|
|
- ancak bir beklentiniz olduğunda sizi saran fiildir. iç organlarda acısız bir kıyım gibi...
(heidi, 28.10.2007 07:53 ~ 07:53)
- nette boş boş gezinirken monitörde görüntünün titremesi, cep telefonuna sevgiliden mesaj geldi sanılması.
çoğu zaman turkcell oluyor. sonrası için:
(bkz: yaran küfürler)
- kalbin bağlı olduğu tüm damarlardan sıyrılıp, kopup gidecekmiş gibi atmasına neden olan his.
(billy, 11.07.2008 16:08)
- heyecanlıyım! ilkokuldayken öğretmenimin isimleri listeden kafasına göre seçtiği anlarda "acaba beni kaldırır mı?" diye karnıma giren ağrılar var yine içimde. eminim halimden anlıyordu, kıvranışlarımdan...
küçüklüğümü hatırlıyorum bu heyecanla. sözlüye falan da kalkmayacağım oysa... ama aynısı bu!
şimdi sadece, sanki her şey en sevdiğim rengarenk kır çiçekleri gibi... kapıma bırakılmış bir demet var ve birileri durmuş tepkilerime bakıyor gibi.
ve ben heyecanlıyım! uzun zamandır olmadığım gibi. bir yerlerde de dedim ya, elim kolum neredeler, nerede durmalılar bilmiyorum. sadece heyecanlı ve biraz da cesurum. aynı anda hem utangaç oluyorum hem utanmaz... ****
yeşile karşı sevgim tutku olmak üzere sakin bi' yolculukta. benim yapabildiğim bu sakin gidişatı sevgiyle, ilgiyle izlemek yalnızca. bu kadarı bile bu kadar büyük mutluluk veriyorken anladığım bir şey de, son zamanlarda gerçekten çok yorulduğum.
ayrıca inanasım geliyor fallara, falcılara! hiç tanımadığım o eşcinsel falcının sözleri çınlıyor şimdi kulaklarımda. o anda o kadar da önemsemediğim, başkalarına yorduğum şeyler sanki şimdi anlam kazandı.
kapımda kır çiçekleri, içimde kocaman heyecan,merdiven aralığından beni takip eden bir çift güzel göz var şimdi yalnızca. ve ben heyecanlıyım! ikokuldan kalma... o zamandan bu zamana hiç olmayan.
beni çocukluğumdaki kadar saf, çocukluğumdaki kadar nazenin kılan güzel bi' heyecan...(nilay, 11.07.2008 19:44 ~ 15.09.2008 03:26)
|