4. nesil yazar, karizmatik kişi, sevilesi insan, girileriyle ara ara güldürüp ara ara düşündüren kısaca girileriyle dikkat çeken, okunası girileri olan, sözlüğümüzün yazarı hoşgelmiş kendisi.
gece yememek gerektiği üzerine yaklaşık 1 saat nasihat eden, sabahtan beri bir lokma ekmek bir lokma peynirle durduğumu açlıktan ölmek üzere olduğumu söylemeye çalıştığım halde inatla vaazına devam eden dost. ardından küfreder gibi "beni arkadaş pide yemeğe çağırıyo hadi görüşürüz!" demesi hala aklımdadır, aklımda da kalacaktır. ancak @1374733 girisiyle galiba o vaazın sebebini anladım.* herşey benim iyiliğim içinmiş.
ayrıca üzerinde leke var demeyin, internet ortamında bile deseniz ciddiye alıp t-shirt ünü en ince ayrıntılarına kadar kontrol edebilir. üzerine sıcak çikolata dökenlere ayrı bir nefret duyar, yüzüne her baktığında kinini kusar***
şaka bir yana, çok iyidir. hoştur. cicidir. sevilesidir. artılanasıcadır. vb..
bir gün boynunda steteskopla; okulu bitiremediğim için girdiğim bunalımların neticesinde yakalandığım illet hastalıkların sonunda, beni farabi hastanesinde muayene edeceği zaman gözlerinden hipopotam olduğunu anlayacağım şirincik yazar.umarım o entörn olmadan ben okulu bitiririm de tufan pastanesinde mezuniyet pastamı keseriz.
orta afrikadaki nehir ve göllerde yaşayan ağır vücutlu, geniş ağızlı, pek kaba bir hayvan. su aygırı adı ile de bilinir. boyu 4 metre kadardır. derisinin üzerinde tüy ya da kıl yoktur, tamamen çıplaktır. karada zorlukla yürüyebilmesine karşılık suda iyi yüzer. su içinde yetişen bitkileri yiyerek geçinir. derisi altında 10 santime varan bir yağ tabakası vardır.
hayatından vizeleri çıkarınca kendini boşlukta hissetmiş olacak ki yazdıklarına bakılırsa televizyonda gündüz kuşağı müdavimi olmuştur. esra ceyhan lar, derya baykal lar falan..
annem izliyordu gözüm takılmış gibi refleks savunma mekanizmaları içerisinde bulunmasın. yemezler. sosyal tespit yapıyordum dese bir nebze belki...