|
|
- lost dizisinden çok etkilenmiş bir grup lise ve üniversite öğrencisinin, belki sevişme olur, belki kate gibi karı, sawyer gibi yağız çıkar umuduyla başlattıkları, bir gece çıplak denize girerken bekçi tarafından bulunarak dövülmeleriyle son bulan beyhude uğraş.
bu atraksiyona katılanların yüzde sekseninin erkek olması ülkemizdeki kate açlığının bir göstergesidir. katılan gençlerin yine yüzde sekseninden fazlasının, ukala, kendini beğenmiş ve gıcık tavırlar takınması sanılanın aksine kate'in aslında sawyer'a yanık olduğunu düşünenlerin sayısının hiç de az olmadığının bir emaresidir.
heybeli adada lostçuluk oynayan bu güruh, ardından toplaşarak, heybeli ada sanatoryumunda gray's anatomicilik oynarlarken öldürdükleri bir arkadaşları için yargılanırlar ve bakırköy ve manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde delicilik oynarlar.
- how i met your mother cılık oynamaktan daha az tehlikeli durum. geçen iett otobüsündeyim. tafik korkunç bi halde karşımda asabi olduğu ilerleyen dakikalarda anlaşılacak sempatik sanılan bi delivanlu var. hoş bi ortam olsun diye how i met your mother dedim adamın rengi değişti, duruşu tuhaflaştı hulk oldu birden. sonrası malum hala kaçıyorum adamdan.
diyeceğim odur ki, her amerikan dizisi bize göre değil. ayrıca önüne gelenle de oynanılmaz. bu arada wondrous beni sorarlarsa thisrock offline asırlardır arazi dersin. öptm kib byes.
- (bkz: teksas'ta kurtlar vadisi'cilik oynamak)
(bkz: keranede nip/tuck'çılık oynamak)
(bkz: bakkalda sinekli bakkal'cılık oynamak)*
- (bkz: evcilik)
(bkz: doktorculuk)
|