her şey yolunda   

adana çık aradan

1. 2002 çıkışlı bir ezgi'nin günlüğü albümü. grubun yine en güzel parçalarını toplamıştır içinde. içeriği de şöyle :

1.her şey yolunda
    2. hişt
    3. signomi
    4. unutmak kolay
    5. kedim
    6. veda
    7. yüksek kaldırım
    8. karaköy
    9. delice zeytin
    10. kral ve soytarı
    11. unut gitsin
    12. dönüş
    (wondrous, 22.01.2005 20:29)

2. aynı zamanda 1994 çıkışlı bir dr skull albümü.
    (crow, 16.04.2007 01:37)
  3. yaşamı değiştiren şarkılar vardır. mutlu ve hüzünlü kılan. sevindiren, coşturan...
    kimi üzüntüye ram eder adamı kimi de hürriyete.
    mutluluk ironisi yada mutsuluzluğun kolaylıkla üstünden gelinebileceğini gösteren bir ironi. ironinin ironisi belki de.
    (bkz: her şey çok güzel olacak)
    (subaquatic, 22.06.2007 19:38)
  4. athena'nın 3. albümünün adı.

albümdeki şarkılar:

-yawass yawass
    -bak takılmana
    -öpücük
    -sen de yap
    -yorulmak olmaz
    -fik fik
    -beyoğlu
    -topukla
    -an
    (ceyus, 21.09.2007 01:40)
  5. killa hakan ve eko fresh isimli iki rapçimsinin birlikte yaptıkları bir şarkı.
    (deadlywhispers, 21.09.2007 02:36)
  6. kontrolden çıkmış bir durumu yeniden kontrol altına almaya çalışırken bir üst merciye söylenen yalanlardan biri. durum kontrol altına alınamazsa ters tepebilir. üst merciye yeni yalanlar üretilmek zorunda kalınabilir.
    (floydian, 21.09.2007 10:39)
  7. eko fresh isimli rapçinin hareketleri ve söylemleriye güldüren şarkı. "kimse artık konuşamaz kötü, benim hakkımda", "her şey yolunda, dövmeler benim kolumda, arabama gerçekten dokunma", "bak nigga bizden yersin hem de tekme, hem de boks" cümleleri apayrı bir hadisedir. türkçe'yi bu kadar bozup küfür yememesinin en önemli sebebi de bunları yaparken kullandığı ilginç jest ve mimiklerdir. bence klipteki performansından sonra bir komedi filmi teklifi götürülmelidir. başarıyla altından kalkacağından emin olunmaktadır. bu arada klipte de apayrı bir konu işlenmektedir. çeteler, kapışmalar, kanlar...

http://www.youtube.com/...
    (ceyyar kermit, 01.02.2008 15:01)
  8. bir geçiştirme cümlesi olup tamamen yalandır.zaten eğer herşey yolunda mı diye soruluyorsa kesin yolunda gitmeyen bir şeyler vardır ve kişi durumu basite indirgemek için herşey yolunda der.
    (the world is mine, 01.02.2008 15:11)