|
|
- başlığına girdiğimizde sözlüğün bize "bir imla hatası var gibi. (doğrusu hiçbir şeydiyen şeklinde olabilir.)" dediği, ama artık bu yazıdan sonra öyle demeyeceği bir nickin sahibi hoşgelmiş yeni bir yazar.
"hiçbi şey diyen bi cümlenin ortasına terk edilmiş bi kelimeyim", fd
- hakkında 2. giriyi girecek olan yazarın "hoyratça tecavüze uğrayarak öldürüleceği" dedikodusu yayıldığı günden beri, 2. girisi boş kalmış, bir çift kepçe kulak ve kocaman bir burundan ibaret, buram buram tevazu kokan, kimi zaman aklı durup götü tavana vuran, başıyla beraber tam 183 santim olan, şahin görünümlü doğandır kendileri.
burdan tüm sevenleri adına, ismail yeka'dan allah belanı versin'i armağan ediyorum kendisine.
kapı çalıyor...
- kendisine tavsiyem biraz duygu yüklü şarkılar dinlemesidir zira bu sevgiliyi unutmamak ve sürekli hatırlamak adına güzel bir intihar türü. kendisine mustafa özarslan'dan bir kuş gibi adlı türküyü dinlemesini tavsiye ediyorum. kendisini gayet iyi anlıyorum ve ekliyorum;
abi biraz da mazoşist olmak gerek. hayatımız zaten başkalarının kontrolünde bir o yana bir bu yana salınıp duruyor.
tanıdığım için mutlu olduğum yazar umarım bu tavsiyelerimi dinler.
- nickini her gördüğümde yılmaz erdoğanın ankara adlı şiirindeki kısım geliyor aklıma:
"...
bir günden bir sürü gün yapan
mesai saatlerinde hiçbir şey yapan
hiçbir şey alıp hiçbir şey sunan
rakıyı bol sulu içen
dokunmasın için değil
çabuk bitmesin diye devletimin tekel rakısı
..."
|