her 6 kişisen ikisi eşcinselse ve bu sözlükteki altı nesilden de ikisi eşcinselse bunların biri gizliyse, diğeri ibneyse cuk diye oturacak olan önerme.
daha yeni öğrendiğim bir bilgiyi sıcağı sıcağına paylaşmak isterim: sırf şu minicik eskişehir'de bile 3000 civarı eşcinsel varmış. ben de onları gördüğüm yerde tanıyabilme yeteneğimle övünürdüm sağda solda; meğersem benden bile saklanmışlar. hatta bunu bana söyleyen eşcinselden bile hiç şüphelenmemiştim, sadece duygusal sanmıştım kendisini. ama meğersem... of neyse. bana yazılmasın da, gerisi altı üstü bir cinsel kimlik işte.
neden her altı kişiden ikisi denilmiş de üç kişiden biri denilmiş anlayamadığım önerme. belki de sorun bende. ya da tek kalmasın diye eşcinseller çift halinde tutmuşlar. neyse lan.
"dünya tersine dönüyor denilesi" hadise. kıyamet alametlerindendir kendisi. ya bir iki onu bilmem de eşcinsel insan sayısında gerçekten bir patlama olduğu kesin. "emoyum kralım" adı altında ibneler kol geziyor ortalıkta. karşınıza geçip süzüyorlar falan. ya tamam hoşsun, kelebeksin, şekersin ama bi' yere kadar. ha bu 6 kişinin 2si birleşip geri kalan 4üne de göz koyarsa halimiz duman. olasılık az diye koyvermeyelim. elden gidiyor vallahi namus.