belki ilginizi çeker
  1. · nikahına beni çağır sevgilim
  2. · hislerini açıklamakta gecikme
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · zongul ducks
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  8. · overwhelm4ever
  9. · kırılamayacak bir kişinin aşkına maruz kalmak

hislerini açıklamakta gecikmek  

1. bazen hayat kurtaran hede.
    (thereddeer, 31.10.2004 19:28)
  2. sevdiğiniz kızı/erkeği başkasına kaptırmanızla sonuçlanabilecek eylem.
    (esdora, 31.10.2004 19:36)
  3. (tori, 22.11.2005 18:26)
  4. (applepie, 21.12.2006 18:59)
  5. bazen iyi olmuş dedirten olaydır bazen de kafayı duvarlara vurmaya sebep olabilir
    (comeundone, 28.04.2007 01:25)
  6. geç kalınsa da yine de hisler açıklanmışsa çok fena geri tepebilecek durumdur.

(bkz: ben seni bir arkadaşım olarak seviyorum)

olaylar şu şekilde gelişir :

ilk tanışmada karşı cinsten hoşlanılır fakat kendinizde o müthiş yavşama potansiyelini göremezsiniz. kendinizden emin olamazsınız. karşıdakini biraz daha tanımak istersiniz ki gayet mantıklı bir eylem olduğunu düşünürsünüz bu yaptığınızın. hani sonradan pişman olmayayım iyi birine benziyo falan gibi fikirlere kapılırsınız.
    tanıdıkça daha da hoşunuza gider bu şahıs. hem karnınızda kelebekler uçuşuyordur hem de her geçen saniyenin zararınıza olduğunu hissettiren bir duygu hakimdir.
    karar verilir, tarih konulur, prova yapılır. olası dialoglar düşünülür. şöyle derse nasıl lafı çevircem falan gibisinden teoriler kurulur.herşey hazırdır.
    bir sonraki buluşmanızda öğrenirsiniz ki iki gün önce hödüğün biri bu şahsı feysbuk, msn vari bişeyden bulmuş ve direk konuya dalmıştır. artık siz sadece iyi bir arkadaşsınızdır. tabi sizin istediğiniz bu değildir. yavaşça ortamdan uzaklaşırsınız. daha az görüşürsünüz. hatta görüşmezsiniz.
    hele ergenlik döneminde böyle bir olay başınızdan geçmişse platonik aşkta tavan yaparsınız. tavsiye edilmez.
    (hippopotamus, 29.10.2009 15:50)
  7. (kukumsal, 29.10.2009 16:15)
  8. zarara uğratır. çok gecikmemek gerekir. en azından ne olacağını bilirsiniz ve yolunuzu çizmek için düşünecek zamanınız uzamış olur. 6 ay gecikip olumsuz karşılanırsan, 6 ay da onun şokunu atman sürer. söyle, 6 ayın boşa gitmesin. yarı yarıya bak ha. az zaman değil. 1 yıl nerdeee, 6 ay nerde.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 29.10.2009 16:23 ~ 16:23)
  9. aslında hislerin açıklanması olayı, karşı cinsin de size tutumuyla alakalıdır. onu çok daha iyi tanımanız gerekiyor doğru anda doğru harekette bulunabilmek için.

şimdi bu tarz bir durumun çok yaygın olduğu ilişkilerde açılma süresi hakkında doğru bir tespit yapılamaz. çünkü bu durum kadınların dengesiz olduğuna bir delalettir. ancak şunu söyleyeyim, fazla uzun tutmamak gerekir. özellikle yaş gençse bu doğrudur. genç yaşta kadınlar, erkeklerden tanıdıkça hoşlanmaz. görür, bakar, konuşur ya hoşlanır ya da hoşlanmaz. bir kadın sizi sevmiyorsa onu yolundan çeviremezsiniz. "benim sevgim ikimize de yeter"cilerdenseniz durum farklı. ısrar eder, üstüne oynarsınız. kazanma olasılığınız düşüktür ama dedikleri gibi, "just give it a shot.."

açılma süresi, nşa'da bence en fazla 2 hafta olmalı. hadi farklı koşullar girerse 1 ay falan olmalı. çünkü hayat çok hızlı. gerçekten de öyle. sizin sevdip de, uygun bir zemin hazırlamaya çalıştığınız insanı, apaçinin biri gelip bırakın 2 haftayı, 2-3 günde elinizden alıp götürebilir. içinizde kocaman yumru gibi bir taşla oturursunuz sonra. bu genelde erkeklerin sorunudur. bu yumru hep erkeklerin içine oturur. çok can yakar. tanrı, regl acısını kadınlara bahşettiği gibi erkeklere de bu acıyı bahşetmiş. çekmemiş erkek zaten yoktur bu acıyı. anasını sikeyim bu acının. kızdım şimdi bak..

neyse efendim, bir kadını 50 kişi ister. kadın 1'ine gider sadece. bazı durumlarda 2 kişiyi de sevebiliyorlar. bir insan iki kişiyi birden sevebiliyor, onu da dengesizliğinden anlayabiliyorsunuz. bence açılın. aşk zehir gibi. içte kaldı mı organları sikiyor. düşünme, karar verme yetilerini elinizden alıyor. reddedilirseniz acısı 1 ay sürer. maksimum 2 ay. kabul desen takılırsın. ama hiç söylemeyince 5 sene bile geçmiyor o kendine acıma duygusu. çok uzadı. gereksiz bilgilerle doldu. duygusalım. yapmayın. sevin birbirinizi. bi de terk etmeyin. küfür ederim..
    (conquistador, 29.10.2009 16:33 ~ 19:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil