belki ilginizi çeker
  1. · hersevgilim versin karım bakire olsun
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · 29 kasım 2009 sivasspor beşiktaş maçı
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · yaran diyaloglar
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · bir sandığım vardır
  9. · envai

her sevgilim bakire olsun karım da bakire olsun  

1. hersevgilim versin karım bakire olsuncuların daha da yüzsüzleridirler. bencilliğin zirvesinden inmezler ayrıca herşeyin onların istediği gibi olmasını isterler şartları vardır yani öyle herkesi kabul edemezler.
    (erken teşhis, 02.08.2007 18:46 ~ 18:47)
  2. (kahnesty, 02.08.2007 19:11)
  3. (togisama, 02.08.2007 19:19)
  4. ''hatta hep öyle kalsınlar, ben iktidarsızım ya da ibneyim'' gibi devamına ekleme de yapılabilir. evet evet, ben bunu layık gördüm.
    (amphibian, 02.08.2007 19:25)
  5. hem cam kenarı olsun, hem şoför arkası olsun, hem klimalı olsun vs.
    (glorious, 02.08.2007 20:03 ~ 20:05)
  6. -meraba recep abi nasılsın?
    +sağol yusufcum, buyur
    -abi iki ekmek bi sana
    +ekmeği al arkadan, sanayı veriyom.
    -recep abi her sevgilim bakire olsun karım bakire olsun
    +hö?
    -benim annem zaten bakire, kayınvalidem de bakire olsun
    +ne diyon oğlum?
    -abi ekmekleri aldım "sana" bakire olsun
    +yusuf götün mü kaydı oğlum bu ne hal?
    -error, error bakire olsun
    (yaqui, 17.06.2008 10:29)
  7. müşteri: aziz, benim siktiğim karı bakire olucak. ciğeri beş para etmez heriflerin girdiği deliğe ben girmem. o zaman bende onun gibi biri olurum.

aziz in adamı : o zaman sende nikahlı karını sikersin abi!

(bkz: laleli de bir azize)
    (soyut, 17.06.2008 10:33)
  8. -piyasa durumlar nasıl abi?
    -valla işler kesat..
    -neden hayırdır?
    -arz talep durumu işte abi.
    -düzelir belki abi bekle bak ekonomi iyiye gidiyormuş.
    -benim eknomi ile işim yok abi. piyasadeki bakire talebine yeterli arzı veremiyorum.
    -pezevenkliği bile zora soktular desene...
    (gone with the sin, 17.06.2008 10:40)
  9. o zaman sen de bakir kal denilesi durum yoksa başka şekilde bunu isteyemez hiçbir insanoğlu. ayrıca her boku yiyip de ben bakire kız istiyorum, karım da bakire olsun ; ilk ben yapmalıyım karımı yada sevgilimi düşüncesi nasıl iğrenç bir egodur anlamış değilim. hala iki bacak arasındaki anlamı olmayan hatta kulak zarından farksız olan küçücük şeyden neden hala bu kadar beklenti ve bu kadar önyargı var bunu hiç anlamış değilim. bakire sevgili buldun diyelim, senle her boku yiyip o noktaya kadar geldikten sonra ben yapamam bakireyim dese nolur demese nolur. bakire olmayan kadınlardan bir farkı mı kalır, sanmıyorum! hadi onu da geçelim sen sevgilim bakire diye ortalıkta fink atarken senden önce o noktalara kadar gelip son anda durduğu kaç kişide cabası değil mi, ama sen seviniceksin tabiki de nasılsa bakire..!
    (ink, 17.06.2008 12:17 ~ 22.06.2008 01:29)
  10. ''bende kahve köşelerinde şu kadar kızı becerdim diyerek kıllı tüylü gögüslerimi aça aça tükürükler saçabileyim, sonra kız kardeşimi becerdi diye kız kardeşimi ve onu becereni namussuzlukla suçlayıp kurşunlayayım , dünyanın en namuslu, en örfüne ananesine bağlı, cehaletten en az nasibini almış, bilge allah'a yakın insan tipi olarak sakallı sakallı gezinip böbürleneyim..'' şeklinde de tamamlanabilecek istek belirten bir cümle...
    (carpenoctem, 17.06.2008 19:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil