herkese kardeşim diyen insan modeli'nin reloaded dişican versiyonudur. sıcaklıktan uzak ve yapmacıktır ya da çok geniştir kalbi bir o kadar aşkı barındıracak kadar. bilemedim.
turistik bölgelerimize tatile gelen yabancı turistlerin -tercihen ruslar- cevval delikanlılarımızdan öğrendikleri ilk kelimenin "aşkım" olması hasebiyle, tek başına tatil yapan turist kızlar bu kişilere güzel bir örnektir.
" aşkımmm beniiiiiiiiim! bebeğimmm! bitanemmm!" laflarını oda arkadaşının hem ninesine, hem kuzenine, hem sevgilisine ve hem de en kötüsü eski oda arkadaşına söylediğini kulaklarınla duyunca bu model kızlar daha bir korkutucu oluyor. tanrım ben bir "ne" ile yaşıyorum?
isim insidansı arttıkça mecbur kalınan hitab şekli.kızcağızım ne yapsın ahmet ,haydar, berke derken kafası karışıp pot kıracağına biraz yaratıcılıktan uzak olsa da bu sözü kullanmaktadır.bu esnada en önemlisi vurgudur.aşkım bana lakos kazak al ben çok seviyorum demesi kulaklarınıza eminim çınlıyordur.ve fakat aşkım seni çok seviyorum derken hiç de kötü durmamaktadır.vurgu derim, kalp derim, vuru derim...
ortaokuldan beri görüşmediğiniz bi insanın (bkz: kız) doğumgününüzde "iyi ki varsın canım, nice yıllara koccaman öpüyorum bitanem" şeklinde mesaj atanının bi alt modelidir. kafama takılmıştır benim var olup olmaman karşıdakini nasıl etkilemektedir ki? varsam varım sanane kardeşim sanki her hafta patartesi ve perşembeleri bi araya gelip dertleşiyoruz konuşuyoruz. ayrıca niye beni koccaman öpüyosun ki? biz yapsak sapık oluruz sen tuttuğunu öp anasını satim. öyle böyle diil bi de kocaman öpüyo ya, hayır insan önce bi sorar en azından
yani anlıycağınız üzre bu tarz kızları pek sevmiyoruz hakim bey. herkese aşşşşkoooom demeyenleri makbuldür sevilir, saygı duyulur
amacı nedir ne diildir hiç anlam veremediğim sanırım söylerlerken daha bi sevimli,daha bi samimi olduklarını düşündükleri aslında çok itici duran kız modeli..
bunu toplu bir şekilde statlarda, hava alanlarında yapan biz değil miyiz? e, ne anlamı kaldı aşkın, sevginin?
i love you hagi!
(hagi cep telefonu kalabalığa tutar ve eski sevgilisini arar)
-gördün mü hehe sana demiştim bana kız mı yok diye?
-haha, bunların hepsi erkek ama.
-di mi?
-kapat, kapat!
günde 3 öğün "aşkım baksana bana, aşkım...." melodisini dinlemenin yan etkisini yaşayan kızdır, velakin bunu modellemeye gerek yoktur çünkü tek değişken vardır. (bkz: iq)