|
|
- acemidir daha sözlük ortamında ne oluyo ne bitiyo tam kavrayamamış bir yazar olabilir. ayrıca yıllardan beri sözlükte olup da hala sivirlememiş bi yazar da olabilir. ikisi de üzücüdür isyan ettirir adama kendini sorgulatır zaman zaman.
(bkz: bu da mı gol değil ha bunu da mı atamadım)
edit: arkadaşlar el attılar saolsunlar.
- durumu dert etmemesi gerekir zira kimseye beğendirmek zorunda değildir insan kendini.
- sözlükte arkadaş grubu tam oluşmamış kişidir zira körler sağırlar birbirini ağırlar.
- (bkz: duygu sömürüsü)
- ''bari bir artı verin allahsızlar'' demesi muhtemel yazar.
- "seçin amına koyim, seçin lan" serzenişindeki yazar.
bi seçin amına koyim.
- (bkz: ağlak)
- 0 giriniz favorilere eklendi ibaresine aşina olmuş yazar.
- fikirler de renkler gibidir. başkası sevsin diye o renkte doğmazsın, başkasının hoşuna gitsin diye onun sevdiği rengi giymezsin, odanı onun sevdiğin renkte boyamazsın v.s.
fikrini söylemek, bir konu hakkında yorumunu yazmak da başkasının beğenisi olsun diye yapılmaz. birey kendi düşüncelerini yazar, özgürdür, o an psikolojisi nasılsa ona göre yorumlar. beğenilir ya da beğenilmez, önemli olan okunmasıdır.
- olsun o da bi yazardır neticede amuğa goyım..
(bkz: beni seç beni seç)
- nasıl ki kimi girilerinin eksilenmiş ve en sevilmeyenlere girmiş olması onun kalitesiz giriler yazdığının göstergesi değilse,favori seçilmemesi de aynı şekilde kötü bir yazar olduğunu göstermez.kabul edelim ki çoğu girimizin oylanma ölçütü kaliteli olması değil.
- yeni nesil sözlüğe yabancı yazardır.sözlükte çevresi de yoktur nasıl favori girisi olsundur...
(bkz: kendimden biliyorum)
- (bkz: ağlama duvarı)
- sözlükte hiç kankası olmayan yazarlardan biridir büyük ihtimalle
- elindeki çayını yudumlarken başlıkları ve girileri incelemekle yetinip anca dişine et kaçtığında giri girmek aklına gelen, sonra da kafasını pencereden yıldızlara uzatıp "ah ahh, neden favori seçmiyolar benim girileri; kesin kankam yok diyedir" diye hayıflanan sevimli, tontoş yazardır.
- vardı benim de böyle bir yazarlığım. kasardım kendimi bazen haynavi uzunlukta giriler yazardım. bazen c/pnin gözüne vururdum. bazen komiklikler yapardım. bazen tespit manyağı olurdum. bazen, bazen bazen...
ama hiç olmadı. kimse beni anlamaıştı demek ki resmen bir cevher körelip gidiyordu ulan. zaten sözlükte muhabbette etmiyordum kimseyle. kankim olmadığı için favorilerim olmuyordu sanıyordum. çeşitli piskozlar yapıp duruyordum bu bünyede. sonra bir gece ansızın o hesabı uçurdular sözlük uluları. çok kızmıştım benim gibi bir dahiye bu yapılırmıydı. küsmüştüm lan resmen bu çok sevdiğim siteye.
ve bir gece ansızın gittiğim gibi geri geldim. ama bu sefer kendim olarak geldim. kimseden yazı araklamadan, c/p yapmadan, kimseye özenmeden sadece kendim olarak geldim.
ee bişey değişti mi diye soracak olursanız "yok olm ne değişecek kendim oldum ama hala bir bok olamadım" derim size. ama hiç olmazsa yine burdayım. ha bu arada doruk noktası yaptım kendime, favori bile seçtiler girilerimi. kimsede artık doruk noktalarımı sikertmiyor. devlet memuru kıvamında yaşayıp gidiyoruz işte.
bu arada konu bayağı bir dağılmış. lafın kısası başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin.(hey allahım yine milletten esinledim dayanamadım.)
|