belki ilginizi çeker
  1. · ayakta alkışlanacak küfürler
  2. · seksist küfür
  3. · orospu çocukları
  4. · sövüyorum o halde varım
  5. · kızların edebileceği olası küfürler
  6. · komik küfürler
  7. · en rahatlatıcı küfürler
  8. · ağzı dolduran küfürler
  9. · küfür icat olmadan önceki küfürler
  10. · çükünü kestiğimin pkksı
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · demokratik sol halk partisi
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · beşiktaş
  6. · fotoğraf makinası olmayan japon
  7. · öğretmenler günü
  8. · kamil seven adam
  9. · arjen anthony lucassen

her giride pkk ya sövme zorunluluğu  

sayfa  / 2
  1. (atlantis, 04.06.2007 19:44 ~ 19:44)
  2. (kunduz, 04.06.2007 19:44)
  3. (chaghdash, 04.06.2007 19:46)
  4. teşekkür mü edelim lan? şeklinde bir soruyu akla getiren husustur.
    (kunduz, 04.06.2007 19:47)
  5. (asosyal demokrat, 04.06.2007 19:50 ~ 19:55)
  6. son vermek içindir o zorunluluk.

itü sözlük, pkk'ye küfür edilen her giri için bir kişinin dağa çıkmasını engelliyor. bunu biliyorum, çünkü teyzem geçen hafta yüklü bir çek aldı.
    (chaghdash, 04.06.2007 19:53)
  7. her girisinde faşiste, kenan evren 'e sövme zorunluluğu hisseden dezenformasyon neferlerinin neon aydınlatmalı tabela gibi parladıkları hassasiyet tanımıdır. olgu diyesim geldi lâkin hiç karıştırmıyim şimdi.
    (lefteyenine, 04.06.2007 20:00 ~ 20:42)
  8. yazar olurken okutulan kurallar silsilesine eklenmesi gereken zorunluluktur.
    (shagrath, 04.06.2007 20:02)
  9. (bkz: sözlükteki pkk sempatizanları)

yarası olan gocunsun....
    (diesel, 04.06.2007 20:06)
  10. insan görünümlü ruhsuz hayvan pislikleri olan pkklılara sessiz kalamamaktır.
    (purepoison, 04.06.2007 20:07 ~ 20:47)
  11. pkk meselesini, objektif yaklaşma gayreti yüzünden aslından saptırmak isteyen kişileri rahatsız eden zorunluluktur. evet zorunluluktur. ister hoşunuza gitsin ister gitmesin ama pkk gibi bir takım çapulcu, şerefsiz, orospu çocuğundan oluşan örgüte (bak yine küfrettim) küfretmek en doğal haktır. pkk meselesini solculuk, sağcılık, laiklik, dincilik, türkçülük, kürtçülük gibi konularla bir arada tutmak saçmalamaktan başka hiçbir şey değildir. pkk bu ülkenin gelişiminin, özgür ve rahat yaşamasının önünde en büyük engeldir. bunu bilmeyenlerin de biraz kitap okumaları tavsiye olunur.
    anlamadığım nokta ise şu; karakol bombalayan, ankara'nın, istanbul'un göbeğinde bombalar patlatıp insanların canına kıyan piçlere küfretmenin neresi yanlış? neresi cahillik? pkk gibi bu ülke de milyonlarca ailenin canını yakmış, halen de yakmakta olan bu örgüte edilen küfürden kime ne?

evet tekrarlıyorum çünkü bazılarımız zor anlıyorlar pkkya küfretmek en büyük zorunluluktur (şimdi bana faşist damgası vurabilirsiniz rahatsız olan arkadaşlar!).

(bkz: rica ederim)
    (bkz: dağılın şimdi)

zorunluluğumu yerine getirmeyi de unutmak istemiyorum;

(bkz: orospu çocukları)
    (bkz: anasını siktiklerim)
    (sirseri, 04.06.2007 20:13)
  12. (bkz: zorunamı gitti)
    sol görüş bir siyasi görüştür,sağ görüşte öyle ama pkk terör örgütüdür ve siyasal bir anlamı yoktur.
    terörü savunmak yada savunduğunu terör eylemleri yaparak dile getirmek saçmalıktır.
    pkk can aldıkça,şerefsizce,haince eylemlerine devam ettiği sürece küfürde yiyecektir bedduada.
    şunuda söylemeden edemeyeceğim,ailesinden birini teröre şehit vermeyip aklı sıra (sözde)solculuğunu ve (sözde)entellektüelliğini,hümanistliğini öne sürüp pkk ya siyasi bir oluşummuş gibi yaklaşan yada batıda kıçını sağlama dayayıp doğudaki sorunlar hakkında ahkam kesenlerde nazarımda beş para etmeyen insanlardır.
    kürt sorunu ile alakalı bi yazı değildir bu.terör örgütü ile alakalıdır.umarım anlatabilmişimdir meramımı.

ayrıca (bkz: tatlı su solcuları)
    (loomy, 04.06.2007 20:37)
  13. hayattaki her tür tepkilerini küfrederek gösteren, her şeyi kahve muhabbetleri ile çözmeye çalışan, küfredince gelen anlık rahatlama ile girdikleri vicdan mastürbasyonu eylemlerinin hayattaki tüm sorunlarına çözüm bulacağını sanan yurdumuz insanının varsayılan tepkisidir. öntanımlıdır, beklendiği gibidir.

yahu tamam, küfredin ama; sözlüğü neden kirletiyorsunuz ki? sayfa sayfa küfür okumak istemiyoruz, pkk'yı sevdiğimizden falan değil ki bu.

daha bilimsel, daha elle tutulur argümanlar görmek istiyoruz biz. yoksa sövmekte ne var? türkiye'de rastgele 1000 adam çevirsek, "pkk nedir" diye sorsak, en az 700 800'ünün ilk değil belki ama, ikinci tepkisi "orospu çocuğudur" olacaktır.

sığdır, saçmadır. biraz daha bilimsel, biraz daha tarihsel, biraz daha sosyolojik, biraz daha siyasi bakın artık.

ekleyelim bu arada, evet. hayır yani siz demeden ekleyelim.

- orospu çocuğuyuz, pkk'yı savunuyoruz biz.
    (asosyal demokrat, 04.06.2007 20:45 ~ 20:47)
  14. kendilerini tanımlamak için küfürlerin yetersiz kaldığı düşünülürse aslında yetersiz olan durum. orospu çocuğuna kurban olurum ben bunların yanında.
    (7 insan b50 eder, 04.06.2007 20:50)
  15. bahsedilen şeyin ne olduğunu anlayan herkesin birşeyler yazması sonucu arkadaşlarımızın rahatsız olup ben öyle demek istemedim demelerine sebep olabilen durumdur. bunun için de;

(bkz: ironi yapıyorum ayağına yatan çirkef yazar)

ve son olarak küfretmeden, hakaret etmeden birşeyler yazılabileceğinden bahsedenler lütfen! karşıt fikirler geldiği zaman it, köpek, kazma, mal vs. gibi yakışıksız laflarla ortamı kirletmesinler.
    (sirseri, 04.06.2007 21:21)
  16. bazı insanları neden rahatsız etti diye üzülerek düşündüğüm zorunluluktur. zorunluluk olmayı da aşmış artık gerekli ve yerinde bir refleks halini almıştır. sövmek , hele ki bu pkk denen maymun grubuna ise , gerekli ve eleştirilmesi kanımca mantıksız olan bir durumdur.
    (hplovecraft, 04.06.2007 21:31)
  17. (absolution, 04.06.2007 21:32 ~ 21:33)
  18. en azından doğru bir şeylere sövelim de sövme ihtiyacımızı karşılayalım. hem içimiz rahat etsin, hem de anlık gazlarla sövülmeyi haketmemiş olanlara haksızlık etmiş olmayalım.

hep onlar mı sövecekti?
    (gnarus, 04.06.2007 21:36)
  19. devletin askerine kurşun sıkma zorunluluğu* kadar boktan ve aşağılık olmayan zorunluluktur.
    (diesel, 04.06.2007 21:40 ~ 21:40)
  20. küfretsem sesimi duyar mısınız
    mısralarımda;
    dokunabilir misiniz
    düşüncelerime ellerinizle

bilirdim pkk'nın orospu çocuğu,
    bilmezdim küfürlerin bu kadar kifayetsiz olduğunu
    ciğere ateş düşmeden önce

bir şey var biliyorum
    her küfrü saymak mümkün
    epeyce yaklaşmışım, duyuyorum
    anlatamıyorum...

(bkz: anlatamıyorum)
    (bkz: orhan veli)
    (kunduz, 04.06.2007 21:40)
  21. (kunduz, 04.06.2007 21:49)
  22. (rasputin, 04.06.2007 21:56)
  23. olmayan bir zorunluluktur. örneğin bu giride ben küfür etmiyorum. küfür etmediğim için vatan sevgime halel gelmiyor. ben hiçbir şeye küfür etmiyorum. zekama halel gelmesin diye. bu giriye küfür edeceklerin zekasına da küfür etmiyorum. insanlığıma halel gelmesin diye.

(bkz: pkk/!compasino)

küfür var mı? bir tane küfürlü girim varsa bu sözlükten istifa edeceğim. söz.
    (compasino, 04.06.2007 22:05)
  24. (thedewil, 05.06.2007 00:05)
  25. her giride pkk'yı sevme zorunluğu gibi bir şey olsa gerek.
    (tangerine, 05.06.2007 03:02)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil