uyanık,sinsi,kumpasçı bi elemandır.kafasında şöyle bi plan tasarlamaktadır:şimdi ben bütün gece deliler gibi kastım desem hem benden kopya dilencek bu kolpalar hem de zayif alirsam "o kadar çalıştı gene bi bok yiyemedi" diycekler.iyisimi ben çalışmadım,bi sikim bilmiyom diyim hem sınavda rahat ederim hem de sonuçları alınca caka satarım
yaa işte böyle tilkidir bunlar.allah'ından bulsunlar başka bi şeycikler demiyelim
bunların geneli kız olur * sınaw sonrası sınavının nasıl geçtiğini sorduğunuzda eh işte veya çok pis patladı ya gibi asalak cevaplar verirler
kanımca hayatlarında dayak yememişlerdir
her sınavdan önce "ay hiç çalışmadım, valla hiç bir şey bilmiyorum" diyen, sorduğunuz sorulara kaçamak cevaplar veren, sınavdan sonra "bu kadar da zor sorulmaz ki" diyen ve notlar açıklandığında ortalama 45'ken minimum 75 alan, sırf bu özelliğine dayanamayıp arkadaşlık ilişkimi minimuma indirdiğim kişidir.
böyle tiplerin gayesi diğer sınıf arkadaşlarının "..... çalışmadan yüksek not aldı vay " demesi ve böylece olmayan zekalarının övülmesidir. delikanlı ol çalıştım de bizi de eşek yerine koyma.