belki ilginizi çeker
  1. · aboneyim abone biletleri cebimde
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  2. · author gibi erkekler
  3. · yeşim salkım
  4. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  5. · dinde zorlama yoktur
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · meme ile göğüs arasındaki fark
  9. · age of empires 2 the conquerors

hiçbir dergiye abone olmamış insanlar  

1. (bkz: adı lazım değil baş harfi ben)
    (bahti, 08.11.2009 12:54)
  2. (bkz: aboneyim abone biletleri cebimde)
    (mgun, 08.11.2009 12:55)
  3. her ay gazete bayiine gidip dergileri kurcalamayı seven, ilgisini çeken dergiyi alan insandır.

benim yaptığımı yapmayan kültürsüzdür, salaktır gibi söylemlere giren götleri havalarda sikleri yerlerde insan güruhunun millete bok atmaya yönelik bir çalışmasıdır.
    (luckfortune, 08.11.2009 13:03)
  4. (bkz: hassiktir ya,nasıl olur ya)

(bkz: kıçına hiç buzlu badem sokmamış insanlar)
    (valinor, 08.11.2009 13:04)
  5. ulen bazen uykusuzu alacak para bulamıyorum, hangi dergiye abone olmaktan bahsediyosunuz.siz demi para var bende mi yok ya da ikiside mi.swh
    eğer halime acıdıysanız national geografic gibi bi çok dergi arkadaşlarınıza abonelik hediye edin gibi kampanyalar yapıyor.
    beklerim.
    utanmam.
    (kibrit çakıyorsun karanlıkta, 08.11.2009 13:42)
  6. ahh cahil ben. ah ahh. zamanında öss için zirve dergisine ya da ne bileyim sınav dergisine abone olsaydım, bugün sözlükte çok prim yapacaktım. "ne abone olcam, markette satılıyor zaten" diye düşünmeyip abone olmalıydım evet...

haa tanım: her zaman parasının olacağına inanmayan, bu yüzden parası oldukça dergi alan insanlardır.
    (nicke gerek yok bana ismimle hitap edebilirsin, 08.11.2009 13:50)
  7. npq ye abone olmamış insanlardır.neler kaçırdıklarını bilmemektedirler.
    (elkas mirza, 08.11.2009 14:13)
  8. bir dergiye abone olmayı meziyet sanarak "abi bak ben her ay bu dergiyi okumazsam ölürüm, almak için de vaktim olmuyor; yoğunum ya hani.." savunmasına sığınarak,herhangi haklı bir gerekçe ile(bkz: sabit bir adresi olmamak) dergi abonesi olmamış kişileri küçümseme kaygısına düşmüş kişinin başlığı.
    (pel, 08.11.2009 14:55)
  9. şu anda hiç bir dergiye abone olmadığım için bu kategoriye giriyorum.bu benim dergi okumadığım anlamına gelmiyor.aksine okumayı o kadar severim ki kitap, gazete, dergi ne bulursam çok sık alırım.

bir dergiye abone olmak hiç aklıma gelmedi. nasıl olunur bilimiyorum parayı postaneye mi yatırıyosun yoksa kredi kartıyla mı ödeme yapılıyor?
    çok mu geri kaldım acep ben?
    (lijepa djevojkaa, 08.11.2009 15:07)
  10. (bkz: her dergiye abone olan dallamalar)
    (be realist demand impossible, 08.11.2009 15:09)
  11. bu durumdan kurtulmak istedikleri takdirde joyce meyer'ın web sitesine üye olmak vasıtasıyla ücretsiz olarak her ay evlerine, amerikan menşeli din dergileri yollanmasını sağlayabilirler -hem de isveç üzerinden.

misyoner ablamız joyce meyer sağolsun, geliyor. bi kere başladı mı durduramıyorsun da. bizim burda altınoluk aboneliği bile paralı lan.

(dinci damgası vurmak isteyenlere süper koz verdim şimdi şu vakit şu giriyle. "düşün lan hem altınoluk hem joyce meyer okuyor.")
    (janken, 08.11.2009 15:11 ~ 15:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil