belki ilginizi çeker
  1. · orkun uşak
  2. · soyada göre spor haberi başlıkları
  3. · sürekli takım değiştiren türk teknik direktörler
  4. · 6 haziran 2007 yunanistan moldova maçı
  5. · sözlük yazarlarının doğa üstü yetenekleri
  6. · 21 ekim 2007 galatasaray ankaraspor maçı
  7. · erdoğan arıca
  8. · antalyaspor un büyük yükselişi
  9. · türk teknik direktörler
  10. · türk futbolunda teknik direktör döngüsü
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · aşk
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  5. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · anlamlı tashih
  9. · renault broadway

hikmet karaman  

sayfa  / 2
  1. tip olarak sinan engine hal ve hareket olarak fatih terime benzeyen teknik direktör
    (riso, 27.04.2004 13:57)
  2. bugünkü maraton'daki bjk-ankaraspor maç sonu ropörtajlarında mimiklerinin aynı fatih terimin mimikleri gibi olduğunu gözlemlediğim teknik direktör.

(bkz: başkası olma kendin ol)
    (sükun, 05.03.2006 23:23)
  3. star wars'un main title müziğine yazılmış sözdür. "üç yüz beş yüz" veyahut "bitse de gitsek" şeklinde ardı ardına söylendiği vakit melodiye acaip uyduğunu farkedeceksiniz.

örnek: "hikmet karaman hikmet karaman hikmet karaman hikmet karaman hikmet karaman hikmet karaman hikmet karaman hikmet karaman hikmet karaman.. hikmet karaman!!!.."
    (lethromar, 01.04.2006 17:16 ~ 18.07.2007 02:47)
  4. vakti zamanında galatasaray'da reinhard saftig'in yardımcılığını yapmış teknik direktör.bu aralar tekrar ankaragücü'nün başına geçmiştir.
    (benikoyupgitmeneolursun, 18.09.2006 18:10)
  5. patates kafası,endamlı duruşu ve nükteden konuşmasıyla her yerde her zaman dikkatlari üzerine çekebilmeyi başaran teknik direktör müsvettesi.müsvette olduğu tartışılır elbet.ama ankaragücünde bir ölçüde başarılı olduğu doğrudur.oynattığı tatsız futbol,aldığı istikrarsız sonuçlar ile de bu başarının,müsvettemsi bir başarı olduğu açığa çıkmaktadır.
    (mollacellad imam u azam, 25.02.2007 01:14)
  6. (mollacellad imam u azam, 25.02.2007 01:14)
  7. fatih terim'in çakması.
    (never walk alone, 15.03.2007 21:47)
  8. dün itibariyle ankaragücünden istifa etmiş teknik adam. 2007-2008 sezonunda kalli'nin yardımcısı olarak galatasaray'ın başında olması yüksek ihtimal olan. eskiden de galatasaray'da yardımcı antrenörlük yapmış ve yeniden severek görev alacağını belirtmiş. fena bir futbol oynatmadı ankaragücüne eldeki oyuncuları ve potansiyeli düşünrsek. beğendim teknik adamlardan biri, eğer galatasaray'da görev alırsa iyi işler yapabilir diye düşünüyorum.
    (caddebostan, 29.05.2007 21:02)
  9. şu an tv de görülmüş bulunduğu üzere, bu önümüzdeki ağustos ayını da güneş altında geçirmesi halinde 'türk zenci teknik adamlar' diye anket açıp ilk giriye adını vuracağım teknik adam. güzel bronzlaşmış, tebrik ediyorum kendisini ve appiah olma yolunda başarılar diliyorum..
    (alik, 28.07.2007 00:58 ~ 01.10.2007 11:48)
  10. kendisi fatih terimliği bırakıp fedonluğa terfi etmiştir ..hikmet ağabey yanılır mı bu kadar ya naptın sen ?? hele o yandığın ilk günün acısı varya onu şuan da bütün star tv izliyenleri hayal edebiliyor .. bırakın takımları konuşmayı ziya şengül'le kapışın anasını satıyım fedon kadar kim yanabilcek diye .
    (yes diyom sana, 28.07.2007 01:14 ~ 01:15)
  11. çaykur rizespor' un başındayken yasin çakmak, kayserispor' un başındayken ergün teber ve ilhan parlak' ı keşfetmiş teknik direktör.
    (jethro leroy gibbs, 03.08.2007 09:08)
  12. çaykur rizespor ile anlaşmış teknik adamdır.
    (jack nicholson, 24.08.2007 20:54)
  13. futbolig yorumcusu iken büyükşehir belediyesi ankaraspor teknik direktörü olmuş olan kel.
    (çılgın veyfik, 11.10.2007 11:18)
  14. ata demirer'den sonra fatih terim'i en iyi taklit eden teknik direktör.
    (jemand, 21.10.2007 23:18)
  15. meksika milli takımına çağrılıp 9 numaralı formayı da giymesiyle acaip şekilde dötü kalkan antonio de nigris'e ankaraspor yönetimi ses çıkaramadığı için harcadığı teknik adam olmuştur. son lig maçında ikinci yarıda de nigris oyundan alınınca hikmet karamanla sıkı bir ağız dalaşına girmiş ve kavgaya dönüşmek üzere olan bu ağız dalaşını hikmet karaman'ın yadımcıları önlemişti. bir kaç gün sonra da hikmet karaman'ın kovulduğu haberi geldi. yalnız komedi bununla da bitmedi son 3 lig maçında 1 puan aldığı için gönderilen bir teknik adam yerine kendi sahasında galatasaray'dan 5 fenerbahçe'den 4 yemiş rizespor'un kovulan teknik direktörü saffet susiç getirildi
    (benikoyupgitmeneolursun, 04.03.2008 14:48 ~ 14:51)
  16. genelde düşme hattındaki takımları çalıştıran bir teknik direktör.
    (mutitoyo, 04.03.2008 15:14)
  17. türkiye'de futbola ve futbol adamlarına verilen göstermelik değerin son göstergesi. sonra da soruyoruz, neden futbolumuz ilerlemiyor diye.

neden hep skora göre refleks geliştiririz, neden hep bir günah keçisi arayışında oluruz ki!!!
    (ebu laklaka, 04.03.2008 15:28)
  18. kocaelispor, erzurumspor, kayserispor,çaykur rizespor ve adanaspor , en son ankara spor vallaha benim aklıma gelen bunlar, zaten ankardan da kovuldu çok yakında bir süper lig ekibine gider ama
    (tengizkaan, 04.03.2008 18:39)
  19. antalyaspor'la anlaşmış teknik adamdır.
    (legatus, 29.03.2008 20:12)
  20. yorumcu olarak katıldığı programlarda diğer konukların üzerine basarak sisse dediği cisse'ye çisse deme ısrarından vazgeçmeyen teknik adamdır.
    (findikruyasi, 31.08.2008 05:57)
  21. harcanan değerlerden. teknik adamlık kariyerine ilk başladığı yıllarda adanaspora ve sonrasında kocaelispora oynattığı futbolla takdirimi kazanmıştı. yönetimle anlaşamayıp görevini bırakmak zorunda kalınca iki takım da küme düştü.. yönetimle hangi konuda anlaşmaya varamadıkları, yönetimimmn hangi isteklerini hikmet hocanın kabul edemediği burada net biçimde ortaya çıkıyor sanırsam...
    aynı hikmet hocayı ise artık iki sene üst üste aynı takımı çalıştırırken göremiyoruz. nerede o ilk zamanlardaki idealist hoca, nerede şimdi sistemin bir parçası olmuş yedek teknik adam!! kendini nasıl kaptırdı bilemiyorum; ama kendisini eskisi gibi görmek isteyenlerden biriyim ki ersun yanal'dan kat kat daha iyi hocadır kendisi, inşallah tekrar eskisi gibi görmek nasip olur.. türk futboluna katabilecek çok şeyi var hikmet hoca'nın, böyle giderse çok yazık olur.
    son olarak ankaragücüyle anlaşmış, ne olursa olsun eğer bu sene ankaragücü kümede kalırsa en büyük pay yine kendisinin olacaktır..
    (crawling, 23.03.2009 15:26)
  22. zamanında arsene wenger'e özel ders vermiştir.

http://www.youtube.com/...
    (çılgın veyfik, 14.05.2009 15:56)
  23. 4 ekim 2009 ankaragücü galatasaray maçı sonrası saçma sapan açıklamalar yapmış beni benden almış teknik direktörümsü. demiş ki disiplini koruduk. ne disiplini ulan. oyunu tamamen kendi sahanızda kabul ettiniz .bir saatten fazla bir süre. sonra da 5 dakika da 3 atıp galip geldiniz. haklı bir galibiyettir. top yuvarlaktır bilmem nedir ama ben bu havaları anlamıyorum.

ayrıca kanaatim şu yöndedir bu adamla ilgili olarak. türkiye'den adam gibi teknik direktör çıkmamasının sebebi bu amcalardır. yılmaz vural, güvenç kurtar, giray bulak vb. efendim bunlar seyyar teknik direktörlerdir. her sene başka bir yere giderler. yönetimler bunların başarısız olacağını bilirler ama maksat bellidir kendi götlerini kurtarmak. bu adamlardan bir kurtulsak zaten gençlerin önü açılacak ama nasıl kurtulanacak. bu arada ahmet gökçek bunu sene sonu gelmeden şutlar söyliyeyim.
    (öz wondrous, 05.10.2009 10:20)
  24. dünkü maçla birlikte koltuğunu 1-2 hafta daha korumayı başarmıştır. hazır bülent uygun istifa etmişken bir iki hafta sonra bülent hoca yerini alabilir. aman hocam dikkat. dikkat et açıklamalarına seviyoruz seni.
    (mmx166, 05.10.2009 10:24)
  25. uzun süre berlin'de yaşamış, berlin türkspor'da futbol oynamış özel kişiliktir. hareketlerinden dolayı fatih terim çakması olarak bir yafta yemiş olsa da onu yakından tanıyanlar bilir ki bu onun tamamen içinden gelen eskiden beri varolan hareketleridir. ayrıca seyyar teknik direktörler gibi çok sık takım değiştirdiği doğru olmasına rağmen gittiği takımlarda dönem dönem çok iyi işlere imza da atmıştır. bence sadece hareketlerinden ve konuşmalarından dolayı mevcut değerinin daha altında itibar görmektedir...
    (real potosi, 05.10.2009 11:12)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil