|
|
- sözleri ,
hiç bunları kendine dert etmeye değer mi?
şu kısacık ömürler yeter mi?
hoşgör sen affet gitsin aldırma
büyüklük sende kalsın sonunda
diye devam eden ajda pekkan şarkısıdır.
- (bkz: kadir oradaysa beyaz nerede)
- geçen sene yayınlanan biri bana anlatsın programının dekor dahil tamamen aynı halidir.sadece beyaz gitmiş yerine demet akbağ gelmiştir.
ilk programramında da usta oyuncuları konuk etmiş ve kahkaha dolu sohbetlere vesile olmuştur.(ceyus, 05.10.2007 23:36)
- cuma akşamlarının yeni ntv programı. ilk program 5 ekim 2007 de yayınlandı, nelere gülüyoruz sorunsalıyla. konuklar müthişti. müjdat gezen, yasemin yalçın, zafer algöz,...ve programın ismine ilham olan şarkının sahibi fikret şeneş. * bol kahkahalı bir programdı. konu biraz dağıldı. nelere güldüğümüzden çok konukların başına gelenlere güldük. çöpdemir ve akbağ ın kimyası tutmuş gibi. ntv nin program isimleri ilginç bu sene. bir diğeri için;
(bkz: haydi gel bizimle ol)
- okan bayulgen ile 'herkes bunu konuşuyor' sonrasında kadir çöpdemir ve beyaz'ın sunduğu 'biri bana anlatsın' formatının beyaz yerine demet akbağ'ın gelmesiyle devam eden ntv programı.
- bir program için gereksiz uzunlukta bir isim. televizyonda yayınlanan bir programın adı en kısa sürede hatırlanacak şekilde kısa ve akılda kalıcı olmalı. ondan sonra "ya neydi programın ismi, upuzun bişeydi ama.." gibi sohbetler içerisinde anılırlar.
burdan kendilerine "hiç programın ismini bu kadar uzatmaya değer mi?" demek istiyorum.
- türk tv tarihinin en uzun isimli programı olmuştur.
(ceyus, 09.08.2008 03:44)
|