belki ilginizi çeker
  1. · deveye diken insana siken yaranır
  2. · seviyorum uleyn
  3. · biri beni durdursun
  4. · ilişkilerinde kaybetmeye mahkum kadınlar
gündem
  1. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  2. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  3. · ezel
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · alex hagi den daha iyidir
  7. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  8. · anket
  9. · ege üniversitesi

hiç çekinmeden aşığım seviyorum diyen kadın  

sayfa  / 2
  1. eğer gerçekten eminse ozaman alkışlanacak kadındır.saklamanın anlamı nedir bilmiyorum.
    (lka, 01.11.2009 17:54)
  2. hay ağzını öpeyim dedirtecek kadındır. candır.
    (doser, 01.11.2009 18:03)
  3. açıksözlüdür, sarılıp öpülesi kadın yahut kız türü.
    (gkhn, 01.11.2009 18:04)
  4. facebook, msn, yonja tarzı sosyal arkadaşlık sitelerinin, "hakkımda" yahut "ne düşünüyorsun?" alanlarını, hayvan gibi kullanıyorsa şayet; nefret edilesi, irrite olunası kadındır.
    (ursus, 01.11.2009 18:06)
  5. - hiç çekinmeden aşığım seviyorum.
    + ne diyon necla, kahvaltı hazır mı?
    - hiç çekinmeden aşığım seviyorum necati ya
    + tamam necla, ben de çekinmiyorum ben de
    - sen de ne?
    + ya çay noldu be necla?
    - odunsun necati odunsun.
    + hiç çekinmeden hakaret ettin necla.
    - hiç çekinmeden konuşuyorsun hala.
    + hiç çekinmem sikerim seni kadın!
    - hiç çekinmeden erkekler öküzdür.

*saçmalıyorsam sebebi var...
    (anladım bozukluğu, 01.11.2009 18:08)
  6. yerine ve zamanına göre farklı davranılması gereken kadındır.

gecenin bi vakti kafası güzel, elinde içki şişesi, sokaktan bu şekilde bağırarak geçiyorsa uzak durulmalıdır.

(bkz: seviyorum uleyn)
    (melankolik demokrat, 01.11.2009 18:10 ~ 18:13)
  7. hiç çekinmeden, aşığım seviyorum diyen bir erkek çıkmıştır karşısına, önce bir düşünür beni gerçekten seviyor mu sevmiyor mu ne derece ciddi diye, sonra da kendisinin sevip sevmediğini düşünür, onun özelliklerini tartar biçer, düşünür taşınır, benden sıkılır mı ki zamanla yoksa gelip geçici bir duygu mu diye bir sürede bekler, tüm bu gelişmelerden olumlu sonuç alırsa; hiç çekinmeden aşığım seviyorum diyen bir kadın bulabilirsiniz karşınızda. hadi hayırlı uğurlu olsun.
    (gizzia, 01.11.2009 18:13)
  8. seven kadındır. değeri bilinir mi orası meçhul.*
    (chericheri, 01.11.2009 18:14 ~ 18:15)
  9. yalandır. yoktur böle bir insan formu, göremedim, duyamadım şimdiye kadar. he varsa bile bana gelmedi, gelmezde.
    iki yüzlüdür kadınlar biraz da ondan sanırım.
    (murderersofthemurderers, 01.11.2009 18:16)
  10. çok fena bir nane yemiştir, çünkü su götürmez bir gerçektir ki erkekler o cümleyi ne zaman duysalar, yani sevildiklerini bilseler, ispanyol engizisyon mahkemelerinde kullanılan işkence aletleri yanlarında düdük kalır. en sevilmeyen giriler başlığı altında hiç girim yok sözlük, anla beni.
    (lament of psyche, 01.11.2009 18:21)
  11. hiç çekinmeden de siktiri çekebilecek kadındır.
    (mynameiselizabeth, 01.11.2009 18:44)
  12. aşkını saklayamayacak hale gelmiş kadındır. yalancılar da vardır ama, onları şimdilik es geçelim. aşk denilen illet, insanda gurur murur bırakmaz. kadını, erkeği yok bunun. karşındaki "seni sevmiyorum" dese de, söyletir insana. bazı şeyler yüzünden dilinle söylemeyi kessen de, sorunca söylersin veya sevmiyormuşsun gibi numaralara girmezsin. o beni sevsin diye sevmemeişim ki ben onu. sevmezse sevmesin.

ben, beni istemeyen insanı "bak, intihar ederim" diye taciz etmiyorsam, kapısına dayanmıyorsam, arkasından entrika çevirmiyorsam, benim gururum niye ayaklar altına alınsın ki zaten?

söylerim de, ağlarım da, "seviyorum" diye bağırırım da. utanılacak bir şey yapmamışım ki, sevmişim kardeşim.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 01.11.2009 18:57 ~ 18:57)
  13. küçük matematik hesapların peşinde olmayan, sen mesaj attıktan sonra cevap atmak için dakika tutmayan, "aramadı 15 dk'dır bundan sonra ararsa açmıyim,yarın mesajla "ne vardı" diye dönüş yapayım" diye hesaplar yapan sinsi hatun kesimden çok daha samimi, kanımca doğal olan,evlenilesi,çiftleşip çocuk yapılası kadın cinsidir. evlilik ve çocuğu asla düşünmeyen bir yazar olarak bana saçmalatabilir aynı zamanda bu tür.

(bkz: biri beni durdursun)
    (shakespeare, 01.11.2009 19:00 ~ 19:01)
  14. en az seven kadınlardır. biri demişti sevdiğini açıkça söyleyen kadınlar en az seven kadınlardır diye. onun lafı değil tabii. şekspirin mi neymiş. sürekli birilerinin laflarından alıntı yapan manyaklardan biriydi ama bunu sevmiştim ben.
    (wamdoka, 01.11.2009 19:03)
  15. gerçekten sevmeyen kadındır.
    seven kadın,sevdiğiyle göz göze geldiğinde bile utanan,hemen gözlerini kaçıran hatta olayı abartıp suçluluk duygusuna bile kapılabilen kadındır.reddedilmeyi göze alamayan,sevdiğinin gözündeki değerinin değişmesinden korkandır.sevdiğini söyleyebilmesi için cesaretini toplamaya ihtiyacı olandır.
    (swetlana, 01.11.2009 19:19)
  16. gerçekten seven, hemde çok seven kadındır.
    gerçekten seven insan içinde tutamaz hislerini.
    sevgilisinin reddetmesi korkusuyla susan kadın aşık değildir, sevmiyordur, seviyorsa da sadece ve sadece kendini seviyordur.
    çünkü aşkın olduğu yerde gurur yoktur...
    (güse, 01.11.2009 21:14)
  17. (bkz: abi seviyorsan git konuş bence/!antik acılar çarşısı)

kadın-erkek farketmez arkadaşım, yapmayın bunu lan!
    kimse kimseyi sevmesin de zaten anasını satayım. kimse kimseyi anlamaya hiç çalışmasın. hem ne bu dünya kardeşim böyle seven sevene?

editz: repleri almak için emeğe saygıda kusur etmiyor ve cümleyi değiştiriyoruz:

"bu ne dünya kardeşim böyle seven sevene?"

oldu mu?
    (antik acılar çarşısı, 01.11.2009 21:22 ~ 02.11.2009 00:10)
  18. öpülesi kadındır.
    ayrıca yengeç burcu değildir.
    (bambirella, 01.11.2009 21:22)
  19. biz erkeklerin "sevilesi kadın, can kadın, incredible hatun" vb. tabirlerle sözde övdüğü kadınlardır.
    ama pratikte, eğer kendisine platonik bir aşk beslenmiyorsa beklediği karşılığı göremeyecek, "aşığım seviyorum" dedikten sonra kendisinden kaçılacaktır. ya da bir şekilde mutsuz edilecektir. neden? çünkü hafif, çünkü kolay kadındır. en hoşundan da olsa bu kadına lolo yapmak farz olmuştur. şımarıklığa hazır olsundur.

(bkz: deveye diken insana siken yaranır)
    (böbelere bolon, 01.11.2009 21:29 ~ 21:30)
  20. hiç çekinmeden, bir an bile durup düşünülmeden vazgeçilecek kadındır.

bir kere dedi ya: artık o hep oradadır, cezbetmez, vazgeçilir.
    (atalante, 01.11.2009 21:36 ~ 21:42)
  21. ya kız kıza içilen sıçılan bir ortamdadır ya da kız kıza fal bakılıp dedikodu yapılan bir ortamdadır. sonuç olarak ikisinde de sadece kız arkadaşları duymuş olur bu itirafları.
    (brevibakter, 01.11.2009 21:36)
  22. var la yok arası olan kadındır.bu cümleyi kursa dahi aklında milyonlarca soru işareti vardır cümleyi de muhtemelen çıkarları dogrultusunda kurmustur ve laf agızdan bir kere çıkmıştır geri de dönemez.
    (teamo, 01.11.2009 22:03)
  23. (bkz: motorları garaja park edin)
    (beytambal, 01.11.2009 22:08)
  24. çok da marjinal bir kadın değildir kanımca zira aşk insanın çenesine vuruyor azizim
    (indrowus, 01.11.2009 22:15)
  25. diyebiliyorsa bu tamamen dediği erkekten dolayıdır. eğer ki diyemiyorsa ve erkek diyemediğini de biliyor ve neden demiyor amuğa goyim diyorsa erkeğin aynaya bakıp düşünmesi gereklidir.
    (gnaahh, 01.11.2009 22:17)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil