bulmuş da bunayan djleri olan program. ayrıca şirret mirret demeyin sinirim bozuluyo.
edit:normalde tek dj'i var. öbürü yani loranzen kişisi. dış kapının dış mandalı. öyle bişey o.
23 haziran 2009 placebo istanbul konseri nedeniyle, yapılan yoğun istek üzerine
manik depresif bizleri kırmayarak placebo özel yayını yapmaktadır.
placebo sevenler gelsin, sevmeyenler gelmesin.
konsept dışı istekte yapılıyor, fakat çalınmıyor.
öyle de bi program işte.
yaptığı placebo özel yayınıyla, devamsızlıktan kalma yolunda emin adımlarla ilerlememe neden olmuş, dj'in de bi o kadar dobra ve doğal olduğu dinlenesi, güzel program.
placebo özel yayınıyla bizleri sevindirmiş radyo programı, iyi oldu güzel oldu ama yetti mi yetmedi, doyduk mu doymadık placebo'ya...manik depresif'ten placebo özel yayını 2 şeklinde bir program daha yapmasını ve bu bünyeleri brian'a doyurmasını bekliyoruz. eğer yeterli talep olursa bizi kırmayacağını da söyledi kendisi...
radiohead içinde bir özel yayın yapmasını beklediğim güzel program..
manik depresif in tabiri ile bu
bok gibi saatte bizi
brian molko nun o muhteşem sesine doyurmuş yazardır. devamını bekleriz diyoruz...
arada bi sayıyo sövüyo ama olsun.
*
son dakikalarında special k çalmadan önce dj in "you're my new achilles heel" demesiyle beni benden almış programdır. olmaz yapılmaz. ayıp
*
müzikte sakinlik arıyan arkadaşların biraz uzak durmasını tavsiye ettiğim, biraz ağır biraz slow takılan güzel program. sonunda programın adının giri'lerde yer almasıyla, altına girimi yazabildiğim, eğlenceli ve kaçak olursa sabahın 3'ünden sonra denk gelebileceğiniz hiperaktif yayın.
konser kayıtları özel yayını yapılsın istediğim program.wembley den bi muse hyde park tan bi foo fighters ne dersiniz güzel olmaz mı?
* *
konser kayıtları özel yayını yapılsa güzel olmaz mı diye sorgulanan radyo programı, olmaz mı pek güzel olur üstelik foo fighters olursa içinde daha bir güzel olur, manik depresife duyurulur.
perşembe günü kendine özel bir konsept koymuş program. bu özel konsepte ben yakışırım diyerek, yayına dalacağım.
evet, olacaklardan sorumlu değiliz. iki arızadan ne gibi bir program çıkar, bilinmez.
bekleyip göreceğiz.
sabah sabah okula gitmeden kendime geleyim diye radyoyu açtım.girer girmez konuk dj rocknrolla şirret olmayan görümce gelmiş diyince programin esas dj'i manik depresif kişisi bir anda ''allaaahh ben de zaten gidiyodum'' şeklinde bir tepki verip günün ilk şokunu bana yaşatmış program oldu. abi naptım ben ya. bi kere dinledim ben bu yayını o da sabahın beşindeydi uykum vardı hatırlmaıyorum.
*
tü kaka program, adam sürekli küfür ediyo. yine de dinliyorum mal mıyım neyim. o değil bana da küfür edecek ben yine dinliycem diye korkuyorum. o da korkuyo, benden korkması güzel gerçi ben küfür etmem, ciciş seni.
düzeltme: bu adama ciciş demem bünyesinde küfür etkisi yapabilir sanırım. oh canıma değsin.
uyandığım gibi açtım radyoyu bi baktım histerik arıza. ooo dedim. sağlam program. dj i sürekli bana
dinozor şarkısını armağan ediyor. pek hoşuma gitmesede katlanıyorum ne yapayım. şaka lan şaka. dinozor sağlam parça. oo yeaa. tam şu an
as i am ile yardırıyor. dört duvar arasında headbang yapmaktayım. dinleyin diletin efenim.
kesinlikle tü kaka program değildir yok.
şu saatte
vermillion part ii çalaraktan bünyemi sersemletmiş, duygusal triplere girmeme sebep olmuş 'ne oluyoruz abi' programı. başlangıç böyleyse hadi bakalım bitişini hayal edemiyorum.
ne biçim bir proğramsa?!
dj yayında durmadan küfrediyor, geğiriyor..
arada br çocuk buldular, ona "naber lan y.rraam" dedirtmeye çalışıyorlar.
kadınlara "karı" deniyor.
lacuna coil i de "anuna koyiim" gibi okudu.
ahanda kapı çaldı.
muslukçu geldi galiba.
korkuyoruz..
edit: lacuna coil i "lafına bayiim" diye okumuş meğerse. ne demek istediğini anlayabilmiş değilim.
büdüt: buraların en arızası benim bebeğim. güz yaprağında, yağmurun sesinde duyuyorum seni.
"an itibarıyla dj inin sıçmadığı kaldı."program.
(bkz:
balgam)
edit : dj değilmiş efenim.konuk vs her kimse.
kendine gelmek için değil, kendinden gitmek için takip edilecek program.
cradle of filth'in ardına rammstein gibi gibi gereksiz adamları dayadılar.
bi de dj amcam arada mesajlarına baksa yayın sırasında...
tokio hotel tarzı program.
üç kişi var yayında. üçü de ayrı telden çalıyor
arcturus b var aklı başında olan.
rocknrolla ortamdaki denge unsuru.
manik depresif ise garip bir ego patlaması yaşıyor.
asarım, keserim.
hala neden dinliyorum lan bu programı?
acayip koşullandım programın dj ine.
çıkışta bekliyorum.
lan ne güzel sakin sakin oturuyodum, sağolsun
ev yapımı domates sosu radyoyu aç süper dedi. ya boşver falan desemde, onu kıracağıma kafamı kırarım deyip açtım. pişman olmadım. süper bir program oluyor, bayıldım. aynen devam. çok doğal, çok ta sempatik.
kendi kendime söz verdim artık bi süre giri girmiycem diye, fakat sevgili dj sözlük yazarlarına destek olmak amacıyla girip dinliyorum yayınlarını. işte bu programda öyle dinlediğim bir programdı. ayrıca sözlüğü ve siz sevgili arılarıda takip ediyorum seri artılıyorum da... olay bu değil yayında sürekli küfür edilmesi benim şuanda ayar verme duygularımı harekete geçirdi. şurda 20 kişi içine okurlarda dahil kimseyi ciddiye almayan bir djyi dinliyor. istek yapıyoruz içine sinmediği için çalınmıyor falan... (içerledin mi dediğini duyar gibiyim) soruyorum o zaman en arıza giriyi giriyorum büyük ihtimalle şimdi ;bana ödül olarak ne verilicek?
o kadar sinirlenmesem inanın sözümden dönmezdim fakat düşünün ne kadar garipsedim ki yazıyorum şuan... ayrıca kaçıranlar varsa mutlaka kaydedilen kısmından itibaren dinlesinler bu programı. iyi güzel okan bayülgen edebiyatı yapıyorsun sen ünlü müsün? nasıl bir uslüptür anlamadım gitti. bu programı benim yeğenim dinliyodu 14 yaşında kendisi, ayrıca okurlarda dinliyor. futürsuzca küfür edersen böyle tepki alırsın işte... biraz dikkat edilmezse yasaklanıcak itü sözlük radyo programı'dır.
bir okula gidimlik süre içinde neler dönmüş vay anam serhat yaa. merak ettim orda neler oluyo. hoparlörü yok bu okuldaki bilgisayarların. ayrıca space tuşu da çalışmıyo.
küfür ediliyo diye açtığım ama ben açtıktan sonra kimsenin küfür etmediği bir radyo programı. bi "beğenmeyen siktirsin gitsin" duydum o kadar. bunla kalmasın diyor küfürlerinin devamını diliyorum. rahatsız olmamız engellenemez.
bir küfür olayının baş gösterdiği program efendim. adam küfür ediyo ve bir sürü millet dinliyor. işte tam burda cem yılmaz'a yapılan küfür ediyor eleştirilerine benziyor. ama adam işi götürüyor haberin yok. bir de cem yılmaz eleştirilerle alakalı şöyle bir şey demişti belki alakalıdır;
"bi küfür etmeyin aq ya."
dj'in manik depresifliğinin olduğu gibi yayına kaydığı, komseptin de siktir edip atıldığı program.
black çalıyor şu an,
falling again ile de arızanın amına koyacak adamlar. ayrıca küfür kotasını da dolduramadı, kendi açımdan tedirginim.
an itibariyle çalınan parçanın güzelliğiyle, 3-5 dakika önceki savunma amaçlı saldırı cümlelerinin bir türlü aynı kefeye konamayacağı radyo programı.