allah ın düşmanımın bile başına vermesini istemeyeceğim durumdur. çocuk bir kızdan hoşlanmaktadır ve kızla ilgili hiç bir şey bilmemektedir. randevu tarihi ve görüşme ayarlanır. görüşme yerinde köşeyi dönen kızın yanında elele tutuştuğu sevgilisi ile çıkagelmesi kişiyi geri dönüşü olmayan psikolojik bunalımlara sürükleyebilir. çift eğer hala orada bulunduğunuzu farketmediyse, ortadan kaybolunabilir veya işi iyice çirkefliğe vurarak "aaa kardeşini de mi getirdin?" diye tanışılmaya çalışılabilir. hangi yöntem seçilirse seçilsin, ortamın maymunu olmuşsunuzdur.
(bınar, 19.04.2005 09:26)
kızın ne olduğu belli olmakla beraber yanındaki sevgilisi pek müstesna bir şahsiyet olmalıdır
hoşlanılan kız:
sevgilisi var iken bir randevu kabul ettiği için
kevaşe sıfatını hak etmektedir.
hoşlanan erkek:
yeterli araştırma yapmamış olduğu için
cahil c
ühela sıfatını hak etmektedir.
hoşlanılan kızın sevgilisi:
kız arkadaşını tanımamış ve hatta doyuramamış olduğundan dolayı
idiyot ve
boynuzlu sıfatını hak etmektedir.
aynı zamanda bir
önerme de bu hoşlanılan kızın internet üzerinden bulunduğudur.
yamuluyorsam düzeltin.
buluşulcak kişiye gizliden gizliye aslında ben sana bakmam mesajı verilen bir hadisedir.
(bliss, 20.04.2005 00:12)
cinayet sebebi..
(böcek, 28.10.2005 18:58)
başka bir türü de vardır ki, evlerden ırak...
*
(bkz:
hoşlanılan kızın randevuya abisi ile gelmesi)
hoşlanılan kızla bir buluşma ayarlanmışsa ve o buluşma gününde hislerin ortaya dökülmesi planlanıyorsa ve de buluşma mekanına varıldığında malum kişi çoktan gelmiş bir masaya oturmuş ve karşısında herifin teki ile gülüşmek suretiyle muhabbet ediyorsa ve siz yine de masaya yaklaşırken "lan arkadaşı işte birlikte gelmişler ya da karşılaşmışlardır belki" derken içten içe masaya merhabalaşma esnasında "erkek arkadaşım" lafını duyuyorsanız, dahası bir kaç saat öncesinde karar verilmiş doğaçlama bir ilişki (o ne ola ki!?) öğreniyorsanız insana önüne gelen her alkol içerikli içkiyi nefes almadan tüketme isteği dolduran bir şeydir bu, dahası da vardır insanı bunalımlara sokar kötüdür kötü.
(theone, 25.06.2006 07:00 ~ 07:04)
(hendryx, 18.11.2006 02:19 ~ 02:32)
do you know
bok yemenin arapçası?
hmmm işte bu o'dur. evet.
(bkz:
hoşlanılan kızın türlü ibnelik peşinde olması)
ne menem bi kıza aşık olmuşsun sen arkadaş ya. gözünün önünde başkasıyla öpüşür, orangutanlarla sevişir, randevuya sevgilisiyle gelir, "şuna deydirdim ben" diye açıklamaktan geri kalmaz. hayır sanki problem kızda değilmiş gibi geldi bana.
er kişinin, kızı sevgilisi ile gelirken gördüğü anda oldukça içten bir "hassiktiir" çekeceği aşikardır.
vizonteleden bir sahne.
-sonra izmir'e gittim yanına.
-ee abi görebildin mi bari kızı?
-gördüm hatta çay içtik. ben o bi de kocası. anlayacağın o dakka yemişiz golü haberimiz yok.
bu kadar güzel ifade edilir.
(bkz:
gövde gösterisi)
tabii ki gösterilen gövde sizinki değildir, iki tane aslan gibi gövde seyretmek zorunda kalacaksınızdır.
(misuf, 18.11.2006 15:44)
kızın salak bir insan olduğuna delalet eder şayet siz kıza amacınızı belli ettiyseniz. (bkz:
ne dedim ben şimdi)
büyük ihtimalle kız fark etmiştir sizin ondan hoşlandığınızı olası bir konuşmayı engellemek istemiştir.benim sevgilim var bak senle biz arkadaşlıktan öteye gidemeyiz demek istemiştir.erkek için berbat bir durumdur sap gibi hisseder kendisini.acele acil bir msj çekip arkadaşının onu armasını istemelidir.sonra acil bir telefon geldi benim gitmem gerekiyor diyerek sıvışmalıdır o berbat ortamdan.
bunu alan bunu da aldıdurumudur.işin kötü tarafı ise babayı almaktır.
randevu bardaysa en ağır içkiyi sipariş edip gelişecek olaylara invisible kalmayı gerektirendir. tercih votka olursa, parazitli gözüken iki insanla, aşırı alkolden dolayı unutulacak ve pişman olunmayacak bir sohbet yapmak söz konusudur.
hoşlanılan kızın randevuya kocasıyla gelmesinden bi nebze daha katlanılabilir durumdur
hoşlanan kimsenin kim olduğuna göre ilginçlik arz edebilen durumdur.