arkadaş olarak gördüğünün bir kanıtıdır ve yıkıldığım andır.
ayrıca gün gelecek ben ona naber lan diyeceğim. bir de bu ilgi gören başlığı açmama neden olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. aferim "lan" ona.
- naber lan? nerelerdesin?
- hasretinle yandı gönlüm.
- ne?
- ben de şimdi döndüm.
- heee... dün sana söylediklerimi yazdın mı bi yere?
- kalbime kazıdım.
- nasıl?
- tabiki de yazdım.
- taam lan. ben kaçtım görüşürüz.
- bu dünyada olmasa da öbür dünyada.
- anlamadım?
- beni anlamadın ya ben ona yanıyorum.
-naber lan
+iyidir de bu samimiyet nereden geliyor anlam verebilmiş değilim
-olum kankamsın sen benim ya ben çok seviyorum seni
+hiç fark etmedin mi bilmiyorum ama aramızda bir mesafe bırakmaya çalışıyorum. çünkü ben seni...
-kanka ne kadar uzun cümleler kuruyosun ya. sana bi kız yapalım da kendine gel.
+siktir git ya...
arkadaş olarak görmeyle alakası olmayan şeydir 'lan' bir ağız alışkanlıdır. herkes karşısındakini prens ve mitolojiden biri sanmak zorunda değildir eğer öyleyse bendeki de saç ona göre
anlaşılan o ki harbi herkesin sevgilisi bir prenses bir mitoloji karekteriymiş özür dilerim bendeki de saç değil taç zaten düştüğüm bu yanılgıdan verdiğiniz oylar sayesinde kurtuldum teşekür ederim.
''naber lan düdük ''dendiği an çift kat etki yapacak olan süper durum.sebebi ise; herşeyi ortaya koymasıdır.hoşlanılan kıza ne ifade ettiğinizi gösterir. yelkenleri çıkarıp yeni ufuklara yelken açmak gerekir.
- naber lan ?
+ iyidir y.rraam senden?
- ne demek o lan?
+ lan sen bunu bilmiyon mu aşkın kıllısına denir
- terbiyesiz!!! ayy!!
+ ne oldu kurudun kaldın?
- üff ne iirençsiniz ıyy, git burdan
+ lan ben seni seviyom ondandı lan bunlar
- senin gibi birine bu tarzda hemde, sapsapık biri ıyh!!
+ dur ben seni seviyordum ya ?!?! off yaw hangi telden gelsek bu kıza yaranamıyoz yaw ühü ühü...
elbette kız durumu çok önceden çakmıştır kendisi tamamen arkadaşça duygular besliyordur muhtemelen binaenaleyh başka çaresi kalmamıştır (bkz: öle diyim de böle olsun)
kayser sozer gibi olacak ama, fark edildiği gibi sözlükteki kaba konuşan, erkeksi davranan, bilgisayar oyunlarını seven, ve de güzel olarak atfedilen kızlara olan gizli ilginin başlıklara olan etkisinin bir diğer örneğidir..