amerikan filmlerinde sıkça duyulan replik, bunun bir de (bkz: hey yo!) versiyonu vardır ki böyle kız tavlamaya çalışan türk delikanlıları da maalesef ülkemizde bulunmaktadır.
aldığınız action holywood filmlerinin %70inde karşılaşıcağınız, klişeleşmiş özellikle bir tane süper karete ve türevi bir uzakdoğu dövüş sanatı bilen kahramanın 15-20 kişiyi dövmeden önce grubun liderine sarfettiği söz, filmine göre deişik cevaplarla karşılaşılabilir yazarın yaratıcılığına kalmış birşeydir.
-beyaz : hey sen lanetolasıpiszenci* çek o karakocakıçını* oradan ve git kendine ayrılan bölümde bekle.
-siyah : hey dostum senin sorunun ne biliyor musun? siz beyazlar hep kendinizi .................
"..lanet annen adamım,o koca popolu bir fahişe idi ve milkshake içmeyi çok severdi" şeklinde devam eden soru cümlesidir..
filmde duyunca epey hoşunuza gider.barda r&b ayaklarına kız arkadaşınızla dans edip sürttürmeye çalışan ve ağzının ortasına osmanlı küsküğünü yiyen zencinin nato askeri olduğunu öğrenince de karşılaşırsınız bu cümleyle.kendinizi vapura attığınızda ulen ne güzel okkaladım zenciye demekten de kendinizi alıkoyamazsınız.
(bkz: ı got you negor)
-hey dostum senin sorunun ne biliyor musun?
+hayır, bilmiyorum. ama ben kendiyle barışık biriyim... sen söyle sorunumun ne olduğunu, mutlaka düzeltmenin bi yolu vardır.
-uzlaşmacı çıktı ipne!...
...o koca kıçının kafanden büyük olması şeklinde tamamlanabilir.genelde ssoru sorulduktan sonra karşıdan cevap beklenmez.sorun acımasızca yüze vurulur.
arkadaşlar arasında bolca kullandığımız ve her seferinde ortamı yumuşatacak kadar komik olan film repliği. el ve yüz mimikleri ile desteklendiğinde "yo madafaka" moduna girilir.