aslında hislerin açıklanması olayı, karşı cinsin de size tutumuyla alakalıdır. onu çok daha iyi tanımanız gerekiyor doğru anda doğru harekette bulunabilmek için.
şimdi bu tarz bir durumun çok yaygın olduğu ilişkilerde açılma süresi hakkında doğru bir tespit yapılamaz. çünkü bu durum kadınların dengesiz olduğuna bir delalettir. ancak şunu söyleyeyim, fazla uzun tutmamak gerekir. özellikle yaş gençse bu doğrudur. genç yaşta kadınlar, erkeklerden tanıdıkça hoşlanmaz. görür, bakar, konuşur ya hoşlanır ya da hoşlanmaz. bir kadın sizi sevmiyorsa onu yolundan çeviremezsiniz. "benim sevgim ikimize de yeter"cilerdenseniz durum farklı. ısrar eder, üstüne oynarsınız. kazanma olasılığınız düşüktür ama dedikleri gibi, "
just give it a shot.."
açılma süresi,
nşa'da bence en fazla 2 hafta olmalı. hadi farklı koşullar girerse 1 ay falan olmalı. çünkü hayat çok hızlı. gerçekten de öyle. sizin sevdip de, uygun bir zemin hazırlamaya çalıştığınız insanı, apaçinin biri gelip bırakın 2 haftayı, 2-3 günde elinizden alıp götürebilir. içinizde kocaman yumru gibi bir taşla oturursunuz sonra. bu genelde erkeklerin sorunudur. bu yumru hep erkeklerin içine oturur. çok can yakar. tanrı, regl acısını kadınlara bahşettiği gibi erkeklere de bu acıyı bahşetmiş. çekmemiş erkek zaten yoktur bu acıyı. anasını sikeyim bu acının. kızdım şimdi bak..
neyse efendim, bir kadını 50 kişi ister. kadın 1'ine gider sadece. bazı durumlarda 2 kişiyi de sevebiliyorlar. bir insan iki kişiyi birden sevebiliyor, onu da dengesizliğinden anlayabiliyorsunuz. bence açılın. aşk zehir gibi. içte kaldı mı organları sikiyor. düşünme, karar verme yetilerini elinizden alıyor. reddedilirseniz acısı 1 ay sürer. maksimum 2 ay. kabul desen takılırsın. ama hiç söylemeyince 5 sene bile geçmiyor o kendine acıma duygusu. çok uzadı. gereksiz bilgilerle doldu. duygusalım. yapmayın. sevin birbirinizi. bi de terk etmeyin. küfür ederim..