|
|
- bu başlıkta afişe edildiği takdirde, anında sobelenip, aramıza katılacak olandır. iyisi mi sessiz sakin dursun, seri eksi embesilleri ortak bir harekette buluşabilir...
(heidi, 03.12.2007 11:02)
- futbol ve siyaset alanında hiç girisi yoktur muhtemelen
- büyük ihtimalle sürekli nesnel giriler girmiş yazardır. bu yüzden en hafif tabirle 'olumsuz' bir tepki toplamamıştır.
- olduğu zaman da hemen o giriyi silip ünvanı koruma çabası içindedir.
(bkz: kendimden biliyorum)
(bkz: şaka şaka)
- genellikle görüş bildirmeyen yazardır. çünkü bir insanın bütün görüşlerinin bütün insanlara güzel gelmesi nerdeyse olanaksızdır. sonuçta dini, yaşadığı ortamı, öğrendikleri ve okudukları her zaman diğer insanlardan biraz daha farklı olacağı için görüşleri de fark taşıyacaktır. aynı görüşte olmadığı durumlarda sevilmemesi gayet basit bir durumdur. sevilmeyen giriye sahip olmak kötü bir şey değildir, yazar olduğunu ve görüşlerini bildirdiğini gösterir.
- çekirdeksiz üzüm, kabuksuz meyvedir. lakin vitamini kabuğunda bu meretlerin, o ne olacak? peh peh!
- seri eksi oy veren ibne düşünüldüğünde herhangibir öznellik ya da nesnellik durumu gözönüne alınmadığından, muhakakki o giriyi silen ve imaj çalışmalarına tam gaz devam eden yazardır
- populist yazardır.hiç sevmem.
- siyasete bulaşmayan yazardır.
- hiç sevilmeyen, girisi olmayan yazar. sevilmediği için mi girisi yok, girisi olmadığı için mi sevilmiyor, bilinmez.
- bazen neymiş nasılmış diye baktığım yazarlardan çıkıyor böyleleri. çok ilginç bir durum, genelde eski üyelerden çıkıyor. çok ilginç dememin sebebi, genelde 1500'den fazla girisi olan bir yazarın, bu kadar girisinden hiçbirinin sevilmeyen olmaması. o kadar giriyi okuyan her yazar o yazılarla aynı fikre mi sahiptir, ya da aynı fikre sahip değilse oy vermemiş midir? bir ihtimal hepsinin üslubunun çok iyi olması, ve okuyanda, "bu kadar iyi yazılmış bir şeye olmamış oyu veremem" hissi uyandırmasıdır. lakin yüzlerce yazının hepsi mi öyledir??
kendi kanaatimce, en sevilmeyen bir girimin olması beni huzursuz ederdi, hiç eleştirilmemek, hiç hakkında olumsuz düşünülmemek, daha iyiye gitmemi yahut daha dirençli olmamı engelleyecek şeyler gibi gelirdi. sonuçta çok şaşırdığım, nasıl olabildiğini merak ettiğim, ancak kendimde olmasını dilemediğim bir şeydir hiç en sevilmeyenin olmaması.
- (bkz: hayatı geyikten ibaret olan yazar)
- übermenschdir kendisi.
- evet böyle yazarların varlığı söz konusu. hiç polemiğe girmeyen bildiklerini girilerde veren etliye sütlüye karışmayan yazarlardır.
- süper bir yazardır. mesela benim yok.
edit:artık var.. garip hissiyatlara büründüm lan.(yaqui, 24.07.2008 16:39 ~ 16:40)
- (bkz: kedidir kedi)
(ashra, 24.07.2008 16:40)
- hiç sevilmeyen girisi olmadığı gibi sevilen girileri de pek azdır.. belki umursanmaz, belki de daha farkedilmemiştir..
(epitaph, 24.07.2008 16:42 ~ 16:45)
- +rep için kasan forumcu çocuğun kafa tipinde olan yazardır.
dobra olun lan, delikanlı gibi yazın şuraya, eksilenirim diye korkmayın. (bkz: güzel yazın)
- tuttuğu takımı övmeyen , diğer takımları kötülemeyen , siyasi düşüncesini yazmayan , etliye sütlüye karışmayan yazardır. karşı cinsine duyduğu nefreti yada arzuyu burada dile getirmeyen yazardır. başka da ne yazacaksa artık çok alakasız yerlerden alakasız girilerle gün geçiren yazardır. bunlara rağmen varmıdır bilinmez.
- aslında kolay bir olay.en sevilmeyen seçilen eserleri silince sevilmeyen falan kalmıyor.böylece hiç sevilmeyen girisi olmayan yazar haline gelinmiş olunuyor.
(bkz: ehe ehe)
- çok boş vaktim vardı böyle bir tablo çıkardım, çeşitli seçenekler ve ihtimalleri şöyle:
1- kişinin yazdığı her şeyle tüm sözlük hemfikir (tüm sözlüğün hemfikir olduğu herhangi bir konu olmadığından 0%)
2-kişi tepki çekecek hiçbir şey yazmamış, zaten çok az girisi var (mümkündür, ama genelde çok fazla girisi olanlardan çıkıyorlar, onlar için 5%)
3-kişi yazmış, sevilmeyeni de olmuş, ama sözlükteki arkadaşları bu girileri artılamış ve sevilmeyenlerden çıkarmış (80%)
4-kişinin sevilmeyen girileri olmuş, ancak bunları silmiş (10%)
5- diğer (5%)
- seri eksi oy veren ibnenin gözünden kaçmış olan yazardır..
(barfbag, 24.07.2008 20:02 ~ 20:02)
- hayat damarlarından biri kopmuştur onun.
- (bkz: olan var olmayan var)
|