gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · öğretmenler günü
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · yeşim salkım
  5. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  6. · okan bayülgen
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · alf
  9. · kapalı gişe

her gelişmede askere mikrofon tutan gazeteci  

1. yalnız askeri gelişmelerde değil, memleketteki siyasi sosyal hatta iktisadi her olayın akabinde koşa koşa genelkurmay başkanlığının kapısına gelen gazeteci tipidir.
    mesela büyükanıt'a mikrofonu uzatıp hükümet memur zammıyla ilgili şöyle bir açıklama yaptı ne diyorsunuz? diye sorar. paşa, "bunlar tsk'yı ilgilendiren konular değildir" dese bile kurtaramaz kendisini. ısrarla sormaya devam ederler. isterler ki paşa kameralara doğru dönüp "akıllı olun lan! bir kodummu alnınıza postalımın izini çıkartırım lavuklar!" diye kükresin. o anda orgazma ulaşacaklar ama olmuyor bir türlü...
    (emigrant, 08.05.2008 23:37 ~ 23:39)
  2. ya canıçıkacasıca paşanın bir köşede paşa paşa oturup olur olmadık şeyler hakkında yorum yapmaması gerektiğini bilmiyordur

ya da

bunu biliyordur ama romantik-popüler militarizmin ülkemizde tavan yaptığını biliyordur, neyin prim yaptığını çözmüştür
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 08.05.2008 23:40)
  3. hala anlamadınız mı yaf adı üstünde ask- er...
    bana soracak olsalar ben ;
    "ask-me" derdim...
    ona sorarlarsa da
    ask-her
    (böyle gider)....

(smiley is out there)
    (bkz: the x files)" onmousedown="return bkc('2398929','+%60the+x+files%60')">the x files)
    (ctrl z, 08.05.2008 23:56)
  4. genelkurmay başkanının çok medyatik olup sorulara keskin yanıtlar vermesinden mütevellit gelişen olaydır..
    (annebenrölativistikoldum, 09.05.2008 22:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil