|
|
- (bkz: doğru söze ne denir)
- olay bölümünde şu tür bir uyarı belirmesine neden olan durumdur:
her şeyden önce aramaya inanın. yeni başlık açma hevesinde olup okumayı unutmayın.
okumaya inanın. tam bana göre buraya bir şeyler yazmalıyım dediğiniz başlıklarda başlık içi arama tuşunu kullanın. sizden önce aynı şeyin yazılıp yazılmadığını kontrol edin
- çok az okuyan (bazı durumlarda, hiç okumayan) insanların yazı yazmayı ve başkalarının bu yazdıklarını beğenmelerini umduklarına inanmak benim için çok zor ama böyle insanlar olduğunu biliyorum. bana gelip de yazar olmak istediğini 'ama okuyacak zamanı olmadığını' söyleyen her şahıs için beş sent alsaydım, kendime güzel bir biftek ısmarlayabilirdim. dobra konuşmam gerekirse; okuyacak zamanınız yoksa, yazacak zamanınız da yok demektir. bu kadar basit. (bkz: stephen king)
ben bi "ben burdayım. lütfen ama görün beni. ne kadar da güzel yazıyorum. kah komik kah alaycı kah duygusal kah da keskin bir kalemim var" mesajını alttan altta veriyim sözlüğe, sonra okurum nasılsa diyenlere inat;
okunacak bir şey varsa okunur, su yolunu bulur, öyle her boku yazacağınıza okutun yahu okutun demiştir jertia magnita, helenistik dönemin en içine kapanık, didaktik ve bir o kadar da kozmetik nefroloğu.
- hem okuyup, hemde yazabilen bünyeler için geçerli olmayan laf öbeği.
|