sikim sokum kompo teoricilerin bi saçmalığıdır. henüz bugün şahitlik ettim. yok efendim 18. yy başlarında kurulması gereken yahudi lobisi için almanyadaki yahudilerin orta doğuya kaçması gerekmiş de hitler de bu yüzden görevlendirilmiş. hitler o yahudi katliamını da göz boyamak için yapmış. ulan senin beynini züküm. terbiyesiz alakasız! [gerçi birazcık alkol ile her şey mübah diyorum ama neyse]
--
siz de duyuyosunuzdur bu gibi savsataları. bu ve türevi saçmalıklar için lütfen arayın,siz de r.t.e ye bi merhaba diyin.: 0666666666
şöyle ki, yahudi inancı her zaman ari ırk kavramını savunmuştur. anne-baba yahudi, onun devamında gelen soy da yahudi, saf olanından yalnız. bu sebepledir ki; hitler'in, soylarına başka bir soy karışmış olan yahudileri temizleyip, saf olana erişme planına sahip olduğu, teorisyenlerin sahip olduğu bir düşüncedir, bana da kimi zaman olasılığı bir hayli yüksek görünmektedir. 2.dünya savaşı'nın polonya'da patlak vermesi, polonya'nın sadece almanya'nın kapı komşusu olmasının yanı sıra, burada çok sayıda karışmış yahudi olmasından da kaynaklanmaktadır.
yalnız şöyle de bir durum mevcut ki, 2.dünya savaşı, tahmin edilenden de büyük bir coğrafyaya yayılmıştır. peki hitler'in tek amacı saf yahudi ırkını meydana getirmek olsaydı, bu kadar büyük bir coğrafyaya savaşı yaymaya gerek duyar maydı? bu teoriyi, belki de, çökerten veya çökertecek en önemli delil, savaşın çok büyük bir coğrafyaya yayılmasıdır. yahudileri ara ki bulasın.
son yazdığım antiteoriye ben de bir antiteori getirerek, antiantiteori oluşturabilirim, yalnız bunu savunma gibi bir derdim yok, sadece zaman zaman bana da mantıklı gelmektedir hitler'in yahudi olması.