belki ilginizi çeker
  1. · ayça tekindor
  2. · takip edilesi yazarlar
  3. · sevgiliye giderken peşine kız takılması
  4. · bütün erkekler bana hasta
  5. · peşine bıyıklı birisinin takılması
  6. · bıyıklı
  7. · terim in tanburacı ya bıyığını sikerim demesi
  8. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · zongul ducks
  5. · 100 opera
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · prison brake
  8. · itü sözlük yazarlarının siyasetten anlamaması
  9. · emotion

her gün peşime bıyıklı takılıyo  

1. ayça denen cırtlat ablamızın, şarkısındaki nakarattan bir söz öbeği.
    (benign, 27.08.2004 17:26)
  2. (bkz. ayça tekindor)
    (excalibur, 27.08.2004 20:01)
  3. sözlerinde hiçbir anlam olmayan ve sanattan yoksun bir parçanın bir kısmı..
    (despinaa, 27.08.2004 20:29)
  4. (bkz. bıyıklı kızlar) *
    (stocky2001, 28.08.2004 20:19)
  5. bıyıklı takılmasının bıyıksız takılmasından farkını hala çözemediğimden olacak bi anlam veremediğim şarkı sözü. yani burada bıyıklı kötü bi anlamda sanırım ama neyi simgeliyo, kıro amcalarımızı mı? onlar bıyıklarını kesip gelseler arzulanan erkek mi olacaklar yoksa bıyıklı olunmaz doğulur mu? bi de şarkının devamında ben seni seçtim diyo, bu seçtiği kişi de peşine takılan bıyıklılardan biri mi? eğer öyleyse nie peşime bıyıklı takılıyo diye bi şikayet mevcut? yoksa tüm öngörüler yanlış da bıyıklı takılıyo derken bunu bi övünç olarak mı söylüyo?"vay bea her gün peşimde bıyıklı, neymişim ben" gibilerinden, zira şarkının bu kısmı söylenirken dikkat edilirse ayça'nın yüzünde bi endişe ifadesinden çok gülücük var. yoksa ayça'nın en büyük fantezisi bıyıklarla mı ilgili? bıyık bırakıp gitsek bizi evine alır mı? yoksa bu şarkıda okan bayülgen'e bi gönderme mi var? hatırlanacağı gibi okan bi aralar bıyık bırakmıştı ve ayça da onun yanında çalışıyodu. haklarında da aşk dedikoduları mevcuttu. yoksa cem yılmaz mı kast ediliyo bıyıklı denirken, cem yılmaz tv programı yapacak da ayça'yı mı taransfer etmeye çalışıyo? durun nereye götürüryorsunuz beni yahu? o gömlek ters, giymem ben onu. bak ambulansın şöförü de bıyıklı, yoksa ayçanın ex aşkı mı? durun durun, müzik setimi paket yapayım da orada yerim, orada ayça'nın kasedi vardır, di mi amca? ben onu dinlemeden ne yaparım? anneme söyleyin de bana bıyıklı degaje çorbası yapıp yollasın...*
    (ba of, 02.09.2004 11:18 ~ 11:19)
  6. dinlemesi zevk veren ayrıca izlenirse de göze hitap eden zaga'nın eski kemancısı ayça'nın şarkısının nakaratı
    (agust bocuu muittin, 02.09.2004 11:22)
  7. çetin tekindor'un kalp krizi geçirmesine sebep olacak kızın son anlamsızlığı. insan o adamdan utanır da bari düzgün ürünler ortaya çıkarmaya çabalar.
    (hell guardian, 02.09.2004 14:55)
  8. (bkz. yıkılıyo)
    (creepingdeath, 05.09.2004 23:28)
  9. buraları yıkılyo benden yıkılıyo
    hergün peşime bıyıklı takılıyo
    ben seni seçtim tahminim doğru
    yasla başını hadi degajeme doğru
    (elvishking, 10.09.2004 23:48)
  10. (bkz: yalarım dedirten banner)
    (adyingwish, 28.03.2005 04:20)
  11. buraları yıkılıyo
    benden yıkılıyo
    her gün peşime
    bıyıklı takılıyo

adolf hitler*
    (thorgrim, 30.03.2005 11:50 ~ 30.01.2006 17:37)
  12. sanki millete nöbetleşe asılmaya karar vermiş bir yığın bıyıklı erkeğin zihnimde canlanmasına neden olan şarkı sözü.
    (pembe cekirge, 04.04.2005 23:18)
  13. bu şarkıyı yazan kişinin tarık mengüç (bkz: şakşuka) olduğunu düşündükçe hangi psikolojiyle yazdığını merak ettiğim şarkı
    (bkz: delimidir nedir)
    (minemineminemine, 07.05.2008 03:25)
  14. bıyıklı'nın bir kedi ismi oldugunu kabul ettiğimiz önermede hergün çöp atmanız sonrasında minnetini belli etmek adına sizi bir süre takip etmesi şeklinde gerçekleşebilecek durum.
    (su kusu, 19.01.2009 20:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil