belki ilginizi çeker
  1. · small world
  2. · david lodge
  3. · cevabı 3 sayfa süren final sorusu
  4. · seneye görüşürüz
  5. · ingiliz dili ve edebiyatı
  6. · hacettepe ingiliz dili ve edebiyatı
  7. · prof dr himmet umunç
  8. · kpds
  9. · yeni başlayanlar için hacettepe üniversitesi
  10. · baba himmet
gündem
  1. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  2. · ugg
  3. · fotoğraf makinası olmayan japon
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · ezel
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · boştur
  9. · sizin bedene kim giriyo

himmet umunç  

1. kendisi hacettepe universitesi ingiliz dili ve edebiyatı bölümü başkanlığını yürütmektedir. klasik edebiyat, shakespeare, edebiyat kuramları ve eleştiri gibi bölümün baba derslerini vermekte, bu dersleri mecburen alan öğrencileri sürüm sürüm süründürmektedir. ne kadar yazarsanız yazın, zar zor geçebileceğiniz, büyük ihtimalle de kalacağınız bir hocadır kendisi. fakat mükemmel ders anlatır, kendini öyle bir kaptırır ki 3 saat ara bile vermeden konuşabilir. size çok şey kattığı, hayatınızı hem iyi hem de kötü!! yönde değiştirdiği tartışılmazdır...
    (ozymandias, 20.05.2007 22:19 ~ 21.05.2007 21:11)
  2. "god of war", "demeter" gibi kelimeleri yazıldığı gibi okuyan, kendine özgü bir aksan yaratan immortal.
    (thedewil, 23.10.2007 21:11 ~ 21:12)
  3. david lodge small world romanında akbil borak adlı karakteri ondan esinlenerek yaratmıştır.
    (karlfazer, 14.02.2008 21:17)
  4. hayatımdaki tek f3(zayıf) ı bana kazandıran hoca. denizlilidir kendisi.
    (sietesismo, 03.01.2009 01:44)
  5. "bu derste* sadece ben konuşmayacağım, siz de derse katılacaksınız" deyip 3 saat aralıksız konuşan hoca. öğrenciye fırsat vermiyor ki konuşalım.
    (hayri potur, 05.10.2009 21:17 ~ 21:34)
  6. bugünkü dersinde elif şafak hakkında "iyi yazıyor ama acemi" yorumunu yapmış hocamızdır. bir de "onu değerlendirecek olsam 100 üzerinden 80 verirdim" dedi. elif şafak'ın bu notu öpüp başına koyması gerek bence, zira himmet hoca'dan 80 almak bulunmaz nimettir bence.
    (hayri potur, 24.11.2009 00:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil