hidrolitik enzimler olarak da karşılaşabileceğimiz enzim grbudur. adlarından da anlaşıldığı üzere hidroliz reaksiyonlarını katalizlerler. aynı zamanda beşinci nesil yazar.
ben böyle bir trabzonspor yorumunu, trabzonsporu yazan spor yazarlarından bile okumadım. bir trabzonsporlu olarak resmen takımı hidrolaz'dan takip ediyorum.aklıma takılanları soruyorum, kulüp içinden bilgileri alıyorum, transferleri öğreniyorum. saolsun bugüne kadar bir defa olsun beni geri çevirdiğini görmedim.
trabzonspor için rıdvan dilmen yorumlarını aratmayan isabetli yorumlar yapan iyi yazardır. seviniyorum böyle takımdaşlarım olduğu için. sezon başlamadan kısa bir değerlendirme yapmak isterim.
mış gibi yapan insanlardan değil, ha bir de seviyeli ve güzel spor yorumlarıyla aydınlatıcı, sorduğunuzda bıkmadan cevaplayan; sizi de aydınlatan yazar.severek takip edeceğimdir.
nasıl bir nezaket sahibidir anlamadım gitti. yıl geçti neredeyse tanışmamızın üzerinden. hatta yarım gün boyunca bardaktan boşanırcasına yağan yağmurda aynı şemsiyenin altında ıslanmışlığımız vardır ama hala hanım kelimesini söylemeden bana seslendiremedim ya ona yanıyorum.
‘alışkanlık yapan şeyler hep kötü şeylerdir’ sözüne olan inancımı yerle bir etmiş kişidir. ona, mesajlarına, eleştirilerine, beğenilerine, onaylarına öylesine alışmışım ki yokluğunda çok arıyorum onu, onları.
onunla konuşurken zaman, deyim yerindeyse, su gibi akardı. şimdi ise giriyorum sözlüğe bakıyorum bakıyorum gelen giden yok. f5e basmaktan bi hal oldum valla ama değişen bişey yok.
zor da olsa, arkadaşlığını bi kenara bırakayım şimdilik. yazarlığına gelince; dilbilgisi konusunda kendine bitürlü güvenemediği için sahip olduğu bilgileri, deneyimleri tam anlamıyla aktaramamaktadır sözlüğe. her zamanki gibi anlaşılamamaktan korkuyo sanırım. haklı da aslında.. fakat yine de ben denemesi taraftarıyım. duy sesimi: sana olan güvenim tam. güzel yazar vesselam. bi gelse de yazsa..