|
|
- dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş...
- nickim ile benzerlik gösteren nesildaş. şeref vermiş.
- hoşgelmiştir, craig david girileri ile unutulan elemanları bize bir bir hatırlatmaya yemin ettiğini belli eden yazarcanımızdır. biraz daha eskilere gidip boney m, modern talking, abba vs. hakkındaki girilerini beklemekteyim.*
- kafayı fobilerle bozmuştur. (bkz: kusarcasına giri girmek) *
- ansiklopedik katkı sağlayan yazar.
- sözlüğün hakkaten bir sözlük olması yolunda büyük katkı sağlamış yazardır. aynı zamanda şimdiye kadarki girileri sözlüğü bir fono sözlük sığlığında tutacak kadar kısa, bir ansiklopedik büyük brittanica yaratmaktan çok çok uzak olan yazardır da
yine de takdir ediyor, devamını bekliyoruz.
- fobiler bittikten sonra şehirler arası telefon kodlarını bir başlık altında toplamak yerine ayrı başlıklar açarak, fobik ansiklopedi olmaktan kurtularak telefon rehberi olmasını önerdiğim yazar.
- fobileri tek tek tanıtan girilerinin* pek de rahatsız etmediği yazar. şöyle ki ben bir şey aradığımda (ki bunlar bazen plaka,telefon kodu da olabiliyor) burada bulamadığım ve ekşi sözlük'e bakmak zorunda kaldığım çok zamanı biliorum, tamam belki aradığınız şey fobi isimleri olmayacak ama fobi,telefon kodu,plaka kodu vs. size her ne lazımsa hepsi bulunmalı burada da. ayrıca yazar bunları yazmak için afedersiniz karganın daha bokunu yemediği bi saati seçtiği için, sol frame'deki aşırı yoğunluğu(!) da engellemediği içim, ilerde herhangi birine bi şekilde lazım olacak ya da benim gibi bir şey aklına takıldı mı bulmadan rahat edemeyenleri rahatlatacak bilgi içerikli girileri girmesinde bi sakınca göremedim.
sanırım birilerine çemkirmekte ve hemen tepki göstermek için hazır bulunmakta otomatiğe bağlamışız.
- her ne kadar okuyorum dese de aslında ciddi ciddi yazıyor (bitişik yazmak isterdim ama formatla başımı belaya sokmak istemiyorum), durmadan yazıyor, durduramıyoruz yazarıdır. durdurmak istemiyoruz her girisinde nickini okumak için kastırıyoruz. daha atraktiftir kendileri. önümüzdeki maçlara bakıcaz geyiğiyle meydan filan okuyorum ayrıca bu yazar arkadaşa.
- garip. daha dün gece muhabbet ediyorduki bugün yok. hangi arada uçmaya vakit buldu acep?
- (bkz: böyle bir yazar aslında yok)
gayet iyi performans gösteriyordu. ne yapmışsa uçmuş ne yazık ki.
- okuduğum yazılarının büyük çoğunluğunu beğendiğim,sağlam bir yazar olduğunu düşündüğüm ve eserlerine bakmak için nickini yazdığımda böyle bir yazar aslında yok yazısını görüp üzüldüğüm sadece okumakla kalmayıp yazan kişi.
|