belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · uludağ sözlük
  7. · onur öymen
  8. · moka likörü
  9. · cannibal corpse

hiç temalı gnçtrkcll reklamı  

1. vodafone reklamlarının başarısından etkilenen turkcell'in "haydi biz de tek kelimeli ama çok absürdlü reklam yapalım" hareketinin berbat sonucu. cık. olmamış.
    (i m going to buy this place and start a fire, 17.01.2009 01:17)
  2. "gelmiş geçmiş en gerizekalı 10 reklam" listesi olsa, 3 numaradan giriş yapabilecek potansiyeldedir.
    (ceyyar kermit, 17.01.2009 01:22)
  3. her gördüğümde "allahım aç kollarını ben geliyorum! reva mı bu?" dedirten sinir reklam.
    (sweethomechicago, 17.01.2009 01:25)
  4. burada kendisiyle ilgili başlık açıldığına göre başarılı sayılabilecek reklam. ayrıca biraz fazla bayağı olacak ama hakkatten var lan öyle! reklamın gerçek örneklerinden tek farkı iki salak karakterimizin gündelik hayattaki salak karşılıklarının kullandığı dili aynı anlama gelen bir "hiç"e indirgemeleridir. şimdi freud açısından bakıp algılanmış sezgilendirmelerin dış vurumu yöntemiyle süper ego tahlili de yapardım ama gerek yok kafa karıştırmaya..
    (alemin doncusu, 17.01.2009 01:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil