muhtemelen her seferinde de yalan olan saçma söz sarfiyatı
(bkz. oğlum şerefsizim küllerimden doğucam )
her öğrencinin kendini gaza getirmek için sarfettiği ama bi türlü olmayan sürekli yinelenen klasik öğrenci sözü (bkz. klasik öğrenci avuntuları )
kötü geçen sıvaın etkisiyle beyinsel bi zorlama
(bkz. sınavdan çıkınca gaz olup konuları çalışmak )
kendi kendini kandırmanın bir türü
birisi söylediğinde direk "tabi abi, sen çap ta yaparsın bu dönem" dediğim ama bazen kendi kendime söyleyip bir süre iyi hissetmemi sağlayan cümle
her sınavdan sonra kendi kendime söylediğim ama daha uygulama fırsatı bulamadığım cümle
sınav içerisinde kağıda hiçbirşey yazılamaması sonucu dudaklardan dökülen kelimeler öbeği...gerçekleşmesi olasılığı düşük eylem
sınav sonrası duygusal masturbasyon
(bkz. bugünün işini yarına bırakmak )
2 senedir her sınavdan sonra dediğim ama yine de bi türlü amacına ulaşamayan ( walla benim suçum yok ) cümle ya da cümlecik!
repeat ile sonuçlanan olay
anlık gaza gelme sonucu ağızdan çıkan ama diğer sınava kadar çoktan unutulmuş olan cümle.
"yarın sınavda sözlükte yazanları anlatırsın artık " sözünü duyduktan bir gün sonra söylenmesi çok olasıdır... (8844455 , 20.11.2004 22:03 ~ 19.08.2006 00:13)
sürekli söylediğim ama hiç yerine getirmediğim söz.
her sınav öncesi sıkışınca, "bundan sonra düzenli çalışcam" demenin, sınav sonrası ve biraz geç kalmış farklı bir versiyonu...
(bkz: mastürbasyon sonrası pişmanlık ) (finch , 29.01.2007 10:30)
(bkz: yarın diyete başlıyorum )
nedense birtürlü yerine getirilemeyen cümle öbeği. (mabel , 29.01.2007 11:08)
bu içtiğim son sigara oğlum bak kesin bırakıyorum göreceksin demek gibidir.
mosmor bir biçimde sınavın yapıldığı mekandan uzaklaşırken yere bakılarak düşünülen hededir. panik yapmamak gerekir. koşar adımlarla uzaklaşıp bir arkadaş grubunun arasına girilir. sağdan soldan sohbet muhabbet edilip çay çorba birşeyler içilir. şöyle bir 10 - 15 dakka sonra o düşünceden eser kalmamıştır beyninizde...
(bkz: tarih tekerrürden ibarettir )
her yeni bir öğretim yılı için 'bu sene çok çalışacağım oğlum' demenin daha özele indirgenmiş hali.
büyük ihtimalle gözetim yollarının taştan olduğunun görülmesini sağlayacak davranış
ben çalışacağım derdim.
sayfa 1 2 3 / 3