37)
  10. - aşkım bak sana ne aldııım.
    + ay canım, pırlanta mı aldın? teşekkür ederim ama bu sanki biraz dişe benziyor.
    - doğum günün kutlu olsun canım... hieeeeeayyyyttt!!!!
    (hansvoralberg, 18.05.2007 21:40)
  11. (bkz: sadist ve mazoşistin maceraları)
    (selenge, 18.05.2007 21:40)
  12. sevgilisini aşırı ciddiye alan şahsın yapacağı eylem.

- uçur beni hayvancan!
    + çotanakkk !!
    (olty, 18.05.2007 21:49)
  13. başıma gelmedi ama hedeflenen arkadaşın kaçırılmasıyla yanlışlıkla olabilecek durum tabi sonrasında pişmanlıktan kafa yenilir herhalde
    (monteburns, 18.05.2007 21:50)
  14. hoşlanılan kız eğer başka bir erkekle birlikteyse yapmayı istemesi normal bir hadisedir. iyice gerinip , uçan tekmeyi kızın tam böğrüne öyle bir saplamalı ki bu aşk acısı çeken kişi , kızın içinden geçen tekme yanındaki çocuğu da delsin geçsin. bu eylemi yaparken ellerin çocuk yumruğu şeklinde , baş parmak diğer dört parmağın altında , sıkılır ve dil de dürüm yapılıp dişlerin arasına sıkıştırılır.
    (hplovecraft, 18.05.2007 22:23)
  15. (bkz: gerizekalı başlık açıyorum ilgi çekiyorum ekolü)
    (lunatico, 14.07.2007 19:21 ~ 19:22)
  16. (bkz: anne ben manyak oldum)
    (bkz: başlık açma enflasyonu)
    (wildboy, 14.07.2007 19:32)
  17. (bkz: ayı yavrusunu severken öldürürmüş)
    (tazmanya canavarı, 14.07.2007 19:34)
  18. hoşlanılan kızın dikkatini çekmek için birerbir harekettir. bu hareketten sonra bile kız sizi farketmiyorsa öküzün önde gidenidir, en önde bayrak tutanıdır. "sana kız mı yok" diyenlere hak verilmelidir.
    (dereotundannefretederim, 14.07.2007 19:51)
  19. zamanın birinde, uzakdoğu dövüş sporlarının popüler olduğu bir çağda ben de azmedip bir tekvando kursuna yazılmıştım. lakin bu tekvando kursunun pek de rastlanmayan bir özelliği vardı: kız-erkek karmaydı; aynı seansta kurs alıyorduk.

birkaç ay kursa gidip tekvandoyu yeme bitirme raddesine gelmiştim ki kursa bir kız yazıldı. adı "damla" idi. o esmer teni, uzun siyah saçları, elâ gözleri ve sporcu vücudunu unutamam. ilk görüşte accayip derecede hoşlanmıştım.

beraber antrenmanlara başladık. gördüm ki kızın hareketleri süfer: dönüp vuruyor, amuda kalkıp vuruyor, beş kişinin üstünden uçan tekme atıyor. mükemmel! hepimizden çok daha iyi. meğer babasının başka bir ilden tayini çıkmış da bizim şehre yeni gelmişler; kız da kendi ayarında bir kurs aramış ve bizimkini bulmuş.

rahmetli kurs hocamız sedat ağabey'in pis bir huyu vardı; kızlara ve erkeklere karma olarak kurs sonunda müsabaka yaptırırdı. böylece kızlara cesaret geliyordu. müsabakalar tam olarak normlara göre yapılıyordu. yani kuvvetli vurmak yerine puan alıcı vuruş yapılıyordu. bu kural sayesinde de kızlar hırpalanmıyorlardı.

bir gün sedat hoca'nın beni ve damla'yı eşleştireceği tuttu:

-eksiksizuyum, gel oğlum. damla, gel kızım.

olamazdı! hoşlandığım kıza vuramazdım. (ve tabi önceki hafta damla'dan çok pis dayak yiyen mehmet'in içler acısı halinin de kararımda etkisi vardı). "hocam ben bugün rahatsızım, müsabakaya katılmasam olur mu" dedim. yanımdaki harun piçi "ehehe, göt korkusu di mi" diye gülünce "tamam hocam" dedim. "müsabakaya hazırım".

damla ile karşı karşıya geçtik. üzerimizde koruyucu elbiselerimiz vardı. karşımda hafiften yaylanıyor, hocanın müsabakayı başlatmasını bekliyordu. ben o'na sevgi dolu bakarken o bana "indirecem seni" bakışları fırlatıyordu. bu ne yaman bir çelişki idi.

müsabaka başlamıştı. ben kaçıyordum. o tekme salladıkça ben minderin başka bir köşesine atıyordum kendimi. ben kaçtıkça o hırslanıyor, daha kuvvetli ama daha dengesiz tekmeler atıyordu.

en son beni bir köşede sıkıştırdı. salladığı tekmeden kaçabilmiştim; ama o hinlik yapıp tekmesini indirirken ayağını testislerimle buluşturdu.

aman ya rabbim! sinirimden acı bile hissetmiyordum. damla'nın yüzündeki hınzır ifadeyi görünce daha bir sinirlendim. kafamda şimşekler çakıyordu. hoca oradan "kes" deyip yanımıza gelene kadar sinirime hakim olamadım ve iki adımda vuruş mesafesine yanaşarak damla'nın böğrüne bir uçan tekme kondurdum. damla yere uçtu. müsabaka bitti, sonra da hocadan çok güzel fırça yedik.

ertesi hafta damla yoktu. kurstan ayrılmıştı.

--eh, benim gibi bir ayının bir kızdan hoşlanması buraya kadar olabilirdi tabi. hoşlandığım kıza uçan tekme atıvermiştim. iyi de etmiştim. çünkü türk erkekleri çok rerörerö ve ben de bir türk erkeğiyim. aferin bana.
    (eksiksizuyum, 14.07.2007 20:53)
  20. hoşlanılan kız başka erkeklere sırnaşıyorsa söz konusu olan gözün içine baka baka, akıldan geçirilen ama faaliyete geçirilmesi zor eylem...
    (kırmızıkanguru, 14.07.2007 20:59)
  21. (bkz: hoşlanılan kıza aduket çekmek)
    (bkz: hoşlanılan kıza fatality çekmek)
    (bkz: flawless victory)
    hadi bakalım...
    (vanguard, 14.07.2007 21:02)
  22. hoşlanılan kız serisinin son halkası, hoşlanılan kızın yaptığınız maymunlukları sallamamasının cezasını kesme eylemi. bir nevi coup de grace.

(ara: hoşlanılan kız*)
    (funkychild, 14.07.2007 21:46)
  23. (bkz: kadına şiddet uygulayan erkek modeli)
    (amphibian, 14.07.2007 21:52)
  24. (bkz: yay burcu erkeği)
    (manuelayar, 11.09.2007 06:45)
  25. (bkz: ryu vs chun li)
    (karizmatik, 11.09.2007 09:11 ~ 09:11)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil