|
|
- türklüğünden şüphe edilmesi gereken mahlukat
- vardır öyle bir şey.hitler'in deli zekasını kendisi için örnek teşkil ettiğine
inanarak onun yahudiler için düşündüğü şeyleri kendi coğrafyasını paylaştıkları diğer azınlıklar için düşünür.kavgam'ı okuyup,dudağında parmak kadar bıyık bırakarak "şlaynze ulan!" diye bağırır bunlar.
- hitlerin kavgam kitabının satış rekorları kırmasına sebep olan kitle. her gördüğüm yerde birileri bu kitabı alıyor.
- bu adamlar 'gomünük'lerle savaşmış olmasının bile hitlere hayran olmak için yeterli olduğunu düşünürler. oysa ki o 'gomünük'ler türkler dahil bütün milletlere eşit gözüyle bakarken hitler sadece alman ırkının üstülünlüğünü savunmuş türkler ve diğer bütün ırklara yokedilesi aşağılıklar gözüyle bakmıştır.
- hitler japonyayla randevusuna gitmek için rusya yolu yerine anadolu'yu seçmiş olsaydı olabileceklerden haberi olmayan türk gencidir.
- aynı zamanda "american history x" i de götünden anlayıp, kendilerine pay çıkaran, düşünmekten aciz kitledir.
- faşizmde son noktaya ermiş sadist insan
- necip fazıl kısakürek, bâb-ı âli kitabında peyami safa'nın koyu bir hitler hayranı(kitaptaki ifadesiyle mürid) olduğunu, hatta radyodan konuşmasını dinlerken düşüp bayılacak derecede işi ilerlettiğini ve sözünün geçtiği bazı gençlere de bu düşünceyi aşıladığını, savaşı almanlar'ın kazanacağına inandığını yazar.
- (bkz: bunları sikmemek lazım yoksa çoğalıyorlar)
- normal olanı için;
(bkz: türk milliyetçisi olarak atatürk'e hayran olmak)
- nihal atsız bunlardan biridir. bir dönem görünüşü ile de hitlere benzemeye çalışmıştır. komik olmuştur.
(bkz: http://atsiz.org/...)
(bkz: http://atsiz.org/...)
- hitler hayran olunacak biri değildir. çünkü kendisi mağlup olmuştur ve adı lanetlenmiştir. gerisi önemli değil. onun hiçbir olumlu niteliğine de değil hayran olmak saygı bile duyulmamalıdır. zira bu tabu şahsiyete yönelebilecek her olumlu ve adil yargı kişiye gudik tepkiler olarak dönebilir.
- hitler almanyasında bir türk olarak yaşayıp, aynı şekilde hayran olmaya devam etmesini dilediğim zihniyet.
- bugün avrupada hitlerin bayrağını devralmış neo naziler türklerin evlerini kundaklayıp, onları yollarda taciz ederken; kendi milletinden insanlara ''pis türk, defol!'' diye hitap edilirken nasıl hissettiklerini merak ettiğim insan kişisidir.
milliyetçilik böyle birşey olmasa gerek.
- şaşırmış adamdır.
denizcilik tarihinde hedefe ilk torpido atan denizaltının bir osmanlı denizaltısı olduğunu bilmez ama tüm kuzey atlantiği haraca bağlamış alman denizaltılarını ezberden sayar. türkiyede kaç ana jet üssü var hangisi nerede bilmez, almanların lejyonlarını, ordularını, cephelerini sayar. kendi başlarına iş yapmaktan aciz olan , allah'ın almanını kurtarıcı olarak gören sovyetten bozma üçbeş türkistanlıyı türk'ten sayar da türk kökenli olmayan bu ülkenin vatandaşını türk'ten saymaz. böyle de şaşırmış adamdır.
olay tamamen yahudi düşmanlığıdır. durum bu kadar basittir. yahudileri ben kesseydim bu arkadaşların bıyıkları benim bıyıklarım gibi olcaktı. yaptığım karakalem grafitiler sanatçı yönümü, saçını okşadığım bir çocukla çekildiğim resim ise insani yönümü ortaya koyacaktı. götümden attığım saçma sapan ideallerimi yazdığım "tavlam" isimli kitap yok satacaktı.
- medyanında etkisi ile bir dönem(yakın geçmiş) kavgam kitabındaki satış patlaması ve hitlerin yolunu kendine uyarlayan milliyetçiler...
- bunlardan bazıları hitler ile cephede görüşme şansı bile bulmuştur.
http://img276.imageshack.us/...
resimde hitler'in yanındaki kişiler, ali fuat erden ve hüseyin hüsnü erkilet'tir.(mitya, 15.03.2007 15:50 ~ 02.08.2008 05:01)
- naziler üstün alman ırkını savunup, kendilerini her ırktan öte ve dünyanın efendisi görürlerken hitler'e hayran olmak paradoksun ve mantıkdışılığın en son noktalarındaki örneklerdendir. atatürk milliyetçiliği neyinize yetmiyor a benim özentili bilgisiz kızanlarım.
(bkz: yurtta sulh cihanda sulh)
trt ankara çocuk korosu
iki inatçı faşist
bir köprüde karşılaşmış iki şovenist faşit
ha ha hay ha ha hay haha haha hay
faşistlerin ikisi de birbirinden şovenist
ha ha hay ha ha hay haha haha hay
biri demiş benim alman ırkım en üstün ırktır eğil
ha ha hay haha hay haha haha hay
öbürü demiş bizimkisi de budun odun değil
ha ha hay haha hay haha haha hay
iyi demiş alman faşist bu benim savaş tankım